Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Caut splitter semnal satelit

Instalatii sanitare

Program de slabire cu succes gara...

Reconditionare cada baie din fonta
 Problema imprimanta

Here goes nothing

BCR sau Raiffeisen

Visual Studio 2022 instaleaza Epi...
 Sfat alegere parbriz

EMAG - recenzii false facute de ei?

Recomandare telefon 900-950

Nivel de trai
 Semnal bun da'... prost

De ce statiile de radio FM nu ren...

Pe unde pot sa gasesc statistici ...

Este reconditionat acest laptop?
 

Test de randare - Testati-va procesorul

- - - - -
  • Please log in to reply
677 replies to this topic

#1
Intel

Intel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,988
  • Înscris: 28.11.2001
Acesta este un test de randare cu care va puteti testa procesorul (acum vedeti ce procesor ca lumea sau naspa aveti [ http://zona.ro/modules/PNphpBB2/images/smiles/icon_biggrin.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] ).  
  Poate raspundeti si la intrebarea Intel vs. AMD [ http://zona.ro/modules/PNphpBB2/images/smiles/icon_lol.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  
  NU se foloseste placa video pt randare deci nu conteaza ce placa video aveti.  
    
  Spuneti obligatoriu:  
  - ce procesor aveti,frecventa, multiplicator, bus  
  - daca e overclockat, frecventa, multiplicator, bus  
  - ce cantitate de RAM aveti, frecventa, timinguri  
- screenshot cu rezultatul
  NU NE INTERESEAZA CE PLACA VIDEO AVETI! NU CONTEAZA! RANDAREA SE FACE DE CATRE PROCESOR!!!  
    
  Instructiuni:  
  - download-ati fisierele (este o arhiva RAR multivolum)  
  - dezarhivati  
  - rulati fisierul 800x600.bat  
  Puneti aici rezultatul testului la aceata rezolutie.  
  Mai puteti efectua testul la rezolutiile 150x100, 200x150, 300x200  ruland fisierele respective: 150x100.bat; 200x150.bat; 300x200.bat dar  acestea sunt mai nesemnificative.


Deocamdata 4'26''
Opteron146@2350 (10x235)
Kingmax 2x256MB DDR433@470 2.5-3-3-11
Va urma ;)

Attached Files


Edited by Intel, 06 July 2006 - 20:06.


#2
whitewizard

whitewizard

    Softpedist pana la moarte!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,070
  • Înscris: 07.05.2006

 Intel, on Jul 6 2006, 19:05, said:

Acesta este un test de randare cu care va puteti testa procesorul (acum vedeti ce procesor ca lumea sau naspa aveti [ http://zona.ro/modules/PNphpBB2/images/smiles/icon_biggrin.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] ).  
  Poate raspundeti si la intrebarea Intel vs. AMD [ http://zona.ro/modules/PNphpBB2/images/smiles/icon_lol.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  
  NU se foloseste placa video pt randare deci nu conteaza ce placa video aveti.  
    
  Spuneti obligatoriu:  
  - ce procesor aveti,frecventa, multiplicator, bus  
  - daca e overclockat, frecventa, multiplicator, bus  
  - ce cantitate de RAM aveti, frecventa, timinguri  
- screenshot cu rezultatul
  NU NE INTERESEAZA CE PLACA VIDEO AVETI! NU CONTEAZA! RANDAREA SE FACE DE CATRE PROCESOR!!!  
    
  Instructiuni:  
  - download-ati fisierele (este o arhiva RAR multivolum)  
  - dezarhivati  
  - rulati fisierul 800x600.bat  
  Puneti aici rezultatul testului la aceata rezolutie.  
  Mai puteti efectua testul la rezolutiile 150x100, 200x150, 300x200  ruland fisierele respective: 150x100.bat; 200x150.bat; 300x200.bat dar  acestea sunt mai nesemnificative.
Deocamdata 4'26''
Opteron146@2350 (10x235)
Kingmax 2x256MB DDR433@470 2.5-3-3-11
Va urma ;)
Stare de test fara aplicatii pornite , numai windows:
render bench arata 1 min/17 sec
800x600 14 min/47 sec
Intel Celeron 2,40 Mhz @ 2.51 Mhz
512 Mb of ram

Daca nu scrii aici , te rog trimite in PM ce zici men ?Si sa te intreb daca ai facut tu aplicatia?
Tehnica randare asemanatoare vegas , gen pixel shader , vortex shader , bump mapping , ma insel?

:w00t:

Edited by whitewizard, 06 July 2006 - 20:51.


#3
oachi1980

oachi1980

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 26.05.2006
6' 36'' in 800x600
39'' cu renderbench.exe

D940 , 2x1G ram a-data 667mhz. Fara oc.
Timming memorii: 5-5-5

#4
Intel

Intel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,988
  • Înscris: 28.11.2001
Nu mai rulati renderbench.exe

Nu, nu e facut de mine, nu ma ocup cu asa ceva, doar cu folosirea lor :P

La amandoi mi se pare cam mult mai ales alea 14min47sec la 2.51 GHz (btw, vezi ca sunt Ghz aia 2.4 si 2.51 nu Mhz :P )

Sa mai vedem si altii

#5
Blitzkrieg

Blitzkrieg

    SIR

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,050
  • Înscris: 13.02.2005
eu ma jucam cu 3d max si bagam  3 cuburi iluminate cu photometric light si dura 10 min :lol:

#6
whitewizard

whitewizard

    Softpedist pana la moarte!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,070
  • Înscris: 07.05.2006

 Intel, on Jul 6 2006, 21:18, said:

Nu mai rulati renderbench.exe

Nu, nu e facut de mine, nu ma ocup cu asa ceva, doar cu folosirea lor :P

La amandoi mi se pare cam mult mai ales alea 14min47sec la 2.51 GHz (btw, vezi ca sunt Ghz aia 2.4 si 2.51 nu Mhz :P )

Sa mai vedem si altii
Ai dreptate dar la 4x ce doresti , merge struna! :peacefingers:
Pace tie muritorule de rand!

#7
gionib1

gionib1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 224
  • Înscris: 15.05.2005
Un timp acceptabil,cred!!! :)

 gionib1, on Jul 9 2006, 00:49, said:

Un timp acceptabil,cred!!! :)
sper sa se fi atasat imaginea!

 gionib1, on Jul 9 2006, 00:52, said:

Un timp acceptabil,cred!!! :)
sper sa se fi atasat imaginea!
4min 28 sec,nu stiu de ce nu se ataseaza imaginea!

#8
SuperDuper

SuperDuper

    Crushed

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,295
  • Înscris: 25.04.2006

 Intel, on Jul 6 2006, 14:05, said:

Acesta este un test de randare cu care va puteti testa procesorul (acum vedeti ce procesor ca lumea sau naspa aveti [ http://zona.ro/modules/PNphpBB2/images/smiles/icon_biggrin.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] ).  
  Poate raspundeti si la intrebarea Intel vs. AMD [ http://zona.ro/modules/PNphpBB2/images/smiles/icon_lol.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  
  NU se foloseste placa video pt randare deci nu conteaza ce placa video aveti.  
    
  Spuneti obligatoriu:  
  - ce procesor aveti,frecventa, multiplicator, bus  
  - daca e overclockat, frecventa, multiplicator, bus  
  - ce cantitate de RAM aveti, frecventa, timinguri  
- screenshot cu rezultatul
  NU NE INTERESEAZA CE PLACA VIDEO AVETI! NU CONTEAZA! RANDAREA SE FACE DE CATRE PROCESOR!!!  
...
Cum puii mei nu conteaza placa video daca ai teste la diverse rezolutii??? Daca timpul de randare difera functie de rezolutia placii video, evident ca placa video face ceva acolo...
Uite 2 rulari ale mele la diferite rezolutii, diferind de la 29sec la 6min46sec - o diferenta de 1400% pe un Prescott 2.8GHz ruland la 3GHz cu 1GB de RAM si un Radeon 9550.
In plus nu este un test multhread, din procesorul meu foloseste numai 50% (stiu ca al doilea este virtual dar sunt programe care folosesc 100% din el, nu mai zic de cei care au un proc dual adevarat)... Pentru o rulare a 2 instante simultane pe HT-ul meu (la 100% utilizare) am obtinut 11min 24sec pentru fiecare - deci ceva mai bine dacat de 2 ori o instanta la 50% care ar fi peste 13 min 30 sec.
Attached File  radare_150.JPG   42.23K   799 downloads
Attached File  Randare_800.JPG   81.81K   755 downloads
Attached File  proc.JPG   45.19K   714 downloads
Attached File  CPU.JPG   71.41K   378 downloads
Attached File  Rezultatx2.JPG   94.74K   508 downloads

PS: Nu am timp acuma, dar la o adica pot pune alta placa video in sistem pentru a vedea influenta.

Edited by SuperDuper, 09 July 2006 - 00:58.


#9
SuperDuper

SuperDuper

    Crushed

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,295
  • Înscris: 25.04.2006
Da fapt si de drept, daca nu este un test capabil de multithreading, ma indoiesc ca foloseste optimizari multimedia (de genul SSE2, SSE3, sau chiar SSE4) care pot face o mare diferenta.

#10
nighthawk

nighthawk

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 431
  • Înscris: 21.08.2003
800 x 600 7'27"

Iaca-ta si dovada

Attached File  Clipboard01.jpg   85.56K   745 downloads


Intel Celeron D 335, 2.8 Ghz, 256 kb L2 Cache, 533 Mhz FSB

2x512 Mb DDR 400 Mhz Kingston  Timing > 2.5, 3, 3, 7

Fara OC

In timpul testului am avut temperaturi maricele, intre 55-60 grade, dar e si foarte cald in incapere.

#11
batman

batman

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,749
  • Înscris: 15.09.2004
Procesor AMD 64 3200+ core Venice 2 GHz neoverclockat

Memorii Geil 1GB, DDR 400, single chanel, 3-4-4-8-11-2T-16,

Attached Files



#12
KodrutZ

KodrutZ

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,114
  • Înscris: 17.05.2006
Celeron 2.5Ghz, aoleu aoleu...slabut tare...probabil ca testul asta foloseste mai mult din FPU...dar na, asta e.
Eu am scos fix 9 minute la 800X600 cu Athlon Xp T-Bred B0 1700+@2000+, MSI KT3Ultra2 si 512DDR 400 PQI@333Mhz, cu browserul in fundal si BitComet+eMule pornite. Probabil mai cistigam vreo 10-15secunde fara ele, dar oricum mi se pare un rezultat decent.
Daca vreti test de randare serios, orientat exclusiv catre procesor, recomand testul din PovRay.

#13
cielo

cielo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,523
  • Înscris: 09.02.2004
Pe laptop 9'26"

Attached Files



#14
dlh

dlh

    De-al casei

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,384
  • Înscris: 25.06.2006
Athlon 64 3200+
2 x 512 MB DDR 400 MHz Kingston 2.5,3,3,7


Attached File  Untitled_1.jpg   50.75K   664 downloads

#15
cielo

cielo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,523
  • Înscris: 09.02.2004
Pe desktop (Prescott 2,8GHz, i875, 2x512 DDR 500) : 7'41"

#16
razzvann

razzvann

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,971
  • Înscris: 07.01.2006

 whitewizard, on Jul 6 2006, 21:50, said:

Stare de test fara aplicatii pornite , numai windows:
render bench arata 1 min/17 sec
800x600 14 min/47 sec
Intel Celeron 2,40 Mhz @ 2.51 Mhz
512 Mb of ram

Daca nu scrii aici , te rog trimite in PM ce zici men ?Si sa te intreb daca ai facut tu aplicatia?
Tehnica randare asemanatoare vegas , gen pixel shader , vortex shader , bump mapping , ma insel?

:w00t:
16 min 9 sec pe un celeron 1.1 Ghz  :w00t: 256 RAM no-name  :P

#17
aiptek

aiptek

    the big red

  • Grup: Moderators
  • Posts: 6,123
  • Înscris: 02.07.2006
7min27sec pe un athlon xp 2000+ (1700 mhz), , gigabyte kt400, 1024 ddr (400 mzh)

#18
SuperDuper

SuperDuper

    Crushed

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,295
  • Înscris: 25.04.2006

 cielo, on Jul 9 2006, 01:25, said:

Pe desktop (Prescott 2,8GHz, i875, 2x512 DDR 500) : 7'41"
Ai aproape un minut in plus fata de sistemul meu cu Prescott 2.8GHz (OC la 3GHz, dar oricum)!

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate