![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Operatiunea "Gramofonul"
Last Updated: Jul 13 2006 19:47, Started by
adishior
, Jul 08 2006 13:06
·
0

Posted 08 July 2006 - 13:06

Mi se pare un pic cam exagerata initiativa acelor oameni, de a baga in puscarie pe cei care downloadeaza de pe DC++, sau pun la share, piese, filme si alte prostii fara drept de autor.
Sincer nu stiu tare multe despre operatiune, foarte putin am reusit sa aflu de la niste prieteni, dar promit ca ma informez in zilele astea. E chiar aiurea chestia, dupa parerea mea. Voi ce credeti? Ce stiti? |
Posted 09 July 2006 - 12:03

Ar trebui inchis topicul asta daca mai exista unul cu aceeasi tema !
|
Posted 11 July 2006 - 02:02

plus, ce legatura are gramofonul cu muzica ? acum, instrument muzical ca instrument muzical, dar nici chiar asa. macar un pick-up...
|
Posted 13 July 2006 - 19:47

plus, ce legatura are gramofonul cu muzica ? acum, instrument muzical ca instrument muzical, dar nici chiar asa. macar un pick-up... cool, intreba-i pe cei care au avut tampita idee, si imi cer inca o data scuze ca am deschis un topic care mai exista in alta parte, topic inchis |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users