Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
DGITL Sector 4 - interactiune onl...

Verificare lucrari suprainaltare ...

Banii tinuti pe un Card Prepaid s...

Incep prietenii sa ceara imprumut...
 Tunelul de langa Pasajul Lujerului

plafon soba racheta

Este sigur sa trimit documente pr...

Problema proiector Epson - diafra...
 Inchiriere apartament sistem real

iPhone XS telefonul functioneaza,...

La multi ani @alin632!

Temperatura in depozite vama 5...
 nota constatare compania municipa...

Inca un fost vechi comunist ajung...

Ce argumente au cei care susț...

Recomandare auto 6k euro

afacere taxi

- - - - -
  • Please log in to reply
2 replies to this topic

whocares

whocares

Junior Member

• Grup: Members
Va salut!

Am tot cautat si pe aici si pe google, dar nu prea am gasit informatii la obiect pentru ceea ce m-ar interesa: am o firma in cadrul careia as vrea sa integrez si servicii de taximetrie. m-ar interesa:
1. unde trebuie sa ma adresez ca sa incep treaba intr-un astfel de domeniu?
2. daca, unde, cat si cui se da spaga?
3. s-a apucat cineva ? este profitabil?

Deocamdata atat..

Va multumesc pentru eventualele raspunsuri!

iepureleindungi

iepureleindungi

Junior Member

licentele de taxi sunt limitate, pe bucuresti 9500 firme si 500 particulari, vinde cineva in ziar 3 licente si 3 logan-uri 30k euro, asa ca lasa-te pagubas, nu ai sansa sa prinzi licente chiar si prin spaga, cel mai bine dai anunt la ziar si scrii ca vrei sa cumperi licente taxi, simplu

eddymutu7

eddymutu7

Member

chiar vb astazi cu un taximetrist care sustinea ca o licenta pt particular e idenitca cu una pt o intreaga firma,adica cu o licenta poti avea si 100-200 masini.

acele 9500 de licente nu se reinnoiesc la sfarsit de an,mai precis se retrag si se acorda din nou acele licente?nu stiu ce rost are procedura dar ce am auzit si eu de la taximetristi..

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate