Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Izolatie intre OSB si placa de be...

instalatie incalzire apartament 2...

HEV D Segment - intrebari/pareri ...

Hyperos consum excesiv baterie?
 Contractul pentru Salubrizare est...

Elicopterul care-l transporta pe ...

Sfaturi achizitionare apartament ...

Permis de conducere nou
 Packet Loss la Digi

Masurare parametri CATV prin Conn...

Youtube a inceput sa aiba lag!?

Internet Archive - adauga item la...
 Electrica Furnizare + Poșta ...

Probleme cu scurgerea de ulei pe ...

Blocuri cu apartamente de 5+ camere

Casa noua finisata, teava incalzi...
 

Totul pentru Samsung SGH

- - - - -
  • Please log in to reply
261 replies to this topic

#37
andragony

andragony

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 677
  • Înscris: 22.08.2005
nu sunt cine stie ce, dar eu le-am cautat mai peste tot si nu le-am gasit nicaieri. asa ca am incercat singura. aveti un Satriani, un Hotel California si un RHCP.  :peacefingers:



imi cer scuze pentru faptul ca le-am facut la repezeala, de abia acum am desoperit si eu minunea.... next time am sa tai exact de unde trebuie melodia.

Edited by andragony, 26 August 2006 - 23:34.


#38
Darfey

Darfey

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 11.07.2006

View Postandragony, on Aug 27 2006, 00:33, said:

nu sunt cine stie ce, dar eu le-am cautat mai peste tot si nu le-am gasit nicaieri. asa ca am incercat singura. aveti un Satriani, un Hotel California si un RHCP.  :peacefingers:
imi cer scuze pentru faptul ca le-am facut la repezeala, de abia acum am desoperit si eu minunea.... next time am sa tai exact de unde trebuie melodia.

Pentru inceput e noramal ,nu shtiu de ce programe te foloseshti dar cel mai bine melodiile sa le prelucrezi prin Sound forge 8.0 sau nero wav edition shi atrage atentzia la : potzi mari volumul mai mare (la mobil o sa sune mai tare) dar atunci cind mareshti volumul total scade-l pe cel de la bass shi se primesc foarte calitative. Succes pe viitor. :peacefingers:

#39
alx17

alx17

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 23.05.2006
Salut.....am un Samsung X640 si am nevoie de un soft pt el. Cablu de date am gasit...in momentul cand il bag in telefon telefonul meu se inchide! stie cineva de ce ? Merci anticipat !  :D

#40
DeaD

DeaD

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 380
  • Înscris: 26.08.2006
sal
am si eu d600...
bag cablu usb...am instalat CDu cu samsung pc studio...bla bla aleg usb...

uitati cam asta ii:

[ http://img147.imageshack.us/img147/1210/untitledxi0.th.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

si timpu tot creste si nik nu se intampla :\,ce pot facE??:(

#41
lds_ok

lds_ok

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 162
  • Înscris: 26.10.2005

View PostDeaD, on Aug 27 2006, 21:35, said:

sal
am si eu d600...
bag cablu usb...am instalat CDu cu samsung pc studio...bla bla aleg usb...

uitati cam asta ii:

[ http://img147.imageshack.us/img147/1210/untitledxi0.th.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

si timpu tot creste si nik nu se intampla :\,ce pot facE??:(

Nu stiu probabil vreo eroare.Eu cred ca am in pachec alta versiune deoarece mie nu imi apare fereastra aia.ce nu stiu ...daca versiunea fata de a ta este mai proasta sau mai buna

#42
Darfey

Darfey

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 11.07.2006

View Postalx17, on Aug 27 2006, 19:30, said:

Salut.....am un Samsung X640 si am nevoie de un soft pt el. Cablu de date am gasit...in momentul cand il bag in telefon telefonul meu se inchide! stie cineva de ce ? Merci anticipat !  :D

Eu am 4 cabluri pentru Samsung la diferite telefoane.Dintre care unul vine numai la c100,c110...
altul la seriile x100,x600,s500... unul pentru d600,d500,e350... shi unul pentru x120... acesta pentru x120 daca il unesc cu x100,x600,s500.... telefonul se stinge shi nu-l pot porni pina nu scot acumulatorul shil pun iarashi din nou , cred ca la tine e aceiashi problema.
Daca doritzi sa aflatzi ce cabluri la ce telefoane din seria samsung sunt potrivite folositziva de acest progra lam gasit nu demult. :peacefingers:

Attached Files



#43
Darfey

Darfey

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 11.07.2006

View PostDeaD, on Aug 27 2006, 21:35, said:

sal
am si eu d600...
bag cablu usb...am instalat CDu cu samsung pc studio...bla bla aleg usb...

uitati cam asta ii:

[ http://img147.imageshack.us/img147/1210/untitledxi0.th.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

si timpu tot creste si nik nu se intampla :\,ce pot facE??:(
mai bine foloseshte pc studio 3 sau mobile edit versia 2.0 care vine la majoritatea telefoanelor mobile.

#44
Darfey

Darfey

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 11.07.2006
Nishte jocuri testate pe samsung d500 full screen. :coolspeak:  :coolspeak:  :coolspeak:

Attached Files



#45
DeaD

DeaD

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 380
  • Înscris: 26.08.2006

View PostDarfey, on Aug 28 2006, 19:53, said:

mai bine foloseshte pc studio 3 sau mobile edit versia 2.0 care vine la majoritatea telefoanelor mobile.

mane ala ii pc studio 3 :\
bag cablu de date in telefon...dau drumu la pc studio imi da sa aleg USB,BLUETOOTH si INFRAROSU
aleg USB si imi apare timpu ala :\
ce pot face??:(
p.s. am sp2...sa fie de la aia??:\

#46
Darfey

Darfey

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 11.07.2006

View PostDeaD, on Aug 28 2006, 21:23, said:

mane ala ii pc studio 3 :\
bag cablu de date in telefon...dau drumu la pc studio imi da sa aleg USB,BLUETOOTH si INFRAROSU
aleg USB si imi apare timpu ala :\
ce pot face??:(
p.s. am sp2...sa fie de la aia??:\
verifica in hardware la calculator daca sau pus driverile normal apoi intra in telefon/settings/phone settings/usb shi alegi modemul dupa aceasta mai incerci odata.
Succes  :peacefingers:

#47
DeaD

DeaD

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 380
  • Înscris: 26.08.2006

View PostDarfey, on Aug 28 2006, 21:32, said:

verifica in hardware la calculator daca sau pus driverile normal apoi intra in telefon/settings/phone settings/usb shi alegi modemul dupa aceasta mai incerci odata.
Succes  :peacefingers:

tot nu merge :(
si knd am bagat cablu de date mio recunoscut prima data la calculator...si am dat click si am instalat.. :\
nush ce are :(

#48
Darfey

Darfey

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 11.07.2006

View PostDeaD, on Aug 28 2006, 22:22, said:

tot nu merge :(
si knd am bagat cablu de date mio recunoscut prima data la calculator...si am dat click si am instalat.. :\
nush ce are :(
Cind uneshti cablu cu mobilul trebuie sa arate ca se incarca mobilul daca nu arata atunci cablul poate sa aiba vrun defect. dar daca totul e ok atunci nu shtiu
mai verifica inca odata totul
cind uneshti cablul cu mobilul la calculator in hardware trebuie sa arate asha
Attached File  softpedia.JPG   87.54K   294 downloads
potzi sa incerci sa faci reset all la setarile mobilului
orcum tre sa mearga ;)

#49
DeaD

DeaD

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 380
  • Înscris: 26.08.2006

View PostDarfey, on Aug 28 2006, 22:35, said:

Cind uneshti cablu cu mobilul trebuie sa arate ca se incarca mobilul daca nu arata atunci cablul poate sa aiba vrun defect. dar daca totul e ok atunci nu shtiu
mai verifica inca odata totul
cind uneshti cablul cu mobilul la calculator in hardware trebuie sa arate asha
Attachment attachment
potzi sa incerci sa faci reset all la setarile mobilului
orcum tre sa mearga ;)

se incarca mobilu... :)
[ http://img61.imageshack.us/img61/4282/untitled2qv7.th.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#50
alx17

alx17

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 23.05.2006
Darfey, intradevar e aceasi problema...trebuie sa scot acumulatorul si sa`l pun la loc ca sa mearga...in schimb am gasit alt cablu cu care telefonul nu se stinge...insa imi trebuie SOFTl. Daca imi poti spune de unde pot lua as fi recunoscator !  :worthy:  :coolspeak:

#51
lds_ok

lds_ok

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 162
  • Înscris: 26.10.2005

View PostDeaD, on Aug 28 2006, 22:51, said:

se incarca mobilu... :)
[ http://img61.imageshack.us/img61/4282/untitled2qv7.th.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

incercand sa te ajut,am incercat sa imi instalez tel ul in calculator si am constatat ca nici la mine nu il mai vede  :angry:  :angry:  :angry:  :angry: .Imi apare la fel ca la tine(adica apare in lista de drivere) dar nu il vede,adica nu apare conected.Singura diferenta fata de ultima data cand a mers este ca aveam alt win dar tot XP.Cam ciudat....totusi sesizez ca avem alta versiune de PC studio deoarece nu avem aceeasi interfata.Bine nu cred ca de aici ar fi problema.poti pune o arhiva cu driverul tau de usb?

#52
hannry92

hannry92

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 29.08.2006

View PostDarfey, on Jul 13 2006, 12:24, said:

pentru cei ce pretzuiesc mmf de calitate buna  :coolspeak:
mmf+vibra+led
pentru a asculta acest format folositziva de http://download.musi...win/mr4541E.exe
Salu.Sunt nou pe aici shi ash avea shi yo o intrebare : Sasmung SGH X-640 accepta soft si dak da ce                format : .sis sau .jar??va rog ajutatima :worthy:

#53
Darfey

Darfey

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 11.07.2006

View Posthannry92, on Aug 29 2006, 10:07, said:

Salu.Sunt nou pe aici shi ash avea shi yo o intrebare : Sasmung SGH X-640 accepta soft si dak da ce                format : .sis sau .jar??va rog ajutatima :worthy:
la samsung mi se pare merge numei jad sau daca pui jar sa fie inpreuna cu jad.

#54
Darfey

Darfey

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 11.07.2006

View Postlds_ok, on Aug 29 2006, 00:50, said:

incercand sa te ajut,am incercat sa imi instalez tel ul in calculator si am constatat ca nici la mine nu il mai vede  :angry:  :angry:  :angry:  :angry: .Imi apare la fel ca la tine(adica apare in lista de drivere) dar nu il vede,adica nu apare conected.Singura diferenta fata de ultima data cand a mers este ca aveam alt win dar tot XP.Cam ciudat....totusi sesizez ca avem alta versiune de PC studio deoarece nu avem aceeasi interfata.Bine nu cred ca de aici ar fi problema.poti pune o arhiva cu driverul tau de usb?
eu nu ma folosesc de cablu usb fiindca am bluetooth, dar cin il cumparasem mi se pare ca am avut aceiashi  problema........ eu gasisem de pe net nishte coduri din servisul mobilului de tipul celor ce le folosim la incarcarea jocurilor in mobil (#*5737425*) shi dupa ce le folosisem la fel nu puteam folosi pC studio3 pe urma eu am gasit un alt cod shi totul a mers ok dar nu im aduc aminte ce cod . Cum il gasesc va anuntz. :mellow:

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate