![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Infiintare societate Web Design si Web Hosting
Last Updated: Aug 16 2006 13:07, Started by
BoByTzA
, Jul 02 2006 16:57
·
0

Posted 02 July 2006 - 16:57

Va salut pe toti, as vrea sa stiu si eu daca ma poate ajuta careva, ce imi trebuie din punc de vedere legislativ pentru infiintarea unei societati de Web Design si Web Hosting. Ma refer la codurile CAEN (care ar fi ptr asa ceva), si la legile la care tre sa fiu atent in mod special cu referire la acest domeniu de activitate.
|
Posted 03 July 2006 - 10:40

codul ptr asaceva este 704 daca nu ma inshel .. sau ceva d egenul ....
nu scrie ca e de web design ci prestari servicii informationale ... sau ceva d egenul asta ... |
Posted 16 August 2006 - 12:48

eu zic sa-ti iei ca activitate principala 7... ceva de genul asta si anume publicitatea si acolo ai tot ce vrei
|
Posted 16 August 2006 - 13:07

Parerea mea e ca, la obiecte secundare, sa treci majoritatea celor din CAEN (evident, fara cele interzise). Ca principal trece ce rei, dar ca secundar majoritatea. Bafta!
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users