Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
iPhone XS telefonul functioneaza,...

La multi ani @alin632!

Temperatura in depozite vama 5...

nota constatare compania municipa...
 Inca un fost vechi comunist ajung...

Ce argumente au cei care susț...

Recomandare auto 6k euro

Vreau sa trimit o bicicleta Timis...
 Ceva studenti Academia Fortelor A...

Reflectoare mobile pentru vreme n...

Acord vizionare...?

Afecteaza in vreun fel piata munc...
 Urticarie de contact cu hainele ?

Modificare tocator de crengi

Transfer bani pe trading212

Autoturism saltat din parcare din...

Google Adsense

- - - - -
  • Please log in to reply
21 replies to this topic

again

again

WEB DUDE

• Grup: Senior Members
oriunde

ImDrunk

ImDrunk

Senior Member

• Grup: Senior Members

View Postagain, on Sep 18 2006, 16:43, said:

oriunde

si cum fac asta?
am mai avut un site era pe 3x.ro daca nu ma insel si pe ala mi-o bagat ei ceva reclama da aia nu se putea muta :( is cam noob in domeniu :P nu vreau sa fa ccine stie ce site unu simplu pe care sa imi pun niste poze io si niste prieteni :D da ma tot bate capu sa mai fac inca unu sa fac si niste banutii cu adsense asta :D
ms de ajutor !

scornaky

scornaky

New Member

• Grup: Members
facusem un site...in care avusesem 70.000 de vizitatori intr-o saptamana..acuma nu stiu daca e bine sau nu...contorizarea nu s-a facut ip unic/24 de ore...si ma gandesc sa mai fac ceva de genu asta...daca cineva ma poate ajuta sa-mi spuna unde as putea gasi o retea de afisat banere...logic pentru bani....vizitatori...fac rost:P...cat cuprinde...:))

grig1990

grig1990

New Member

• Grup: Members
Salut ! Eu nu am 18 ani cum pot scoate bani ,......, ca acolo la nume nu mai pot modifica ,......., cecul vine pe numele meu si trebuie eu sa ma duc sa il ridic ? smile.gif ,...., pls explicati si mie cu cine sa ma duc ce sa fac etc !

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate