![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
(Grav) Patch de la MS
Last Updated: Sep 01 2003 08:50, Started by
Courage
, Aug 01 2003 13:17
·
0

Posted 18 August 2003 - 00:16

@Dragos
Nu te mira daca cei din retea iti vor transforma pielea intr-un steag arborat deasupra blocului, infipt intre cele 2 switch-uri ! |
Posted 18 August 2003 - 10:21

Stai linistit, tie nu-ti voi face NICIODATA kestia asta!
Am eu "prietenii" mei pe care ii voi zapaci putin! ![]() |
Posted 23 August 2003 - 10:36

"PRIETENII
![]() ![]() ![]() |
Posted 01 September 2003 - 08:50

Am avut si eu problema cu NT Authority Shutdown si la sfaturile de aici mi-am instalat patchul si am pus firewallul lui XP. Intr-adevar, de atunci nu s-a mai resetat, dar am ramas cu o activitate permanenta (si dubioasa) la conectare, mai ales outgoing. Adica el transmite ceva constant, chiar si cand ar trebui sa fie idle, de ordinul a 1,5 kbps. Chestia asta nu se intampla inainte sa ma potcovesc cu virusul. N-am antivirus, ce sa-i pun? Cum scap de chestia asta, ca sunt paralel complet cu virusii?! 10x!
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users