![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
cu copiii in europa
Last Updated: Jul 05 2006 17:45, Started by
antonio00ro
, Jul 04 2006 20:11
·
0

Posted 04 July 2006 - 20:11

luna asta sau cel tarziu luna viitoare as vrea plec cu sora-mea si cumnata-miu prin europa in plimbare. problema e ca suntem 4 adulti si doua fetite de 3 ani si respectiv de 1 an jumate....deci un copil va trebui sa stea la cineva in brate (mai probabil cea de 1 an jumate...care oricum nu sta decat la maica-sa in brate) as vrea sa stiu daca toata chestia asta este o problema prin europa! exista vreo lege care sa specifice ceva in legatura cu asta...sau mai bine zis....este lagal! sau nu!
|
Posted 05 July 2006 - 07:00

Din cate stiu eu in Europa pentru copii este obligatoriu sa stea in scaune speciale legate izofix.
Acum daca mergi afara, tot ce pot sa iti faca e sa iti dea o amenda. Dar mai sunt si alte aspecte: -Copilul nu sta locului, va incerca mereu sa se miste sa se joace; - de asemenea va transpira in bratele mamei; - la o frana brusca, sau accident(doamne fereste dar trebuie pus in calcul) greutatea copilului se transforma intr-un proiectil de 500 de Kg. Si este imposibil sa il tii in brate la un accident. Asa ca sansele lor sunt minime.(asta cu proiectilul de 500Kg scrie in cartea masinii mele) |
Posted 05 July 2006 - 13:33

Din cate stiu eu in Europa pentru copii este obligatoriu sa stea in scaune speciale legate izofix. Acum daca mergi afara, tot ce pot sa iti faca e sa iti dea o amenda. Dar mai sunt si alte aspecte: -Copilul nu sta locului, va incerca mereu sa se miste sa se joace; - de asemenea va transpira in bratele mamei; - la o frana brusca, sau accident(doamne fereste dar trebuie pus in calcul) greutatea copilului se transforma intr-un proiectil de 500 de Kg. Si este imposibil sa il tii in brate la un accident. Asa ca sansele lor sunt minime.(asta cu proiectilul de 500Kg scrie in cartea masinii mele) ok merci mult....ai dreptate in ceea ce priveste copilul, dar sa sti ca am mai fost in aceeasi formatie in primavara prin tara o saptamana si nu au fost nici un fel de probleme.... ba chiar aproape tot timpul pe drum a dormit....se pare ca e dulce somul in masina! in concluzie legea prevede scaun pt copil! asa ca cel mai bine ar fii ca unu din ei sa ramana cu bunicii!! ![]() si asa orientativ...daca stiti, cam la cat ajunge amenda!? daca nu avem alta solutie! va multumesc oricum pt informatzie! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users