Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

cum pot conecta

Unde mai gasesti oamenii dupa adr...

Site nou in wordpress
 Intrebare touchpad

Win7 pe HDD sau SSD?

Precontract vanzare cumparare apa...

Ce scula de debitat pal e folosit...
 Arzator dublu aragaz.

Presiune Centrala Ariston.

DVR 4 canale functioneaza cu un ...

Redactare CV
 Limite maxime amenzi contraven...

Folie protectoare pentru ecrane (...

Spalare masina sau nu

Alternative la "we are sunset...
 

HP 5 SI / HP 4000 / HP 4100

- - - - -
  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#19
Ionut20

Ionut20

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 30.04.2008
eu am rezolvat problema, umblase sora mea pe la setarile din control panel  :D

Edited by Ionut20, 29 July 2008 - 11:42.


#20
Ionut20

Ionut20

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 30.04.2008
mai am si eu o intrebare referitor la 4000-ul meu  :wub: sau chiar 2
1: care stie cam cat costa reteaua pt 4000n si daca ar mere s-o conectez in mufa de modem
2: a reusit cineva s-o conecteze la usb?

#21
ionell2003

ionell2003

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 04.01.2009
eu am un hp laserjet 4000T si este perfecta.merita cei 2 milioane dati pe ea SH

#22
danimihalca

danimihalca

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 642
  • Înscris: 27.04.2006
Si eu am achizitionat un hp laserjet 4050 acum 2 luni.
1)Inainte am avut un brother 1240 care avea soft pentru a scoate o pagina sub forma 1x1,1x4,1x9,4x1 (o pagina pe 4 foi sau 4 foi pe o pagina etc). Exista si pentru imprimanta asta ceva asemanator?
2) Pe ea scrie modelul C4121A,dar pe internet am vazut ca acest model se potriveste cu 4000tn-ul. E ceva in neregula?

#23
MasterDom

MasterDom

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 117
  • Înscris: 24.12.2006

View Postdannutc, on Jul 29 2006, 23:57, said:

..........................  
P.S. Am dat 260 RON pe HP 4000. Eu zic ca am facut o afacere! Ceva pareri?

salut! sa ai bafta de ea si sa te tina o gramada. spune-mi te rog, ai luat-o cumva de aici?

#24
yo_2fast4u

yo_2fast4u

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,049
  • Înscris: 22.01.2006
Salut!
Va rog sa ma ajutati cu setarile pentru a conecta un HP 4100 tn la retea.
Are Jetdirect 610n

Am 5 calculatoare conectate la un Router din care 2 pe fir si 3 wireless
Vreau sa poate orice calculator printa oricand.

Nu am nici un cd de la instalare, am copiat de pe site-ul HP drivere dar la un moment dat imi da eroare
Am incercat cu drivere universale si tot asa... nu o vede.
Am legat-o la router printr-un cablu utp si nu reusesc sa o conectez la niciun PC

Ce pot face?

Multumesc

#25
florin43

florin43

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 131
  • Înscris: 23.12.2005
Salut,
eu am folosit pentru HP4000 programul din atasament .

Attached Files



#26
yo_2fast4u

yo_2fast4u

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,049
  • Înscris: 22.01.2006
Este ciudat rau de tot sistemul...
Acum am reusit sa o fac sa mearga pe un laptop dar... pe celelalte nu... si nu imi dau seamna unde gresesc.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate