Click
Last Updated: Sep 09 2006 11:22, Started by
Jarnin
, Jul 17 2006 22:42
·
0

Posted 01 September 2006 - 01:58

un film destul de bun care te pune putin pe ganduri
![]() |
Posted 02 September 2006 - 12:55

In opinia mea un film bun per total,idee oarecum noua,faze comice destule,jucat bine,poate putin prea sf,dar frumos pana la urma,Nota 9 din partea mea
![]() |
Posted 02 September 2006 - 13:02

Posted 06 September 2006 - 04:13

Vrei sa spui ca nu te asteptai la un final de genu ala? Eu mi-am dat seama ca viseaza din moment ce s-a culcat in patul din magazin... Oricum un film bun care te face sa treci de la o stare la alta (eu sincer,cand s-a terminat,m-am dus in camera la ai mei si i-am pupat) ![]() |
Posted 06 September 2006 - 09:36

Si cu telecomanda de la sfarsit cum ramane? Probabil a fost un vis in care singurul personaj adevarat a fost Morty... Filmul asta mi-a adus aminte de filmele de Craciun in care un tip rau la suflet e emotionat cand ii vin in vis Spiritul Craciunului Trecut/Prezent si Viitor...si ii arata cum ar viata daca el n-ar fi existat, etc si eventual se face un tip bun...aici e acelasi concept...deci filmul nu e asa de original pe cat credeti...aici in schimb se folosesc de un tip pe nume Morty si de o telecomanda magica si nu e Craciun... |
Posted 09 September 2006 - 10:44

la filmul asta, ca la toate filmele de hollywood, strica foarte mult finalul...unde everybody is happy.
|
Posted 09 September 2006 - 11:22

Nu stiu, ar trebui sa-l intrebam pe regizor la ce s-a gandit la faza aia...pentru ca personajul lui Adam Sandler de abia primise telecomanda si aceasta nu intrase deja in "sistemul" lui sa se teama ca o sa apara iar in maini, pe cap si in pantaloni...probabil a vrut sa arate ca se terminase toata treaba cu telecomanda...dar ce sens, daca noi stiam deja ca e un vis... Probabil a fost un vis in care singurul personaj adevarat a fost Morty... Filmul asta mi-a adus aminte de filmele de Craciun in care un tip rau la suflet e emotionat cand ii vin in vis Spiritul Craciunului Trecut/Prezent si Viitor...si ii arata cum ar viata daca el n-ar fi existat, etc si eventual se face un tip bun...aici e acelasi concept...deci filmul nu e asa de original pe cat credeti...aici in schimb se folosesc de un tip pe nume Morty si de o telecomanda magica si nu e Craciun... Vezi ca scrie la inceputul topicului si cum se numeste filmul respectiv ![]()
la filmul asta, ca la toate filmele de hollywood, strica foarte mult finalul...unde everybody is happy. Pacat ![]() |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users