![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
filtru dscaler
Last Updated: Aug 04 2003 09:51, Started by
DanyB
, Jul 28 2003 02:47
·
0

Posted 28 July 2003 - 02:47

are cineva ceva de genul di_dekx225.dll daca se poate ?:)
|
Posted 31 July 2003 - 17:14

Salut,
Sunt si eu abonat la Romsat. Daca te intereseaza sa discutam pe aceasta tema scrie-mi pe adresa [email protected] pentru un schimb de "experienta". |
Posted 31 July 2003 - 22:26

si io sunt abonat la romsat... detalii plz? banuiesc despre ce e vorba :P
|
Posted 01 August 2003 - 17:19

Plugin-ul di_dekx225.dll pt. DScaler nu-mi merge, in schimb am gasit niste filtre tot pt DScaler (v4.x) cu care pot decoda anumite programe. Din pacate, imaginea este alb-negru si tremura usor.
Tuner-ul TV este un WinFast TV 2000 XP Deluxe. Am citit despre programul ExoTV ca ar prinde ceva programe, dar cu tuner-ul meu nu vrea sa mearga. As da link-ul pt. acele filtre, dar stiu ca va fi sters! |
Posted 02 August 2003 - 01:06

daca e warez, nu ai voie sa-l faci public, la vedere. cine e interesat nu are decat sa-ti trimita PM si sa discutai pe mail.
nu compromiteti integritatea forumului, in special ca aveti de ales ! regulamentul il stiti (sau trebuie sa il stiti) toti, deci.... |
Posted 02 August 2003 - 22:31

atata timp cat filtrul respectiv poate fi utilizat fara restrictii, nu e warez. chiar daca prin incalcarea lui ai putea incalca legea (ex: programele care fac DivX-uri din DVD nu sunt warez dar sunt ilegale)
cu alte cuvinte, daca filtrul e freeware poti pune link-uri. |
Posted 03 August 2003 - 02:52

Quote Originally posted by Alice programele care fac DivX-uri din DVD nu sunt warez dar sunt ilegale cu alte cuvinte, daca filtrul e freeware poti pune link-uri. Ca o simpla analogie: inseamna ca si CloneCD (sau prog. de genul asta) ar trebui sa fie ilegale. Mie mi se pare ca-i tocmai invers: filtrul ala o fi el in sine freeware dar daca ce face el e ilegal (de ex. vezi HBO - ceea ce e ilegal pt. ca ar trebui sa platesti bani ca sa-l vezi) atunci bineinteles ca trebuie discutat pe pm ;) |
Posted 03 August 2003 - 21:05

Quote Originally posted by Intel Cum adica sunt ilegale? Adica daca eu ma duc si-mi cumpar un DVD (legal) si vin acasa si vreau sa-l fac divx ca vreau sa-l vad si pe calculator, asta inseamna ca fac ceva ilegal? Nu-l vand, nu fac nimic cu el. Ca o simpla analogie: inseamna ca si CloneCD (sau prog. de genul asta) ar trebui sa fie ilegale. Quote Mie mi se pare ca-i tocmai invers: filtrul ala o fi el in sine freeware dar daca ce face el e ilegal (de ex. vezi HBO - ceea ce e ilegal pt. ca ar trebui sa platesti bani ca sa-l vezi) atunci bineinteles ca trebuie discutat pe pm ;) |
Posted 03 August 2003 - 21:33

HBO nu poate fi decodat soft decat in retelele unde codare e digitala. In majoritatea retelelor din RO codare HBO se face prin bruiaj care nu poate fi corectat prin soft. Oricum subiectul nu isi are locul aici deoarece e clar vorba de piraterie ... eventual pe PM ( poate pe RDS nu e "bruiat" semnalul ;))
|
|
Posted 04 August 2003 - 09:51

la romsat (fx communications) codarea e facuta digital...atat am avut de zis :)
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users