Cibernetica?
Last Updated: Apr 01 2021 15:43, Started by
marius.first
, Jul 10 2006 11:40
·
0

Posted 13 July 2016 - 07:00

Spuneti-mi la facultatea de Cibernetica daca vreau sa fac un an suplimentar cat ma costa si ce conditii trebuie sa indeplinesc. Se pot face mai multi ani suplimentari.
|
Posted 31 March 2021 - 15:24

Cibernetica - ASE Bucuresti => O ciuma!. Din pacate am facut si eu aceasta dejectie de facultate. CUM este posibil ca 98% din toti studentii de an 2 sa pice un exame (de ex: structuri de date). CUM elevi care au luat printre primii bacul (ca deh ... doar de astia accepta CSIE-ul) sa pice 98% acest examen? Sunt toti tampiti oare? S-au retardat dupa un an jumate de fac? Ceva pute, si nu cred ca studentii sunt subiectul acestei duhori, ci sistemul otravit de invatamant superior din RO care este la pamant (conform multor statistici). Vrei sa faci o facultate? Alege ceva care sa-ti permita sa-ti traiesti viata de student, nu sa-ti ingropi tineretea. Fa orice facultate lejera. Dupa, da-ti una - doua certificari internationale (OCP, CCNA, C# etc ...) care cu adevarat valoreaza ceva in fata unui viitor angajator - mai mult decat o diploma obtinuta la cibernetica. Punct.
|
Posted 31 March 2021 - 20:19

Posted 01 April 2021 - 15:43

Dar nu cred ca are rost sa detaliem (daca 98% din studenti nu au reusit sa faca nimic, undeva este totusi o problema).
Este vorba de ce se intampla cu invatamantul superior din RO . Citez "Din statele radiografiate de World Economic Forum doar Malta, Panama şi Sri Lanka mai sunt sub noi!" Acelasi lucru este valabil si pentru alte facultati, nu doar la cea data ca exemplu, care isi selecteaza pe baza notelor de la bac clientela... |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users