Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cine suporta cheltuielile de jude...

Apartament Grecia - Kavala

obtinere venituri PFA / PFI in ti...

Recomandare Volvo
 Diferenta suprafata teren

Plafonare preturi energie

Vanzari foto - CIPA 2023

Recomandare perdele sau draperii ...
 Invertor Victron Easysolar-II 48/...

"Militarizarea" Antifraudei

Washington DC in 1940 - secvente ...

Miniatur Wunderland - Monaco
 Familia Simpson

plata impozit profit actiuni trad...

Extras de cont cu semnatura elect...

Ce parere aveti despre ascasa.de ...
 

filtru dscaler

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
DanyB

DanyB

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 07.07.2003
are cineva ceva de genul di_dekx225.dll daca se poate ?:)

#2
laur70

laur70

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 862
  • Înscris: 30.07.2003
Salut,

Sunt si eu abonat la Romsat. Daca te intereseaza sa discutam pe aceasta tema scrie-mi pe adresa [email protected] pentru un schimb de "experienta".

#3
Alice

Alice

    Big Boobs

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,109
  • Înscris: 05.12.2002
si io sunt abonat la romsat... detalii plz? banuiesc despre ce e vorba :P

#4
_nameless

_nameless

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 364
  • Înscris: 19.09.2002
me too, me too ;>

#5
laur70

laur70

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 862
  • Înscris: 30.07.2003
Plugin-ul di_dekx225.dll pt. DScaler nu-mi merge, in schimb am gasit niste filtre tot pt DScaler (v4.x) cu care pot decoda anumite programe. Din pacate, imaginea este alb-negru si tremura usor.
Tuner-ul TV este un WinFast TV 2000 XP Deluxe.
Am citit despre programul ExoTV ca ar prinde ceva programe, dar cu tuner-ul meu nu vrea sa mearga.
As da link-ul pt. acele filtre, dar stiu ca va fi sters!

#6
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
daca e warez, nu ai voie sa-l faci public, la vedere. cine e interesat nu are decat sa-ti trimita PM si sa discutai pe mail.
nu compromiteti integritatea forumului, in special ca aveti de ales ! regulamentul il stiti (sau trebuie sa il stiti) toti, deci....

#7
Alice

Alice

    Big Boobs

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,109
  • Înscris: 05.12.2002
atata timp cat filtrul respectiv poate fi utilizat fara restrictii, nu e warez. chiar daca prin incalcarea lui ai putea incalca legea (ex: programele care fac DivX-uri din DVD nu sunt warez dar sunt ilegale)
cu alte cuvinte, daca filtrul e freeware poti pune link-uri.

#8
Intel

Intel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,988
  • Înscris: 28.11.2001

Quote

Originally posted by Alice
programele care fac DivX-uri din DVD nu sunt warez dar sunt ilegale
cu alte cuvinte, daca filtrul e freeware poti pune link-uri.
Cum adica sunt ilegale? Adica daca eu ma duc si-mi cumpar un DVD (legal) si vin acasa si vreau sa-l fac divx ca vreau sa-l vad si pe calculator, asta inseamna ca fac ceva ilegal? Nu-l vand, nu fac nimic cu el.
Ca o simpla analogie: inseamna ca si CloneCD (sau prog. de genul asta) ar trebui sa fie ilegale.

Mie mi se pare ca-i tocmai invers: filtrul ala o fi el in sine freeware dar daca ce face el e ilegal (de ex. vezi HBO - ceea ce e ilegal pt. ca ar trebui sa platesti bani ca sa-l vezi) atunci bineinteles ca trebuie discutat pe pm  ;)

#9
Alice

Alice

    Big Boobs

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,109
  • Înscris: 05.12.2002

Quote

Originally posted by Intel
Cum adica sunt ilegale? Adica daca eu ma duc si-mi cumpar un DVD (legal) si vin acasa si vreau sa-l fac divx ca vreau sa-l vad si pe calculator, asta inseamna ca fac ceva ilegal? Nu-l vand, nu fac nimic cu el.
Ca o simpla analogie: inseamna ca si CloneCD (sau prog. de genul asta) ar trebui sa fie ilegale.
corect

Quote


Mie mi se pare ca-i tocmai invers: filtrul ala o fi el in sine freeware dar daca ce face el e ilegal (de ex. vezi HBO - ceea ce e ilegal pt. ca ar trebui sa platesti bani ca sa-l vezi) atunci bineinteles ca trebuie discutat pe pm  ;)
adica filtrul il pui aici, dar discutiile pe PM.

#10
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,004
  • Înscris: 08.08.2002
HBO nu poate fi decodat soft decat in retelele unde codare e digitala. In majoritatea retelelor din RO codare HBO se face prin bruiaj care nu poate fi corectat prin soft. Oricum subiectul nu isi are locul aici deoarece e clar vorba de piraterie ... eventual pe PM ( poate pe RDS nu e "bruiat" semnalul ;))

#11
DanyB

DanyB

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 07.07.2003
la romsat (fx communications) codarea e facuta digital...atat am avut de zis :)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate