Cibernetica?
Last Updated: Apr 01 2021 15:43, Started by
marius.first
, Jul 10 2006 11:40
·
0

Posted 10 July 2006 - 11:40

Tocmai am terminat liceul, BACul, etc. Nu stiu sigur la ce facultate sa dau, la Cibernetica la ASE sau la Automatica in POLI. Pareri despre Automatica am vazut destule dar despre Cibernetica nu am avut parte. Va rog, cei care sunteti la Facultatea de Cibernetica la ASE spunetimi cum este. Care este raportul economie/informatica, si daca se pot trece fara probleme cursurile de economie, pt a ma rezuma doar la cursurile de info, care ma intereseaza
|
Posted 10 July 2006 - 12:37

Daca vrei strict info, mergi la Politehnica. In ASE, la cibernetica se face Informatica Economica. Deci destul de multa economie iar majoritatea materiilor de informatica se bazeaza pe aplicatii economice sau folosibile in economie. Hardware putin, retele putin, baze de date si SGBD (ORACLE) mult, C, C++, VC++ etc. La ASE e misto ca poti obtine si un atestat pentru ORACLE, daca il inveti bine. La Poli nu stiu cum e.
|
Posted 11 July 2006 - 00:06

Dacă vrei ceva mai lejer, du-te la ASE. Automatica îţi ocupă aproape tot timpul, o să-ţi blestemi zilele. Choose life, choose ASE!
|
Posted 11 July 2006 - 13:22

Sunt la Cibernetica...am trecut in anul 3.Si sa fiu sincera pana acum nu am facut f multa info.........Hardware-un singur curs-si ala facultativ.
1 an si 1/2 Pascal + 1 curs de C + 1 curs baze de date-Visual Fox Pro In rest...multa mate+statistica+cercetari operationale+economie. Depinde si ce profi iti pica. Economia nu e asa grea in sine....cand incepe sa se combine cu ce se presupune k ai invatat la mate+cercetari op lucrurile se cam complica. Daca insa iti place si depui un efort...minim...ai sanse sa treci cu bine. |
Posted 11 July 2006 - 13:30

ASE ca ASE, dar sunt multi dobitoci in ASE care iti mananca nervii zilnic... si stiu ce zic...
![]() |
Posted 11 July 2006 - 20:19

Posted 11 July 2006 - 20:56

In cunostinta de cauza, fiind student si la Poli si la ASE, iti recomand ASE-ul.
Poate ca dupa terminarea facultatii, va fii mai bine cu o diploma de Poli, dar cei 4-5 (sau cat s-a facut acum) iti vor manca zilele. In plus, la Poli, vorba aia: Primii 7 ani sunt mai grei! ![]() |
Posted 11 July 2006 - 21:01

In cunostinta de cauza, fiind student si la Poli si la ASE, iti recomand ASE-ul. nu zic ca nu ai dreptate, dar daca e ASE, sa fie o facultate usoara din ASE in care nu exista specimene de profesori idioti care zic 95% pica din start sau mai stiu eu ce .... asa ca... |
Posted 12 July 2006 - 15:09

nu zic ca nu ai dreptate, dar daca e ASE, sa fie o facultate usoara din ASE in care nu exista specimene de profesori idioti care zic 95% pica din start sau mai stiu eu ce .... Pai specimenele astea le gasesti peste tot .......... indiferent ca este vorba de Poli sau Ase ![]() Acuma revenind la subiect ..... Intr-adevar poate parea ca se face cam putina info, insa si restul materiilor au avantajul de a iti forma o gandire analitica, alminteri foarte utila in domeniul acesta. In rest tind sa ii dau dreptate lui Johnny Bravo ![]() |
Posted 12 July 2006 - 15:12

Pai specimenele astea le gasesti peste tot .......... indiferent ca este vorba de Poli sau Ase ![]() eu am facut referire la facultatile de ASE, ca nu la toate sunt astfel de dobitoci... sunt facultati in care nu ai treaba... totul e simplu... Edited by alexei, 12 July 2006 - 15:12. |
Posted 12 July 2006 - 15:34

Sunt la Cibernetica...am trecut in anul 3.Si sa fiu sincera pana acum nu am facut f multa info.........Hardware-un singur curs-si ala facultativ. 1 an si 1/2 Pascal + 1 curs de C + 1 curs baze de date-Visual Fox Pro Fii pe faza ca de acum incepe greul. Sa vezi Metode Numerice cu Afrodita!!! |
|
Posted 13 July 2006 - 11:51

Mersi pt sfaturi. Desi cred ca lucrul care o sa fie decisiv e faptul k la politehnica s-a introdus prezenta obligatorie la cursuri. Si chiar e imposibil sa stau de la 8 la 21 la facultate..
|
Posted 13 July 2006 - 14:06

Posted 13 July 2006 - 16:46

Eu le-am facut cu Afrodita. Am dat examenul de 7 ori ca nu am vrut sa redau cuvant cu cuvant lectiile din cartea ei. Cu Ivan mi-am facut lucrarea de diploma. Mi se pare un super profesor.
|
Posted 13 July 2006 - 21:45

Eu le-am facut cu Afrodita. Am dat examenul de 7 ori ca nu am vrut sa redau cuvant cu cuvant lectiile din cartea ei. Cu Ivan mi-am facut lucrarea de diploma. Mi se pare un super profesor. Mai multe o sa spun cand voi avea si eu personal de a face cu el ![]() Pana atuncea ..... Cat de restante las ca si io scartii la Gramatovici ![]() ![]() Noi sa fim sanatosi ![]() |
Posted 14 July 2006 - 14:18

Afrodita ![]() Pai astea nu le facem cu Ivan Cel Groaznic ![]() ![]() ![]() Cat despre IVAN...e...nu-i dracu' asa de negru pe cat pare...Am facut Assembler si Structuri de date cu el si n-am avut probleme...important e sa-i faci tona de teme pe care ti-o da la curs si la seminar ![]() |
|
Posted 16 July 2006 - 10:03

Fii pe faza ca de acum incepe greul. Sa vezi Metode Numerice cu Afrodita!!! ![]() Edited by landscape10, 16 July 2006 - 10:04. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users