![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
(Grav) Patch de la MS
Last Updated: Sep 01 2003 08:50, Started by
Courage
, Aug 01 2003 13:17
·
0

Posted 18 August 2003 - 00:16

@Dragos
Nu te mira daca cei din retea iti vor transforma pielea intr-un steag arborat deasupra blocului, infipt intre cele 2 switch-uri ! |
Posted 18 August 2003 - 10:21

Stai linistit, tie nu-ti voi face NICIODATA kestia asta!
Am eu "prietenii" mei pe care ii voi zapaci putin! ![]() |
Posted 23 August 2003 - 10:36

"PRIETENII
![]() ![]() ![]() |
Posted 01 September 2003 - 08:50

Am avut si eu problema cu NT Authority Shutdown si la sfaturile de aici mi-am instalat patchul si am pus firewallul lui XP. Intr-adevar, de atunci nu s-a mai resetat, dar am ramas cu o activitate permanenta (si dubioasa) la conectare, mai ales outgoing. Adica el transmite ceva constant, chiar si cand ar trebui sa fie idle, de ordinul a 1,5 kbps. Chestia asta nu se intampla inainte sa ma potcovesc cu virusul. N-am antivirus, ce sa-i pun? Cum scap de chestia asta, ca sunt paralel complet cu virusii?! 10x!
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users