Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Poiana lui Ioc Khan CPI

Reconditionare cada baie din fonta

Problema imprimanta

Here goes nothing
 BCR sau Raiffeisen

Visual Studio 2022 instaleaza Epi...

Sfat alegere parbriz

EMAG - recenzii false facute de ei?
 Recomandare telefon 900-950

Nivel de trai

Semnal bun da'... prost

De ce statiile de radio FM nu ren...
 Pe unde pot sa gasesc statistici ...

Este reconditionat acest laptop?

Prelungire fire electrice

Amintiri despre satelit si retran...
 

Test de randare - Testati-va procesorul

- - - - -
  • Please log in to reply
677 replies to this topic

#19
Intel

Intel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,988
  • Înscris: 28.11.2001

View PostSuperDuper, on Jul 9 2006, 00:58, said:

Cum puii mei nu conteaza placa video daca ai teste la diverse rezolutii??? Daca timpul de randare difera functie de rezolutia placii video, evident ca placa video face ceva acolo...
Uite 2 rulari ale mele la diferite rezolutii, diferind de la 29sec la 6min46sec - o diferenta de 1400% pe un Prescott 2.8GHz ruland la 3GHz cu 1GB de RAM si un Radeon 9550.
In plus nu este un test multhread, din procesorul meu foloseste numai 50% (stiu ca al doilea este virtual dar sunt programe care folosesc 100% din el, nu mai zic de cei care au un proc dual adevarat)... Pentru o rulare a 2 instante simultane pe HT-ul meu (la 100% utilizare) am obtinut 11min 24sec pentru fiecare - deci ceva mai bine dacat de 2 ori o instanta la 50% care ar fi peste 13 min 30 sec.
Attachment attachment
Attachment attachment
Attachment attachment
Attachment attachment
Attachment attachment

PS: Nu am timp acuma, dar la o adica pot pune alta placa video in sistem pentru a vedea influenta.

Cine ti-a zis tie ca randarea o face placa video? Hmm
Mai documenteaza-te
Bineinteles ca randarea unei texturi la o rezolutie mai mica se va face mai repede dar in nici un caz n-o va face placa video ;)

Facut overclock la 2700Mhz, latente memorii 2.5-3-3-7 1T
Rezultat: 3min 50sec

Attached Files



#20
Intel

Intel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,988
  • Înscris: 28.11.2001
Facut overclock la 2750 dar crescut tRCD la 4
Rezultat: 3min 45sec

Attached Files



#21
tzeegunoo

tzeegunoo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 113
  • Înscris: 15.07.2005
Pescott 3 Ghz , 2X256 DDR400 PQI : 6'48"

Attached Files

  • Attached File  n.JPG   139.77K   141 downloads


#22
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,856
  • Înscris: 07.02.2003
AMD Athlon Batron core 2500+ (1.83GHz only :P), 512ddr @ 333 2.5/3/3/7
6min 41 sec.

#23
invisible

invisible

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 764
  • Înscris: 06.07.2005
barton 2800+, oc la 3200+(2,2Ghz), epox ep-8rda3+, 2x512 twinmos 2,5 3 3 8
e bine?

Attached Files


Edited by invisible, 11 July 2006 - 00:28.


#24
vj_Heaven

vj_Heaven

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,068
  • Înscris: 19.07.2005
AMD Athlon XP, 1666 MHz (12.5 x 133) 2000+
MB  Asus A7V600-X,
Sloturi de memorie
Slot DRAM #1 512 MB  (DDR SDRAM) Kingmax
Slot DRAM #2 256 MB  (DDR SDRAM) Pqi
Slot DRAM #3 128 MB  (DDR SDRAM) Kingmax

Timpi memorie
CAS Latency (CL) 2.5T
RAS To CAS Delay (tRCD) 3T
RAS Precharge (tRP) 3T
RAS Active Time (tRAS) 7T
Command Rate (CR) 2T

Randarea a durat  7min 42sec  cu messenger, uTorrent, Netlimiter, nod32 deschise.. :)  am sa fac si un test zilele astea cu toate programele inchise

Edited by vj_Heaven, 11 July 2006 - 02:57.


#25
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,856
  • Înscris: 07.02.2003

View Postinvisible, on Jul 11 2006, 01:27, said:

barton 2800+, oc la 3200+(2,2Ghz), epox ep-8rda3+, 2x512 twinmos 2,5 3 3 8
e bine?
Pai cred ca e bine, din moment ce al meu la 1.83Ghz tot barton a scos 6min si 41.
Pe mine ma surprinde Pescott-ul care desi e la 3GHz fizic... si AMD-urile astea care au cel putin 1GHz mai putina viteza fac acelasi speed... e tare de tot :)

Edited by andreic, 11 July 2006 - 05:29.


#26
djclocky

djclocky

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,245
  • Înscris: 23.11.2003
Athlon 64 2800+ @1800 -> 5 minute 51 secunde (fara overclock)
Athlon 64 2800+ @ 2000 -> 5 minute 5 secunde
Athlon 64 2800+ @ 2200 -> 4 minute 12 secunde

Oricum nu mi pare conclundent avand in vedere ca acest test depinde foarte mult si de Rami. Mai precis de latentele acestora.


Off: Ideea e luata de pe xtrempc forum? :P

Edited by djclocky, 11 July 2006 - 06:05.


#27
DeeJay

DeeJay

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,087
  • Înscris: 07.05.2004
7' 11'

prescott 2.4 @ 3.0Ghz, fsb 666

#28
RoAp

RoAp

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 932
  • Înscris: 22.01.2006
Laptop HP NX6125(py417ea) Turion64 ML34 1,8GHz 1G Ram

5min 52sec.

#29
djclocky

djclocky

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,245
  • Înscris: 23.11.2003

View PostDeeJay, on Jul 11 2006, 07:44, said:

7' 11'

prescott 2.4 @ 3.0Ghz, fsb 666

Prescoturile nu scot scoruri mari deoarece nu lucreaza mai eficient in lucrul cu memoria decat Athloanele.

#30
driver11

driver11

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 338
  • Înscris: 14.10.2005
AMD Athlon64 3000+ Skt 754, Clawhammer

5 min, 15 sec - Athlon64 3000+  (2000 Mhz), 2x512 Geil - 2-3-3-5

4min, 47 sec -  Athlon64 3000+  (2200 Mhz), 2x512 Geil - 2,5-3-3-6

4 min, 23 sec - Athlon64 3000+  (2400 Mhz), 2x512 Geil - 2,5-3-3-6

Attached File  render_test_1.JPG   122.48K   91 downloads Attached File  render_test_2.JPG   113.27K   70 downloads Attached File  render_test_3.JPG   98.7K   80 downloads

#31
InTech

InTech

    Kietata ?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,741
  • Înscris: 23.11.2005
Deocamdata lam rulat doar pe ala micu ( a 2-lea PC,care e mai slab :D )

AMD Duron 750 Mhz

128 SDRAM Compaq


17 min , 11 secunde  :coolspeak:

#32
Intel

Intel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,988
  • Înscris: 28.11.2001

View Postvj_Heaven, on Jul 11 2006, 03:56, said:

Command Rate (CR) 2T
  
De ce nu pui 1T?

View Postdjclocky, on Jul 11 2006, 07:04, said:

Off: Ideea e luata de pe xtrempc forum? :P
  Nope

View Postandreic, on Jul 11 2006, 06:27, said:

Pe mine ma surprinde Prescott-ul care desi e la 3GHz fizic... si AMD-urile astea care au cel putin 1GHz mai putina viteza fac acelasi speed... e tare de tot :)
Check this out:
Opteron146 overclockat de la 2000MHz (default) la 3000MHz
Rezultat: 3min 30sec :naughty:
Restul il vezi in poza ;)

Attached Files



#33
FireEyes

FireEyes

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,098
  • Înscris: 02.12.2002
later edit. am mai oprit din procese (yahoo messenger etc)

17 sec / 1280x800 / 2ghz centrino.

imaginea arata insa diferit fata de voi :)


atasamentul este in marime naturala ;)

Attached Files


Edited by FireEyes, 11 July 2006 - 20:34.


#34
Andreiweb

Andreiweb

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 250
  • Înscris: 19.02.2003
5 min 48 sec
CPU CENTRINO 2.13 Ghz

#35
invisible

invisible

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 764
  • Înscris: 06.07.2005
asta e cu oc, procul pus la 2300Mhz

Attached Files



#36
yoproject

yoproject

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 185
  • Înscris: 14.05.2005
4 min 29 sec
Sempron la 2,38 cu RAM: 1x512MB PQI la 298MHz 2-3-3-6-2T;

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate