![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
mmf-uri pentru samsung
Last Updated: Sep 24 2008 08:50, Started by
Darfey
, Jul 11 2006 11:28
·
0

Posted 17 February 2008 - 21:49

Pentru Darfey: Salut , Ai spus ca te pricepi la telefoanele Samsung... Poate ma poti ajuta si pe mine cu mai multe informatii despre Samsung ZV10. As dori sa stiu ce aplicatii si cu format sunt compatibile cu acest telefon si daca s-ar putea si un tutorial de instalare. ![]() Eu folosesc Samsung PC Studio 3.0.0 si as dori sa-mi pimp-uiesc si eu telefonul ca sa zic asa cu niste jocuri si aplicatii. Mersi mult si astept raspunsul tau. |
Posted 24 September 2008 - 08:50

Salut! Tocmai mi-am luat un Samsung SGH-C450 si nu imi plac tonurile de apel. Si nu gasesc pe nicaieri tonuri pentru el. As avea nevoie de ceva sfaturi. Multumesc
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users