![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
va plac jocurile?
Last Updated: Aug 31 2003 00:16, Started by
ovidiu
, Jul 18 2003 08:54
·
0

Posted 18 July 2003 - 08:54

salutare!
sint si eu curios: citi dintre cei care au "legatura" cu scriptingul in Flash s-au gindit sau se gindesc sa se orienteze pe jocuri? si mai ales de ce? niste exemple de swf ar fi si mai interesante... ovidiu |
Posted 18 July 2003 - 14:05

...jocuri asha de fun ... nu ? Adik te referi la jocuri cu orientare oarecum ... comerciala, sau vrei doar asha sa vezi de ce esti capabil ?
|
Posted 18 July 2003 - 16:04

ma refeream la jocuri "asa de fun" facute in flash... vroiam sa stiu citi dintre userii de pe forum se gindesc sa faca si jocuri, nu numai web sites in flash.
|
Posted 18 July 2003 - 17:57

parerea mea este ca multi scripteri de flash se vor orienta spre jocuri pentru ca, cel putin la momentul actual, se pot face mai multi bani decat din designul de siteuri...
|
Posted 30 August 2003 - 16:36

Posted 31 August 2003 - 00:16

Eu am niste "incercari". Nu am insistat prea tare pt ca nu am avut de ce !
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users