Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Acord vizionare...?

Afecteaza in vreun fel piata munc...

Urticarie de contact cu hainele ?

Modificare tocator de crengi
 Transfer bani pe trading212

Autoturism saltat din parcare din...

Portare OROC (Telekom) - Orange

Despre Șemineu electric !
 Problema receiver Onkyo 8270 - Th...

Cu cat ați realizat acoperis...

Laptop cu windows 11 - pot inlocu...

De ce nu se afiseaza salariul in ...
 Daca vreți sa cautați prin public...

Șmenurile continua - blocuri...

Caini agresivi - sfaturi, va rog&...

Termopane gata facute v.s. la com...

constructia boxelor de la zero

- - - - -
  • Please log in to reply
189 replies to this topic

orlandobarbulescu

orlandobarbulescu

Craiova

• Grup: Senior Members
https://www.focal.co...e-technique.pdf

Eu știu ca se folosesc difuzoare full range în montare open baffle. Difuzoarele tale sunt coaxiale.

Edited by orlandobarbulescu, 23 November 2017 - 10:07.

solarian

solarian

Junior Member

• Grup: Members
Că să simplific situația, prăjesc difuzoarele dacă le bag într-un con de fibră de sticlă de să zicem 2 litri?

Edited by solarian, 23 November 2017 - 12:45.

orlandobarbulescu

orlandobarbulescu

Craiova

Nu.

solarian

solarian

Junior Member

Le-am făcut. Arată ca mașina lui Flintstone dar sună incomparabil mai bine decât cu difuzoarele puse în uși. Mulțumesc pentru ajutor.

Attached Files

orlandobarbulescu

orlandobarbulescu

Craiova

Poate găsești și grile pt. difuzoare.

Edited by orlandobarbulescu, 02 December 2017 - 19:23.

solarian

solarian

Junior Member

Le las fara grile ca au tweeterele orientabile.
Alta intrebare!
Se da un HU Sony 4X55 W (RMS probabil 4X22) si un set de difuzoare model 2 componente cu filtre ''Vibe SLICK 6C-V7''. Daca mai cumpar un set de filtre si pun cate un difuzor cu filtru aferent la fiecare canal al HU, e ok treaba? Se prajeste ceva, se va auzi echilibrat?

orlandobarbulescu

orlandobarbulescu

Craiova

Acum câte difuzoare ai pe acel player? Dacă ai decât 2 poți adăuga încă 2 pe celelalte 2 ieșiri ale player-ului. Dac ai deja 4 și vrei sa adaugi încă două atunci situația se complica pt ca la punerea în paralel a difuzoarelor impedanța se înjumătățește și  acele integrate se vor distruge.

Edited by orlandobarbulescu, 21 December 2017 - 06:02.

solarian

solarian

Junior Member

Firele care duc la ușile din spate le aduc în ușile din față,le pun filtre și tweetere. Firele originale ale ușilor din față primesc filtre și midbasii. Așa am toată puterea în față și difuzoarele care sunt relativ forțoase primesc toți wații player-ului. Acesta este planul.

orlandobarbulescu

orlandobarbulescu

Craiova

Repet, daca ai fiecare difuzor pe câte o ieșire din player nu e o problemă ( dacă respecți impedanța).

solarian

solarian

Junior Member

Vibe slick au fost teribile și au plecat la schimb cu o bicicleta vintage. Un nou proiect: am tweetere OEM Skoda (mătase) care au un mic condensator și care erau legate în paralel de midbasii originali care au sucombat. In locul lor am midbasi noi, Helix blue b-6b. Mai am o pereche de tweetere Focal de la un sistem RSE. Care ar fi varianta optimă, schimb doar midbasii și leg tweeterele ca în varianta originală, sau pun filtre pe două căi. Tweeterele Focal sunt din mylar (plastoc)

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate