![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
cit de rentabil poate fi in romania un site business to business
Last Updated: Jul 07 2006 22:48, Started by
mircea13
, Jul 06 2006 22:39
·
0

Posted 06 July 2006 - 22:39

am de ceva vreme www.xxx.ro
+ acces la informatii directe prin messenger siteul contine multa informatie se doreste a fi o platforma de intilnire intre cerere si oferta pe piata romaneasca. problema este ca desi am incercat sa dezvolt o interfata cit mai facila pt user primesc in continuare telefoane de genul... cum pot sa-mi inscriu firma pe siteul dvs? sau am vazut ca aveti de vinzare usi metalice, sunt din Bacau si vreau sa cumpar 10 buc ... explic ... stiti noi suntem doar cu sitele ... firmele se inscriu si aveti acolo toate datele lor de contact ... raspuns: da, bine, bine dar 10 buc de usi imi puteti livra? sau vreau sa-mi inscriu si eu firma la dvs. cit ma costa? raspuns: E GRATUIT cititi pe ecran ca scrie acolo ... chiar asa, antreprenorii romani sunt cu totii neandertalieni sau am eu o interfata idioata? Edited by morogan, 07 July 2006 - 06:45. |
Posted 07 July 2006 - 06:26

Bravo mai! E prima reclama inteligenta pe care o vad pe acest forum.
Se cunoaste ca esti afacerist si nu te-ai imbogatit din bani pe net... ![]() |
Posted 07 July 2006 - 12:29

Bine ca s-a sters linkul.
Ma gandeam sa bag si eu un ochi sa dau cu parerea. No offense, dar mi se pare stupid stersul asta de linkuri. Inteleg ca moderatorii sterg reclame stupide, whatever ... dar omul chiar a venit aici in cautare de sugestii. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users