![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
codecuri xvid
Last Updated: Jul 22 2003 10:07, Started by
tit
, Jul 21 2003 21:23
·
0

Posted 21 July 2003 - 21:23

Ma poate ajuta cineva? Am un PIII la 800 si orice film care e codat cu xvid imi apare cu delay intre imagine si sonor (restul merg bine ). Am incercat toate variantele de codecuri ( si cu nimo,si fara, si cu xvid de la nic, si cu xvid de la koepi ), dar nu pot scapa de chestia asta. Paradoxal e ca pe un alt calculator al meu PIII la 550 merge fara nici o problema.
|
Posted 21 July 2003 - 22:16

Ar fi bine sa instalezi FFDShow, Xvid (ultima versiune), codecurile WMP9. Am avut si eu aceeasi problema!
|
Posted 22 July 2003 - 10:07

Multumesc pentru promptitudine!!! Asa o sa fac. Intr-adevar, am omis WMP9 ( poate si DirectX9) din sectiunea Windows Update. Apar conflicte daca pun si restul de AC3, DIVX505, etc, sau FFDShow le are incluse?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users