![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Contributie si Distributie la Televiziuni!!!
Last Updated: Mar 11 2002 10:55, Started by
Speedo
, Feb 19 2002 17:32
·
0

Posted 20 February 2002 - 14:11

Speedo, don't hit me man, I swear I don't know. :A
Sincer nu stiu de ce face TVR cum face treaba cu releele. Intreb, prin intermediari (din pacate) si in o zi doua iti raspund, daca primesc ceva. :cya: Salutari, Andrei |
Posted 21 February 2002 - 09:36

Pana aflii de la prietenii tai mai multe informatii despre ce-am vorbit ieri te rog sa ma mai lamuresti putin:
Quote Din ce stiam eu, pentru carele de transmisiuni cele mai uzuale sunt MPEG2 8Mbps sau 16 Mbps cu GOP de 16 si respectiv 8. It is possible I am completely wrong Ce inseamna efectiv GOP de 16 si respectiv 8. Adica cate cadre tip I sunt pe secunda, sau la cate secunde, pentru GOP 16 si GOP8? Greets, Speedo |
Posted 21 February 2002 - 13:19

Quote Ce inseamna efectiv GOP de 16 si respectiv 8. Nu se refera la nr. de cadre I pe secunda, se refera la numarul de fotograme dintre doua cadre de tip I. Adica un GOP 8 arata cam asa: IPBPPPBB Salutari, Andrei |
Posted 10 March 2002 - 19:02

Speedo, tu ce vrei sa faci ? sa Hijack streamul pentru "the most famous hack" din romanika ? :) asha... la o transmisie live ? hehehe... :)
|
Posted 11 March 2002 - 10:03

Pai crezi ca exista in RO hacker-i care au 2 x STM1 (pentru SDI)? :lol:
Nu, chestiile pe care le intreb ma intereseaza intr-o alta perspectiva, si trebuie sa fiu documentat cat mai bine cu situatia de la noi din tara, ca pentru celelalte tari exista documentatie destula. So, ce-ai mai aflat? :) Greets, Speedo |
Posted 11 March 2002 - 10:17

Quote Originally posted by Speedo Pai crezi ca exista in RO hacker-i care au 2 x STM1 (pentru SDI)? :lol: Da, adminii de la RDS :cool: |
Posted 11 March 2002 - 10:55

Acum pentru a devia putin, RDS transporta fluxuri video prin reteaua lor, sau te referi doar la capacitatea lor pe transmisiuni?
Greets, Speedo |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users