Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Buget 19k-masina noua-sfaturi

Grosime adeziv gresie

TVA doar la valoarea adaugata sau...

Inregistrare ecran
 M-am inregistrat in e-factura. Ca...

Voi cum faceți fața ava...

Spital stomatologic sector 4 grat...

Pastrare numar inmatriculare !
 Supraveghere autoturism in parcar...

Bsod repetat

Angst Romania - Oficial in Insolv...

Pocket PC Handheld ajutor.
 Intrerupere utilitati casa tempor...

Care credeti ca este probabilitat...

paravan geam / obturare vedere

Motorola E32, se aprinde flashlig...
 

mouse problem

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
virusel2013

virusel2013

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,215
  • Înscris: 24.04.2006
salut. mi-am luat de curand odata cu sistemul adica acum 6 luni un mouse A4tech NB-50 optic fara fir dar aici intervine problema....mouse-ul se alimenteaza cu energie de pe un pad magnetic detalii aici . si nu mai merge parca "s-ar consuma padul" acum numai pe un coltisor mai merge normal...in rest merge in reluare...."sageata ramane in urma"...pls..ce pot sa fac

multumesc tuturor ce imi raspund

Edited by virusel2013, 10 July 2006 - 19:13.


#2
kretzu77

kretzu77

    Custom title

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,430
  • Înscris: 06.06.2006

View Postvirusel2013, on Jul 10 2006, 20:10, said:

salut. mi-am luat de curand odata cu sistemul adica acum 6 luni un mouse A4tech NB-50 optic fara fir dar aici intervine problema....mouse-ul se alimenteaza cu energie de pe un pad magnetic detalii aici . si nu mai merge parca "s-ar consuma padul" acum numai pe un coltisor mai merge normal...in rest merge in reluare...."sageata ramane in urma"...pls..ce pot sa fac

multumesc tuturor ce imi raspund

ce zici de un service? ; e in garantie si poate e ceva bsit la pad

#3
virusel2013

virusel2013

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,215
  • Înscris: 24.04.2006
am fost la service....dar la ei nu face probleme.

l-am incercat la un prieten....nici la el nu facea probleme in primele zile...dar dupa vreo 3 zile a inceput sa faca iar probleme( nu pc-u meu e porblema...m-am ganditi si la varianta asta)

daca il lasam la service mai mult timp....poate facea si la ei...

#4
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,809
  • Înscris: 01.11.2005
Pai explica-le celor de la service...ca problema nu se manifesta imediat...si ca terbuie sa il tina in probe ca sa apare defectul...ca astia de la service...nu stiu cum sa scape mai repede de tine.Tine-te de capul lor...e dreptul tau

#5
SlipKnoT

SlipKnoT

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 12.08.2006
Pentru a mia oara. Nu va mai cumparati mouse-uri A4Tech pentru ca este o firma foarte proasta. Sunt cele mai problematice periferice din lume A4Tech-urile. Poate ca ar fi cazul sa faca cineva un stickey unde sa scrie mare de tot:


PERSOANELE CU MOUSE-URI A4TECH SUNT RUGATE SA ISI CUMPERE UN ALT MOUSE!

:death: :death: :death: :death: :death: :death:



#6
doohoodogg

doohoodogg

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 18.08.2006
CORECT

I hate A4TECh, mai bine fara mouse, numa din hot-key-uri :))

#7
Doru_Neo

Doru_Neo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,135
  • Înscris: 22.05.2005

View PostSlipKnoT, on Aug 12 2006, 12:58, said:

Pentru a mia oara. Nu va mai cumparati mouse-uri A4Tech pentru ca este o firma foarte proasta. Sunt cele mai problematice periferice din lume A4Tech-urile. Poate ca ar fi cazul sa faca cineva un stickey unde sa scrie mare de tot:

PERSOANELE CU MOUSE-URI A4TECH SUNT RUGATE SA ISI CUMPERE UN ALT MOUSE!

:death: :death: :death: :death: :death: :death:


Nu mai aberati cu afirmatii de genul asta !  Ai facut tu o statistica concludenta care sa stea la baza afirmatiei tale ?!
Fara sa fie argumentate afirmatiile acestea nu au nici o valoare !

#8
Wally_Gl

Wally_Gl

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 112
  • Înscris: 14.03.2006
revin cu recomandarea.. Go To Service..
E cea mai buna... sau daca nu se rezolva ia-ti un mose "penal" tot a4tech OP-620 alb negru sau argintiu sa fie la asorte cu ce mai ai tu pe acasa... e cu fir.. e ieftin.. si tot aia face

#9
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,603
  • Înscris: 12.06.2006
offtopic: si eu am A4Tech swop 50 de un an ji merge bine ca in prima zi dar still I hate A4Tech

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate