![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Cecuri Adsense sume fabuloase
Last Updated: Sep 20 2006 12:36, Started by
necromanc
, Jul 08 2006 00:30
·
0

Posted 08 July 2006 - 00:30

Nu stiu exact cand, dar cu ceva timp in urma am gasit pe internet un CEC de la Adsense al lui ShoeMoney, care are pe el o suma deloc de neglijat.Eu ma intreb oare in Romania cand te duci la banca cu un astfel de CEC cum esti tratat ? Cand scoti banii cum vii sa ii iei ? Cu sacu, si o armata de bodyguarzi ? Il depui direct intr-un cont ? Pur si simplu eu unul nu stiu ce as face.
Poate cineva de pe forum a trecut prin asa ceva, si ne poate da mai multe detalii. ![]() |
Posted 08 July 2006 - 12:48

Pai depui cecul la banca si intr-o zi banii iti intra in cont. E simplu.
![]() Nu-ti da nimeni banii pe loc. Se verifica.. se studiaza...etc. DUREAZA. SI nu cred ca esti tratat cumva anume... |
Posted 08 July 2006 - 15:19

In .ro doar cifra de afaceri conteaza, nu marimea cecului depozitat...
Poate angajatul bancii sa clipeasca mai des pt 10 sec, insa daca nu ai peste 3 mil euro cifra de afaceri nu esti "special" (Corporate) |
Posted 08 July 2006 - 19:22

Dar s-a gandit cineva la urmatorul scenariu.
"Te duci la banca frumos, si prezinti CECUL.Dupa cateva momente de uimire angajata bancii se apuca de lucru, si iti spune sa revii cam dupa 1 luna cand intra banii in cont.In acest timp vazand ca este o suma mare poate ii trece prin gand sa dea lovitura.Odata ce i-ai dat buletinul are toate datele despre tine, si alcatuieste un plan cum peste 1 luna mai multe persoane sa astepte in fata bancii.Peste 1 luna vii la banca cu o geanta.Persoanele de afara isi dau seama ca tu esti "alesul", si te asteapta.Cand iesi pac esti prins intr-o ambuscada de cateva persoane care se suie intr-o masina si BYE BYE 100.000$." Scenariul acesta mi-l am imaginat, deoarece tocmai am urmarit un film numit "Confidence" care avea ca subiect principal escrocheriile.Niste tipi selectau o persoana care se stia care are bani si prin diverse metode reuseau sa puna mana pe sume de 6 cifre. Daca ai fi in cazul acesta cum ai proceda ? Ai lasa banii in cont ? |
Posted 08 July 2006 - 20:34

Daca as primii astfel de cecuri ( Doamne ajuta ) as avea sigur un card la banca respectiva. Asta insemnand ca nu ma voi duce veci cu geanta la banca sa scot banii toti odata ci voi scoate banii cu ajutorul cardului, deci scap cu viata
![]() |
Posted 08 July 2006 - 21:00

Dar s-a gandit cineva la urmatorul scenariu. "Te duci la banca frumos, si prezinti CECUL.Dupa cateva momente de uimire angajata bancii se apuca de lucru, si iti spune sa revii cam dupa 1 luna cand intra banii in cont.In acest timp vazand ca este o suma mare poate ii trece prin gand sa dea lovitura.Odata ce i-ai dat buletinul are toate datele despre tine, si alcatuieste un plan cum peste 1 luna mai multe persoane sa astepte in fata bancii.Peste 1 luna vii la banca cu o geanta.Persoanele de afara isi dau seama ca tu esti "alesul", si te asteapta.Cand iesi pac esti prins intr-o ambuscada de cateva persoane care se suie intr-o masina si BYE BYE 100.000$." Scenariul acesta mi-l am imaginat, deoarece tocmai am urmarit un film numit "Confidence" care avea ca subiect principal escrocheriile.Niste tipi selectau o persoana care se stia care are bani si prin diverse metode reuseau sa puna mana pe sume de 6 cifre. Daca ai fi in cazul acesta cum ai proceda ? Ai lasa banii in cont ? s-au dus vremurile alea cand umblai cu banii gramada , acum doar banii pentru maruntisuri ii scoti , restul tranzactiilor se fac prin banca ![]() |
Posted 08 July 2006 - 21:37

Dar s-a gandit cineva la urmatorul scenariu. Scenariul acesta mi-l am imaginat, deoarece tocmai am urmarit un film numit "Confidence" care avea ca subiect principal escrocheriile.Niste tipi selectau o persoana care se stia care are bani si prin diverse metode reuseau sa puna mana pe sume de 6 cifre. Daca ai fi in cazul acesta cum ai proceda ? Ai lasa banii in cont ? Si o dai in filme si cu realitatea? Varsa frumos banii intr-un cont si o sa te bata aia degeaba afara ![]() |
Posted 10 July 2006 - 00:22

Eu zic ca oricine care se pricepe cat de cat la Photoshop poate realiza un cec cu o suma mult mai mare. Toate literele din suma se gasesc si in alta parte pe cec sau pe alt cec. Cu cifrele este mult mai usor.
Muncesti 3-4 ore dar poate merita. Sunt multi care ar plati sa le spui cum sa faca si ei bani cu Adsense. Unu care castica peste 100.000 $ pe luna nu-l vad sa vina sa se laude cu castigul, nici macar la vecini nu ar spune. |
Posted 10 July 2006 - 05:01

Poate ca exista si astfel de persoane. Insa nu e cazul la shoemoney.com in poza postata aici
|
Posted 10 July 2006 - 22:54

Cecul pare sa fie adevarat si daca nu este sunt persoane care fac atatia bani.
Si faza cu furatu de banii doar in Romania e posibil ![]() |
|
Posted 11 July 2006 - 01:35

Eu cred ca cecul e 100% adevarat, venind din partea lui Shoemoney. In plus, daca imi amintesc eu bine, spunea ca a bagat $40 000 ca sa faca aprox. $120 000, deci nu mi se pare chiar asa de greu de crezut!
|
Posted 11 July 2006 - 13:23

https://www.google.com/adsense/weblogs
Aici se vorbeste despre o crestere de la 1000$ / zi la 3000$ / zi... Daca pleci in concediu si nu vrei sa-ti ia vantul scrisoarea din cutia postala faci un "hold payment" si dupa doua luni strangi o suma frumusica (zic eu)... |
Posted 31 July 2006 - 11:45

Jeremy de la shoemoney.com e un tip cunoscut in marketing-ul online. Mai mult ca sigur ca acel cec e autentic.
|
Posted 31 July 2006 - 17:12

Daca va intrebam acum 6 luni cine este shoemoney sigur nu stiati. Dupa aparitia pozei normal ca este cunoscut. Poza este pe toate forumurile importante.
Din cele 20-30 de site-uri ale lui pe care le-am vazut 90% sunt mediocre, majoritatea nu au adsense de ele, cateva au ads de la yahoo, unele au o tentativa de ads by shoemoney. Poate nu stiu eu care sunt site-urile lui care fac sute de mii de $ dar cele pe care le-am vazut sunt siteuri care nu fac in total nici macar 1000$. Aratati-mi si mie un site bun al lui si atunci recunosc ca cecul este autentic. Pana atunci pentru mine ads by Photoshop este mai aproape de realitate. |
Posted 31 July 2006 - 19:42

Daca va intrebam acum 6 luni cine este shoemoney sigur nu stiati. Dupa aparitia pozei normal ca este cunoscut. Poza este pe toate forumurile importante. Din cele 20-30 de site-uri ale lui pe care le-am vazut 90% sunt mediocre, majoritatea nu au adsense de ele, cateva au ads de la yahoo, unele au o tentativa de ads by shoemoney. Poate nu stiu eu care sunt site-urile lui care fac sute de mii de $ dar cele pe care le-am vazut sunt siteuri care nu fac in total nici macar 1000$. Aratati-mi si mie un site bun al lui si atunci recunosc ca cecul este autentic. Pana atunci pentru mine ads by Photoshop este mai aproape de realitate. Bine dan55, fie cum zici tu. E o prelucrare in Photoshop then. Blog-ul lui are oricum peste 50.000 de vizitatori pe zi. Restul site-urilor eu unul nu le cunosc si nici nu ma intereseaza. Probabil ca are cateva pe care nu le arata publicului. |
|
Posted 01 August 2006 - 12:43

Posted 01 August 2006 - 12:51

poi compara si tu: uita-te de exemplu la www.soft32.com in traffic.ro si vezi si Alexa si apoi compara cu shoemoney.com Daca sti aproximativ cat are un alt site cu un Alexa rank apropiat, atunci iti poti da seama ( ce-i drept uneori cu o marja de eroare destul de mare) de cati vizitatori are alt site la care ii sti doar rankul in Alexa. Te-ai lamurit acum? |
Posted 01 August 2006 - 13:02

m-am lamurit . thanks.
folosind metoda ta ajung sa cred ca 50 mii e modest spus ....cred ca 100 mii e mai pe aproape de valoarea reala pentru ca shoemoney e oleaca mai sus decat soft23 care are peste 90 mii de vizitatori |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users