Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 

Totul pentru Samsung SGH

- - - - -
  • Please log in to reply
261 replies to this topic

#55
hannry92

hannry92

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 29.08.2006

View PostDarfey, on Aug 29 2006, 10:51, said:

eu nu ma folosesc de cablu usb fiindca am bluetooth, dar cin il cumparasem mi se pare ca am avut aceiashi  problema........ eu gasisem de pe net nishte coduri din servisul mobilului de tipul celor ce le folosim la incarcarea jocurilor in mobil (#*5737425*) shi dupa ce le folosisem la fel nu puteam folosi pC studio3 pe urma eu am gasit un alt cod shi totul a mers ok dar nu im aduc aminte ce cod . Cum il gasesc va anuntz. :mellow:
Deci sa intzeleg ca prin USB nu pot sami bag aplicatii pe telefon numai cu coduri dinacelea.........hmz multumesc mult.......daca afati cum imi spunet si mie va rog?? :notangel:

#56
lds_ok

lds_ok

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 162
  • Înscris: 26.10.2005

View PostDarfey, on Aug 29 2006, 10:51, said:

eu nu ma folosesc de cablu usb fiindca am bluetooth, dar cin il cumparasem mi se pare ca am avut aceiashi  problema........ eu gasisem de pe net nishte coduri din servisul mobilului de tipul celor ce le folosim la incarcarea jocurilor in mobil (#*5737425*) shi dupa ce le folosisem la fel nu puteam folosi pC studio3 pe urma eu am gasit un alt cod shi totul a mers ok dar nu im aduc aminte ce cod . Cum il gasesc va anuntz. :mellow:


pai si eu am bluetooth,dar cand ma conectez imi cere portul si nu stiu ce sa bag.In device manager apare bluetooth conectat pe com de la 5 la 14

#57
Darfey

Darfey

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 11.07.2006

View Postalx17, on Aug 28 2006, 23:25, said:

Darfey, intradevar e aceasi problema...trebuie sa scot acumulatorul si sa`l pun la loc ca sa mearga...in schimb am gasit alt cablu cu care telefonul nu se stinge...insa imi trebuie SOFTl. Daca imi poti spune de unde pot lua as fi recunoscator !  :worthy:  :coolspeak:
Eu ma folosesc de EasyGPRS,EasyStudio II PIMS & File Manager,EasyStudio PIMS & File Manager. Daca uneshti totul corect tre sa mearga. Fii atent cind uneshti cablul, in primul rind priveshte in hardware la com port tre sa arate cablul apoi porneshti programul EasyStudio II PIMS & File Manager shi in setari indici com portul cu numarul care lai gasit in hardware da ca nu se primeshte in cerci urmatorul program. :coolspeak:

#58
Darfey

Darfey

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 11.07.2006

View Postlds_ok, on Aug 29 2006, 11:31, said:

pai si eu am bluetooth,dar cand ma conectez imi cere portul si nu stiu ce sa bag.In device manager apare bluetooth conectat pe com de la 5 la 14
da tu foloseshte pur shi simplu programul de la bluetooth shi totul merge ok...pentu ce tzi cablul? sa pui melodii shi imagini? sau pentru jocuri?

#59
Sisqo

Sisqo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 118
  • Înscris: 28.08.2006
am si eu un d600..stie cineva jocuri multiplayer care merg prin bluetooth?cele care leam gasit pe forum de k700 w800 si alte telefoane nu mergeau pe d600..daca are cineva vreun joc care merge..sa-l(le) posteze daca vrea,merci:)

#60
lds_ok

lds_ok

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 162
  • Înscris: 26.10.2005

View PostDarfey, on Aug 29 2006, 12:51, said:

da tu foloseshte pur shi simplu programul de la bluetooth shi totul merge ok...pentu ce tzi cablul? sa pui melodii shi imagini? sau pentru jocuri?

sa transfer agenda de exemplu....

#61
Darfey

Darfey

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 11.07.2006

View Postlds_ok, on Aug 29 2006, 15:12, said:

sa transfer agenda de exemplu....
atunci incearca shi introdu #*536963* shi porneshte PC Studio 3 din Nou
dar agenda telefonica se poate transfera shi prin bluetooth ca carte de vizita. :peacefingers:

#62
alx17

alx17

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 23.05.2006
Darfey merci mult...o sa downloadez softurile de care mi`ai zis...dar imi trebuie si driver pt Samsung X640...stii unde gasesc??? sau stie altcineva ?  B)

#63
DeaD

DeaD

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 380
  • Înscris: 26.08.2006

View Postlds_ok, on Aug 29 2006, 00:50, said:

incercand sa te ajut,am incercat sa imi instalez tel ul in calculator si am constatat ca nici la mine nu il mai vede  :angry:  :angry:  :angry:  :angry: .Imi apare la fel ca la tine(adica apare in lista de drivere) dar nu il vede,adica nu apare conected.Singura diferenta fata de ultima data cand a mers este ca aveam alt win dar tot XP.Cam ciudat....totusi sesizez ca avem alta versiune de PC studio deoarece nu avem aceeasi interfata.Bine nu cred ca de aici ar fi problema.poti pune o arhiva cu driverul tau de usb?
ups...sry ^^ :D
mane nu am driver de USB...din kte imi amintesc nu am pus...am de la win sp2...sau poate o fii facut ceva update... :D
am sp2 :\
am pc studio 3 :)

#64
hannry92

hannry92

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 29.08.2006

View Postalx17, on Aug 29 2006, 16:07, said:

Darfey merci mult...o sa downloadez softurile de care mi`ai zis...dar imi trebuie si driver pt Samsung X640...stii unde gasesc??? sau stie altcineva ?  B)
Il gaseshti  aici www.myfonekit.com la sectiunea download.Acuma depinde si ce fel de cablu ai.Cablu si driveru trebuie sa fie aceashi firma(cel putin asha shtiu yo) Bafta
:peacefingers:

#65
Darfey

Darfey

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 11.07.2006

View Posthannry92, on Aug 29 2006, 18:16, said:

Il gaseshti  aici www.myfonekit.com la sectiunea download.Acuma depinde si ce fel de cablu ai.Cablu si driveru trebuie sa fie aceashi firma(cel putin asha shtiu yo) Bafta
:peacefingers:
Tzine driverle acestea merg la multe serii de cabluri. :coolspeak:  :coolspeak:  :coolspeak:

Attached Files



#66
Sisqo

Sisqo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 118
  • Înscris: 28.08.2006
Darfey stii vreun joc pt d600 care merge in multiplayer prin bluetooth?

#67
double_b_phantom

double_b_phantom

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 207
  • Înscris: 28.04.2005
revin cu intrebarea mea: stie cineva cum se pot instala jocuri pe un Z500v ?  :rolleyes:

#68
Darfey

Darfey

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 11.07.2006
Nu mai pentru Yo!

Attached Files


Edited by Darfey, 29 August 2006 - 19:58.


#69
Darfey

Darfey

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 11.07.2006
Video ochelari pentru D600
pentru a viziona filmele din telefon
economiseshte acumulatorul
potzi viziona pina la 5 ore cu acumulatorul incarcat
Attached File  myvu_video_glasses.jpg   5.18K   152 downloads
Attached File  ORANGEvideoglasses.jpg   7.57K   86 downloads
:coolspeak:  :coolspeak:  :coolspeak:  :coolspeak:
costa intre 300$ shi 360$

View PostSisqo, on Aug 29 2006, 20:15, said:

Darfey stii vreun joc pt d600 care merge in multiplayer prin bluetooth?
nu shtiu dar o sa incerc sa caut pe forumuri din rusia

#70
Sisqo

Sisqo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 118
  • Înscris: 28.08.2006
merci:) tari ochelarii da creca iti strici ochii:)
http://www.t-zones.c...ayer_games.html aicea is 4 jocuri da le-am cautat pe net si n-am gasit..

#71
vlc

vlc

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 110
  • Înscris: 14.06.2006
bai baieti. am un samsung sgh x 200
am port infra rosu pt pc.. da nu reusesc sa connectez telefonul la el..
infra rosu este instalat bine pe clc.. da nu reusesc sa connectez telefonul
am incercat cu pims file manager..
ia ziceti cam cu ce programe as putea sa bag si eu ceva melodii pe el..
se poate sa bag vreun patch ca sa pot pune si mp3 uri ?
astepti un raspuns de la voi.
ms ;)

Edited by vlc, 29 August 2006 - 23:18.


#72
double_b_phantom

double_b_phantom

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 207
  • Înscris: 28.04.2005

View Postvlc, on Aug 29 2006, 11:14, said:

bai baieti.. am si eu un x200 si am infra rosu pe pc. da nu reusesc sa-l connectez.. nu stiu ce are.. infra rosu pe clc e instalat bine da nu merge connectat programul cu telefonul.. am bagat pims file manager ala..
un mic ajutor daca se poate..
ziceti si voi niste patchuri ceva pt telefon.. sau cam ce pot sa fac sa bag niste melodii...
Se poate sa bag mp3 pe sgh x200 ?

din cate cunosc, cablurile iRDA nu merg pe anumite modele de samsung (de ex: am un cablu iRDA MA-660 care merge pe mai toate modele de nokia, sharp, siemens si pe unele modele samsung, dar pe z500 nu merge, nu il recunoaste... asa ca verifica lista care a venit odata cu cablul si vezi daca sunt comptibile)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate