![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Google Adsense
Last Updated: Sep 20 2006 09:51, Started by
Artax
, Jul 16 2006 08:23
·
0

Posted 18 September 2006 - 20:05

oriunde si cum fac asta? am mai avut un site era pe 3x.ro daca nu ma insel si pe ala mi-o bagat ei ceva reclama da aia nu se putea muta ![]() ![]() ![]() ![]() ms de ajutor ! |
Posted 19 September 2006 - 01:23

facusem un site...in care avusesem 70.000 de vizitatori intr-o saptamana..acuma nu stiu daca e bine sau nu...contorizarea nu s-a facut ip unic/24 de ore...si ma gandesc sa mai fac ceva de genu asta...daca cineva ma poate ajuta sa-mi spuna unde as putea gasi o retea de afisat banere...logic pentru bani....vizitatori...fac rost:P...cat cuprinde...
![]() |
Posted 20 September 2006 - 09:51

Salut ! Eu nu am 18 ani cum pot scoate bani ,......, ca acolo la nume nu mai pot modifica ,......., cecul vine pe numele meu si trebuie eu sa ma duc sa il ridic ? smile.gif ,...., pls explicati si mie cu cine sa ma duc ce sa fac etc !
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users