![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
nu am par la subsiori
Last Updated: Jul 21 2006 08:46, Started by
un_om
, Jul 14 2006 08:53
·
0

Posted 14 July 2006 - 11:07

esti norocos... bucura-te de lipsa lui...
![]() nu trebuie sa te deranjeze remarcile altora, pur si simplu le zici ca te-ai epilat si gata, nu trebuie sa dai explicatii nimanui... |
Posted 14 July 2006 - 11:20

Multumesc foarte mult tuturor celor care mi-au dat sfaturi de aici...pe softpedia
![]() Acum dupa ce am vazut care sunt parerile voastre deja mi-am schimbat opinia desprea acest lucru, spre bine ![]() Sper sa vada acest topic si cei care se confrunta cu problema asta si sunt foarte ingrijorati...cum am fost si eu. Bafta all ! ![]() |
Posted 14 July 2006 - 12:20

Zamolxel, on Jul 14 2006, 11:53, said: Si acum esti fericita ??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 15 July 2006 - 11:17

Danitzi, on Jul 14 2006, 10:30, said: Un prieten de-al meu cind eram copii la fel ca si tine, pina la virsta de 18 ani nu avea par nici pe fata nici la subrat si nici acolo mai jos ![]() ![]() ![]() |
Posted 15 July 2006 - 13:32

daca chiar asa de ingrijorat esti, du-te la doctor, dar peste vreo 3 luni o sa te saturi sa tot il razi toata ziua. mai bine fara. si dupa ce te razi nu se prea observa daca ai avut vreodata sau te-ai ras (cel putin la unele persoane). stai calm si bucura-te ca nu ai, mai tarziu o sa iti para rau ca nu ai profitat
![]() |
Posted 16 July 2006 - 11:56

Posted 17 July 2006 - 00:20

Parul asta prin diferite parti e un caracter sexual secundar, din cate stiu eu. Daca cele primare sunt okei, n`ai de ce sa`ti faci probleme.
![]() |
Posted 18 July 2006 - 01:32

pretene,stai cuminte,nu iti fa probleme
![]() cand te duci la strand no sa stea nimeni sa se uite la paru tau de la subsiori ... si chiar daca,cum a zis si altcineva mai sus,ii zici ca te-ai ras .. ![]() chiar si eu ma rad odata la 2 saptamani ... ma mai rad si la p**a odata la 2 luni ... ![]() pe picioare am par destul de mult si pe burta si piept .... dar nu ma rad pe acolo ![]() |
Posted 18 July 2006 - 10:07

eu ma gandeam serios la un doftor
![]() ![]() |
Posted 18 July 2006 - 10:11

InTech, on Jul 18 2006, 02:32, said: pretene,stai cuminte,nu iti fa probleme ![]() cand te duci la strand no sa stea nimeni sa se uite la paru tau de la subsiori ... si chiar daca,cum a zis si altcineva mai sus,ii zici ca te-ai ras .. ![]() chiar si eu ma rad odata la 2 saptamani ... ma mai rad si la p**a odata la 2 luni ... ![]() pe picioare am par destul de mult si pe burta si piept .... dar nu ma rad pe acolo ![]() La 2 saptamani? ca sa-l mai linistesc pe un_om la faza ca nu are... eu il rad la 2 maxim 3 zile ![]() |
|
Posted 18 July 2006 - 16:51

Posted 18 July 2006 - 16:57

vj_Heaven, on Jul 18 2006, 17:51, said: 2-3 zile? ![]() Barba la cate zile sau ore o dai jos? ![]() ![]() Pai nu este vorba de plictiseala. Daca ar necesita l-as rade de cate ori fac baie, adica si zilnic Barba ?? IN FIECARE DIMINEATA, cu exceptia weekend-ului. Asta doar in cazul in care nu merg la serviciu in weekend. |
Posted 18 July 2006 - 17:02

mama cata rabdare ai.
![]() nu as suporta sa ma rad pe barba in fiecare dimineata pentru ca de obicei ma ustura tot restul zilei pielea. |
Posted 18 July 2006 - 17:03

hmmm...pe mine nu mă deranjează EXAGERAT părul de niciun fel. īl rad cānd devine inestetic. lipsa părului la subsuoară nu poţi să spui că e un defect, adică nu cred că are dezavantaje prea multe. totuşi, el nu e pus degeaba acolo, şi aş sugera un control, că dacă ai probleme acolo, s-ar putea să se mai ivească şi altele. nu poţi zice că e perfect normal. nu e cazul să te sperii, dar nici să te bucuri prea tare.
|
Posted 20 July 2006 - 15:21

si io acum cativa ani ma gandeam la faza cu parul de sub brat... vedeam ca erau 3 firicele amarate de te uitai cu lupa la ele si altii din clasa aveau o gramada... dar dupa 1 an pac a aparut stufu, si odata cu acesta mirosul specific
![]() ![]() peste cativa ani sper sa nu te vedem iar peaici pe softpedia cu un topic de genu " Cat costa epilarea cu laser? " ![]() iar sfaturile cu dusu la medic... io zic sa nu le iei in seama, inca esti la pubertate si nu are rost sa te ingrijorezi... daca ajungi la 20 si ceva de ani si tot nu iti creste deja cred ca o sa fii obisnuit si o sa te simti mult mai bine fara el ![]() |
|
Posted 20 July 2006 - 16:18

Quote peste cativa ani sper sa nu te vedem iar peaici pe softpedia cu un topic de genu " Cat costa epilarea cu laser? eu sper sa-l vedem pe Softpedia de-acum incolo toata viata lui cat maa re de trait. cat despre topicul respectiv mai snt cateva similare. mai poti vedea niste opinii aici : http://forum.softped...t...=140094&hl= http://forum.softped...t...=109375&hl= http://forum.softped...topic=56158&hl= |
Posted 21 July 2006 - 08:46

thanx....
acu nu credeti ca io chiar vreau sa am 'stuf'.....da ma ingrijoram....nu mi se parea normal.... ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users