![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Google Adsense
Last Updated: Sep 20 2006 09:51, Started by
Artax
, Jul 16 2006 08:23
·
0

Posted 18 September 2006 - 20:05

oriunde si cum fac asta? am mai avut un site era pe 3x.ro daca nu ma insel si pe ala mi-o bagat ei ceva reclama da aia nu se putea muta ![]() ![]() ![]() ![]() ms de ajutor ! |
Posted 19 September 2006 - 01:23

facusem un site...in care avusesem 70.000 de vizitatori intr-o saptamana..acuma nu stiu daca e bine sau nu...contorizarea nu s-a facut ip unic/24 de ore...si ma gandesc sa mai fac ceva de genu asta...daca cineva ma poate ajuta sa-mi spuna unde as putea gasi o retea de afisat banere...logic pentru bani....vizitatori...fac rost:P...cat cuprinde...
![]() |
Posted 20 September 2006 - 09:51

Salut ! Eu nu am 18 ani cum pot scoate bani ,......, ca acolo la nume nu mai pot modifica ,......., cecul vine pe numele meu si trebuie eu sa ma duc sa il ridic ? smile.gif ,...., pls explicati si mie cu cine sa ma duc ce sa fac etc !
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users