Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Refinanțare credit ipotecar ...

site CNAIR, sectiunea vignettes -...

Siguranta pe stalp care pica rela...

Vizionare optima Netflix
 Improvizatii si accidente stupide...

Siguranta automata panouri fotovo...

Pc randare 3d.

Sistem Anti Racheta PATRIOT fabri...
 Dezactivare abuziva cartela Vodaf...

EURO 24 - Meciul 3: Slovacia - Ro...

Melodie house veche aprox 2011

Cum va arata viitorul?
 Saptamana de lucru de sase zile i...

Pareri Kadjar sau alternative

Slovacia / Kosice

Spatiu stocare aproape plin
 

Test de randare - Testati-va procesorul

- - - - -
  • Please log in to reply
677 replies to this topic

#55
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 123,368
  • Înscris: 07.02.2003
AMD Athlon 64 3500+ (venice, 2.2GHz), MB Asus A8V-E SE via 890, 512 ddr 400 dualchannel 3-3-8 => 4.48min fara OC.

Attached Files


Edited by andreic, 08 September 2006 - 18:17.


#56
invisible

invisible

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 764
  • Înscris: 06.07.2005

View PostIntel, on Jul 16 2006, 14:02, said:

Nimeni sub 3'30''?
ba da,eu
:naughty:

Attached Files



#57
cods

cods

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,512
  • Înscris: 05.06.2005
Sincer, asta e printre cele mai subictive teste de randare pt. procesor. Proacele AMD scot mult mai bine decat cele Intel, tocmai in domeniul unde trebuiau sa fie reduse la tacere.

Haideti sa incercam CineBench(44Mb).

Este un teste de randare "corect" ce are suport dual-core si 64bit.

#58
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 123,368
  • Înscris: 07.02.2003

View Postcods, on Sep 24 2006, 00:23, said:

Sincer, asta e printre cele mai subictive teste de randare pt. procesor. Proacele AMD scot mult mai bine decat cele Intel, tocmai in domeniul unde trebuiau sa fie reduse la tacere.
Haideti sa incercam CineBench(44Mb).
Ti se pare, e foarte ok ca merg bine. Daca ar folosi optimizari atunci nu ar fi un test bun intrucat fiecare are afinitati pe anumite instructiuni. Folosind instructiuni chioare se vede ce poate fiecare.

Edited by andreic, 23 September 2006 - 23:42.


#59
BorisFlokow

BorisFlokow

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,108
  • Înscris: 28.08.2004
AMD Athlon (thunderbird) @1400Mhz + 256MB DDR266 = 10min 8 secunde
AMD Turion x2 @ 1600Mhz + 896MB DDR2 667 = 6min 40 secunde (dezamagitor ... probabil ca nu este optimizat benchmark-ul pentru dual core)

As ruga un utilizator de HP NX 6325 care are 2x512MB ram (eu am 1x1024) sa face testul si sa publice rezultatul ... deoarece sunt curios care este diferenta in momentul in care memoriile lucreaza in dual chennel.Attached File  athlon.JPG   66.22K   45 downloadsAttached File  6325.JPG   85.43K   53 downloads

Edited by BorisFlokow, 23 September 2006 - 23:50.


#60
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 123,368
  • Înscris: 07.02.2003

View PostBorisFlokow, on Sep 24 2006, 00:49, said:

AMD Turion x2 @ 1600Mhz + 896MB DDR2 667 = 6min 40 secunde (dezamagitor ... probabil ca nu este optimizat benchmark-ul pentru dual core)
Pai testul nici nu este pentru dualcore, e un test numai pentru un core, asa cum lucreaza majoritatea aplicatiilor in prezent.

#61
BorisFlokow

BorisFlokow

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,108
  • Înscris: 28.08.2004
Photoshop ruleaza in dual-core ... si este foarte rapid pe aceste procesoare. De-asta intrebam ... ar fi fost interesant si un test cu capacitati de dual core ... pentru a vedea care este adevarata performanata a procesoarelor.

#62
cods

cods

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,512
  • Înscris: 05.06.2005

View Postandreic, on Sep 24 2006, 00:41, said:

Ti se pare, e foarte ok ca merg bine. Daca ar folosi optimizari atunci nu ar fi un test bun intrucat fiecare are afinitati pe anumite instructiuni. Folosind instructiuni chioare se vede ce poate fiecare.

Tie ti se pare normal ca un Barton 2500+ sa scoata mai bine decat un prescott@3Ghz? Mai ales in domeniul randarilor ?

#63
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 123,368
  • Înscris: 07.02.2003

View Postcods, on Sep 24 2006, 00:59, said:

Tie ti se pare normal ca un Barton 2500+ sa scoata mai bine decat un prescott@3Ghz? Mai ales in domeniul randarilor ?
Daca executa setul de instructiuni standard mai repede, asta e rezultatul. Poate cel care a testat Prescot-ul nu are sistemul in regula, sau nu are dualchannel si poate de aia nu poate folosi intreaga putere a cpu, ca si mie mi se pare tare oricum, inteleg sa bata inteluri de pana in 2.5GHz dar la 3 e chiar prea de tot. Orice ai face ultimul lucru e sa dai vina pe test, caci e pe baza de instructiuni standard. Apropo zi-mi si mie ce parametri are prescott (frecv core, bus, cache) ca vreau sa ma uit in alt test sa vad cu cat il bate al meu.

Edited by andreic, 24 September 2006 - 00:10.


#64
cods

cods

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,512
  • Înscris: 05.06.2005
Vezi in primele posturile de aici configuratia de pe acel prescott. Revin mai tarziu cu cateva extrase din alt clasament, mai dezovltat. Dar forumul in cauza nu merge.

Oricum, incercati CineBench, este mai concludent testul.

#65
invisible

invisible

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 764
  • Înscris: 06.07.2005

View Postcods, on Sep 24 2006, 01:17, said:

Vezi in primele posturile de aici configuratia de pe acel prescott. Revin mai tarziu cu cateva extrase din alt clasament, mai dezovltat. Dar forumul in cauza nu merge.

Oricum, incercati CineBench, este mai concludent testul.
ai cumva yahoo mess sa incerci sa mi-l trimiti?
iau cu 3Kb/s de mult timp
si mai are mult...

#66
brabbit

brabbit

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 30.04.2003
Amd 64 dual core 4600+

2 x 512 667 mhz

800x600 4' si 46''

Attached Files



#67
invisible

invisible

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 764
  • Înscris: 06.07.2005
am facut cinebench
daca stie cineva sa-l interpreteze,pls help:)

Attached Files



#68
fiberspeeder

fiberspeeder

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 994
  • Înscris: 09.02.2006
Conroe 6600 tras inapoi de memoriile la 667

Attached Files



#69
invisible

invisible

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 764
  • Înscris: 06.07.2005

View Postfiberspeeder, on Sep 24 2006, 11:55, said:

Conroe 6600 tras inapoi de memoriile la 667
ale mele sunt la 533
o sa le schimb pe ceva mai tare

#70
fiberspeeder

fiberspeeder

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 994
  • Înscris: 09.02.2006
mda, si eu trebuie sa iau la 800mhz dar momentan nici nu prea vad rostul :)

#71
cods

cods

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,512
  • Înscris: 05.06.2005
Daca ti procesorul stoc si FSB-ul este la 1066 Mhz, n-o sa vezi mare lucru cu memorii peste 533Mhz.
Cand faci overclock, niste memorii DDR667 cu latente bune, poate chiar 800 ar fi suficiente ;).

#72
fiberspeeder

fiberspeeder

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 994
  • Înscris: 09.02.2006
da, unele de 800 ar creste nitel performantele si m-ar lasa sa mai urc si fsb-ul.

Oricum, l-am oc de la 2400 stock la 3000, tin astea de 667 dar mai mult nu mai booteaza :)

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate