Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii
 Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...
 Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor
 Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android
 

Cu masina, spre Grecia

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
13199 replies to this topic

#4771
Dorin18

Dorin18

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 181
  • Înscris: 13.07.2010

View PostMrDjBthu, on 11th April 2011, 02:16, said:

Aia de pe MAE sunt niste batuti in cap ori nu si-au mai actualizat situl de mult. Pe http://www.mvr.bg/en...e/traveling.htm zice clar ca iti suspenda carnetul numai daca depasesti cu 31 de km pe h. Iar ca amenzile le platesti cand vrei tu la banca si ca te pot verifica inainte sa iesi din tara daca ti le-ai platit.

Acum revenind la ruta : practic tu imi zici ca din gurkovo sa o iau spre mazglith si stara zagora dupa, iar dupa aceea spre haskovo. Poate traseul asta se preteaza bine daca vrei sa iesi pe Zlatograd dar pe mine ma ocoleste si nu asta imi doresc. Tocmai din motivul asta am postat ca sa mai aflu care e starea drumurilor pe drumul de la nova zagora in jos inspre svilengrad.

iti multumesc pt info dar asta deja citisem in ultimele multe pagini din acest topic.





multumesc pt info dar nu are legatura cu traseul pe care doresc sa merg.


in continuare daca cineva stie cum este de la gurkovo in jos spre nova zagora catre svilengrad as ramane recunoscator.
       De patru ani consecutiv am facut ruta Bucuresti Alexandroupoli in fiecare vara si am incercat toate drumurile din Bulgaria pentru ruta Ruse-Svilengrad!!!  
  Cel mai bun drum este un pic mai lung in KM. dar se merita ,mergi pe un drum foarte bun calitativ si fara probleme.
    Cel mai bun drum pentru ruta Svilengrad (Ormenio)este urmatorul:Ruse-Velico Tirnovo-Debelet-Gurkovo-Magliz-Tulovo-Stara Zagora-Dimitrovgrad-Haskovo-Harmanli-Ljubimetc-Novo Sefo(se poate citi acest sat doar daca il cauti pentru ca treci foarte putin prin el pentru granita cu Grecia).
   Am facut in alti ani si unele rute mai scurte in KM dar nu se merita datorita calitatii drumurilor care nu sunt bune!!
   Pentru alte detalii vezi ce a scriis Paultt,copjob2000,crisstache pe forumul cu masina spre grecia,iar pe forumul cu masina spre Turcia care duce pina la Svilengrad gasesti si alte informatii.Succes si cred ca ti-am dat toate informatiile ultra corect si daca le urmezi traversezi Bulgaria de la Ruse si pina la Ljubimet-Novo Sefo foarte repede intre 4,30-6 ore,politia este super OK pe aceasta ruta ,nu am platit amenda niciodata si s-au comportat civilizat si nici spaga nu am dat ,dar nu am depasit viteza cu masina mai mult de 30KM/h.
  Apropo de la Nova Zagora -Harmanli in jos drumul era bunicel  dar eu cunoscind acest drum si putind face o comparatie cu celalat drum paralel il prefer pe cel care ti l-am detaliat mai sus merita de 10 ori in plus fata de Nova Zagora- Harmanli pentru ca aici este ruta mai scurta dar tinid cont de viteza cu care mergi nu te sfatuiesc sa mergi pe acest drum in plus drumul de la Gurkovo pina la Nova Zagora nu mi sa parut calitativ !

Edited by Dorin18, 17 April 2011 - 17:04.


#4772
Dorin18

Dorin18

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 181
  • Înscris: 13.07.2010

View PostOvidiuNS, on 11th April 2011, 23:59, said:

În ce privește MAE, era vorba nu de site ci de cartea publicată în 2009.
Știu și eu că tre' să ai grijă să nu depășești limita cu peste 30km/h. Nu de asta era vorba, ci de ridicarea permisului, ori văd că te-ai convins că nu doar garcea român are dreptul să ți-l ia.

În ce privește drumul spre Svilengrad, drumul recomandat de mine e chiar drumul făcut de tine la întoarcere, dar îmbunătățit ca să nu treci prin pasul Șipca.
De la Nova Zagora spre Svilengrad nu cred să știe cineva, pe aici n-a postat nimeni și nici pe topicul "...spre Turcia". Cine se duce în Turcia o ia pe alte drumuri. Uite o recomandare de drum spre Svilengrad aici (a doua variantă).
Pe toți ne interesează un drum bun între Nova Zagora și Svilengrad, dar deocamdată nu există.
Ba chiar nici între Gurkovo și Nova Zagora nu e bun. Uite, lori2001 e contrazisă de postul lui Peter_the_Bullet. Citește și posturile următoare până la postul #6494.

În concluzie, ori folosești recomandarea lui adriano67, ori ocolești prin Tulovo și Haskovo, ori riști prin Nova Zagora și mai departe.
Dacă ai ales varianta a 3-a, atunci - eu personal te rog - să postezi când te întorci impresiile despre drumul ales între Nova Zagora și Svilengrad.


Sănătate și tcb !
  Raspunsul il gasesti la 4775!

#4773
OvidiuNS

OvidiuNS

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,853
  • Înscris: 04.07.2010

View PostDorin18, on 17th April 2011, 17:34, said:

Raspunsul il gasesti la 4775!
Era bine să tai citatul, să lași doar fraza de interes. Pe lângă faptul că se încarcă topicul inutil, se poate să nu se înțeleagă la ce bucată răspunzi.
Uite, de exemplu acum sunt un pic nedumerit: în postul 4775 găsesc răspunsul la ce ?
Te referi la drumul între Gurkovo și Nova Zagora sau la cele două drumuri între Nova Zagora și Svilengrad ?
Ai fost anul ăsta ?

În altă ordine de idei, mă bucur că amândoi i-am recomandat același drum (Ruse-Veliko Târnovo-Debeleț-Gurkovo-Maglij-Tulovo-Stara Zagora-Dimitrovgrad-Haskovo-Harmanli-Ljubimeț-Novo Sefo)  :OK: .

Sănătate și tcb !

Edited by OvidiuNS, 18 April 2011 - 00:59.


#4774
crursu

crursu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,253
  • Înscris: 05.12.2010
Buna
Merg pentru prima data cu masina in Grecia la Thassos, ma poate ajuta cineva cu informatii despre niste costuri, poduri, vigneta, taxe autostrada, etc pe ruta Giurgiu-Zlatograd sau prin Slivengrad, inca nu sunt hotarit in privinta traselui, taxele de feribot din Keramoti le stiu.

#4775
lori_2001

lori_2001

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,016
  • Înscris: 16.09.2006

View Postcrursu, on 19th April 2011, 11:20, said:

Buna
Merg pentru prima data cu masina in Grecia la Thassos, ma poate ajuta cineva cu informatii despre niste costuri, poduri, vigneta, taxe autostrada, etc pe ruta Giurgiu-Zlatograd sau prin Slivengrad, inca nu sunt hotarit in privinta traselui, taxele de feribot din Keramoti le stiu.
Vignieta la bulgari, 25 de lei + 6 euro la intoarcere taxa pod Giurgiu, ferry 20-25 euro de masina si vreo 3.5 parca pentru oameni.
Anul trecut a fost 20 s, respectiv  3 la ferry, insa au marit anul asta.
Pe autostrada nu ai taxe.

#4776
patraulea100

patraulea100

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 773
  • Înscris: 21.01.2008
http://www.thassos-f...chedule-en.html
http://www.gothassos.ws/chart.htm

#4777
Dorin18

Dorin18

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 181
  • Înscris: 13.07.2010
Uite, de exemplu acum sunt un pic nedumerit: în postul 4775 găsesc răspunsul la ce ?
Te referi la drumul între Gurkovo și Nova Zagora sau la cele două drumuri între Nova Zagora și Svilengrad ?
Ai fost anul ăsta ?

Drumul de la Gurkovo -nova zagora(dn55) pina la Svilengrad este mai scurt in km dar este ffff slab calitativ !Singurul drum foarte bun este cel pe care l-am enuntat.Anul acesta nu am fost si ii rog pe cei care folosesc acest drum sa posteze un comentariu cind se intorc deoarece este posibil ca autoritatile din Bulgaria sa  efectueze lucrari de reabilitare si reparatii ale unor drumuri.

#4778
Errik_son

Errik_son

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 196
  • Înscris: 20.04.2008
CITAT (nasty2 @ 8th April 2011, 16:58)
"in niciun caz dzhebel - ustren - preseka - zlatograd..e drum de tara."
am citit ca cineva scria ca drumul de mai sus- parca ar fi pregatit pt asfaltare - poate anul asta avem noroc?


View PostOvidiuNS, on 8th April 2011, 18:17, said:

Așa pare, paultt spunea asta. Apoi, am postat și eu, după ce am trecut pe acolo. Spuneam că nu cred că se va asfalta, întrucât porțiunea respectivă traversează o mică vale unde pământul mi s-a părut că alunecă, și ar asfalta degeaba. Nu știu, e posibil să asfalteze totuși.
Dar n-ai nevoie să treci pe acolo, după Djebel urmărești indicatoarele spre Zlatograd care te duc pe drumul excelent prin Samodiva. E mai rapid, chiar dacă e un pic mai lung.

Sănătate și toate cele bune !
Am o rugaminte: Confirmati-mi daca traseul din HARTA este cu drumurile cele mai bune (mai multa suprafata cu asfalt) pe varianta Ruse-Zlatograd. In special a doua jumatate.
Am studiat posturile anterioare cu toate variantele, plus experientele si pozele celor de pe alte forumuri si vehicule. Am analizat pe harta pas cu pas cam toate rutele. Mi-am amintit astfel toate stradutele din Zlatograd si le-am adaugat pe un traseu grafic.
Anul trecut am fost pe acest drum pana la Balabanovo, apoi pe DN5 prin Momchilgrad.
Totul a decurs relativ bine, cam pustiu pentru gustul nostru, pana cand peisajul s-a schimbat de parca am fi calatorit in timp ca intr-un film de groaza, si acela alb/negru: cerul=cenusiu deschis cu pete negre, pamantul cenusiu inchis plin de baltoace. In care se reflecta cerul. Drumul nu mai era asfaltat, nu mai era nici de carute - nefiind macar batatorit, nu era nici aratura - neavand brazdele paralele. Nu mai era deloc.
La un moment dat nu mai speram ca dincolo de dealuri sa apara insorita si inverzita grecie, ci ne rugam sa nu cadem de pe planeta. (Bietul GPS a crezut ca DN5 e de rang superior fata de 5008 sau 508, comparati-l insa cu DN5 de la noi: Bucuresti-Giurgiu este  "oglinda" si lat cat autostrada BG spre Sofia.)
Nu vrem sa mai repetam aventura si in acest an. De aceea vrem sa pregatim o harta si punctele de pe traseu foarte clar, apoi sa le punctam in GPS. Daca o considerati valoroasa macar ca si varianta, o pot folosi toti cei interesati.
Cu multe multumiri,
Attached File  20227509.jpg   85.04K   219 downloadsDN5 BG o portiune buna.
Attached File  27204545.jpg   40.67K   191 downloadsDN5 RO o portiune obisnuita.

Edited by Errik_son, 21 April 2011 - 23:30.


#4779
OvidiuNS

OvidiuNS

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,853
  • Înscris: 04.07.2010

View PostErrik_son, on 21st April 2011, 23:28, said:

... Confirmati-mi daca traseul din HARTA este cu drumurile cele mai bune (mai multa suprafata cu asfalt) pe varianta Ruse-Zlatograd ...
În linii mari ar fi destul de ok.
Totuși, aș sugera niște îmbunătățiri în mai multe locuri.
1. În România treci prin Remuș și mergi până intri în Giurgiu. La sensul giratoriu te bagi spre stânga pe strada Prieteniei (lași în dreapta benzinăria MOL). Apoi faci stânga pe 1 Decembrie 1918 și faci bucla spre dreapta intrând pe strada Progresului unde te unești cu varianta ta cu culoare albastră (urmărește ce-am spus pe harta ta, făcând zoom până vezi denumirea străzilor).
2. La Gurkovo treci prin oraș pe drumul 55, treci de intersecția cu drumul 5007 și te apropii de intersecția cu DN6. Aici nu treci pe sub DN6 ci te sui pe el spre dreapta (spre Sofia). La întoarcere, fiind pe DN6 ai indicator spre Gurkovo.
3. În dreptul orașului Maglij (chiar la sud de Maglij) ai indicator dreapta spre Stara Zagora. Aici ieși de pe DN6 spre dreapta, apoi cotești stânga și treci peste DN6 pe pod către sud, spre Tulovo. Treci prin Tulovo și la ieșire din sat se vede pasajul. Mergi înainte pe sub pod (nu în dreapta, că te duci spre Kazanlâk) și abia apoi intri pe DN5 către Stara Zagora. Dacă ții neapărat, poți merge și cum zici tu, până la intersecția cu DN5, dar prin Tulovo asfaltul e ok și scurtezi ceva km. La întoarcere, pe DN5 fiind, ai indicator spre Tulovo, apoi ca să intri pe DN6 spre Gurkovo ai indicator de Sliven și Burgas.
4. În Stara Zagora eu aș merge prin oraș (han Asparuh și Patriarh Evtimiy drept spre sud), dar e ok și pe centură.
5. Aici categoric nu o lua pe 5009, după Kozleț continuă pe DN5 prin Chernoochene până la Kârdjali, doar vrei asfalt.
6. După Samodiva și Metlichina vine Dyulița. Imediat după sat drumul bun nu te duce pe varianta ta "albastră" prin Fotinovo, ci face dreapta direct către Dryanova Glava. Am atașat o poză ca să vizualizezi drumul nou, cu asfalt impecabil. La întoarcere, la intrarea în Dryanova Glava ai indicator stânga către Djebel.

Respectând "indicățiili" astea o să aveți un drum super, pe asfalt bun. Și la ducere și la întoarcere.

PS. Drumul la care făceam referire eu și paultt este cel prin Ustren și General Gheșevo. N-are legătură cu drumul "de groază" pe unde ați fost voi.


Sănătate și toate cele bune !

Attached Files


Edited by OvidiuNS, 22 April 2011 - 01:47.


#4780
Errik_son

Errik_son

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 196
  • Înscris: 20.04.2008

View PostOvidiuNS, on 22nd April 2011, 02:44, said:

... Respectând "indicățiili" astea o să aveți un drum super, pe asfalt bun. Și la ducere și la întoarcere.
Sănătate și toate cele bune !
Mii de multumiri.

#4781
Errik_son

Errik_son

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 196
  • Înscris: 20.04.2008
Pe Google Earth si Google maps - vedere Earth a aparut marcata trecerea intre Zlatograd si Thermes.
Deocamdata nu se poate folosi pentru rutare. Este insa o chestie scurta de timp pana va fi inclusa si trecerea frontierei, a.i. vom planifica traseul dintr-o bucata din parcare pana pe plaja din Grecia. Cu ajutorul si experienta colegilor de forum bineinteles, altfel inteligenta artificiala singura ne duce in pustiu.
Attached File  bg_gr.PNG   1.45MB   121 downloads

Edited by Errik_son, 22 April 2011 - 23:26.


#4782
H2H

H2H

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 20.05.2009
Anul trecut m-am intors din Grecia pe varianta Sofia si m-a oprit Politia bulgara de 2 ori, o data la iesirea din Sofia la trecerea pe un pod destul de mare si mai tarziu din nou. Motivul fiind ca nu-mi mergea faza scurta, de la gropi etc se bulise si de schimb n-aveam. Prima data m-am descurcat cu vorbe, cu multumiri...m-a lasat sa plec. A doua oara, intr-un orasel (nu stiu care, era noapte si nu mai retina detalii) m-a "costat" becul 20 Euro, alternativa fiind retinerea talonului dupa cum ma tot ameninta distinsul politist. N-aveam chef de discutii si eram destul de obosit, am "uns" si mi-am vazut de drum.

Sfatul meu este sa va asigurati ca merg toate luminile (bine, asta ar trebui sa faca orice sofer cand pleaca la drum) si sa aveti in trusa macar cate o bucata de schimb pt toate luminile exterioare, sa nu se arda pe drum si sa va coste cat nu face.

In rest n-am avut probleme, cateva mici "rataciri" de drum, nimic spectaculos. Drum bun tuturor si vacanta placuta :)

Edited by H2H, 23 April 2011 - 11:18.


#4783
corghy

corghy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 16.03.2011

View Postcrursu, on 19th April 2011, 10:20, said:

Buna
Merg pentru prima data cu masina in Grecia la Thassos, ma poate ajuta cineva cu informatii despre niste costuri, poduri, vigneta, taxe autostrada, etc pe ruta Giurgiu-Zlatograd sau prin Slivengrad, inca nu sunt hotarit in privinta traselui, taxele de feribot din Keramoti le stiu.


Hristos a inviat!
Am vazut ca mergeti pentru prima data in Thassos . Eu am mai fost de 4 ori in Grecia si  in 2009  in Thassos, pe ruta Ormenio, dar anul acesta voi merge pentru prima oara prin Zlatograd. Desi zona pana la Haskovo mi-e cunoscuta sper sa ma descurc si in continuare.
Nu avem inca un tovaras de drum. Plecam din Bucuresti pe 23.06 in jurul orei 03,00 pentru a fi la 12-13 la Keramoti.
Din datele de anul trecut: taxa de pod Romania= 25 lei,taxa de feribot = masina si 2 persoane = 23 euro la dus si 23 la intors plus 2 euro taxa de pod la Ruse.
Alte taxe nu vor fi.
Politia bulgara ? cum ti-e norocul. Plus vigneta = 10 levala dus si 10 leva la intors

Edited by corghy, 25 April 2011 - 19:04.


#4784
m-larry

m-larry

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 178
  • Înscris: 06.01.2011
M-am intors de doua zile din Thassos si daca este cuiva de folos o sa scriu despre traseele folosite la dus si la intoarcere.
Am facut la plecare o lista amanuntita cu localitatile de pe viitorul traseu(cu marele ajutor al prietenilor de pe softpedia),pe care am si respectat-o si pot sa spun ca am avut un drum foarte bun si fara probleme.
Bucuresti-Russe-Veliko Tarnovo-Gurkovo-inainte de Kazanlac am facut stanga spre Stara Zagora,apoi Dimitovgrad-Haskovo-Chernoochene-Kardzhali(unde am alimentat cu motorina de la OMV)-apoi am facut dreapta spre Dzhebel(NU stanga spre Momchilgrad)-Dyulitsa-Dryanova Glava-Benkovski-Dobromirtsi-Zlatograd si apoi Grecia prin Ano Thermes,Messes Thermes,Kato Thermes-Echinos-Sminthi-Xanti-Chrysopouli-Keramoti.
Drumul a fost foarte bun,rar cu ceva gropi dar evitabile,si in prima parte a Greciei este o sosea pe care incap doua masini fara probleme si intr-adevar cu un peisaj superb.
La 5,10 am plecat din Bucuresti,la 6,37 am iesit din vama Russe,la 12,30 eram la vama din Zlatograd si la 14,30 am ajuns la ferry la Keramoti,chiar daca am ratat iesirea de pe autostrada spre Chrysopouli si am mers aproape pana in Kavala unde am reusit sa intorc si sa o iau din nou spre Keramoti.
La intoarcere am vizitat Philippi,Kavala apoi Alexandropouli si am iesit din Grecia pe la Ormenio la ora 16,30.Am reusit sa trec Bulgaria in 4 ore pe traseul Svilengrad-Harmanli-Simeonovgrad-Stara Zagora-Gurkovo-Veliko Tarnovo- Biala-Russe.Am prins un drum foarte liber si am ajuns la vama la 20,30.
Incerc sa atasez si niste poze facute pe traseu.Sper sa reusesc.Primele doua sunt di Bulgaria si ultimele patru din portiunea dintre vama Zlatograd si Thermes.
O seara buna tuturor si multumiri prietenilor care mi-au dat informatii despre traseul pe care urma sa-l fac.

Attached Files



#4785
OvidiuNS

OvidiuNS

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,853
  • Înscris: 04.07.2010

View Postm-larry, on 28th April 2011, 22:40, said:

... am avut un drum foarte bun si fara probleme ...
Bravo, îmi pare bine că a fost ok. E prima relatare despre cele 2 trasee pe anul 2011. Foarte util.
A trecut deja o iarnă, așa că pot fi diferențe față de 2010. Gropițele evitabile sunt pe la Dimitrovgrad sau prin alte părți ?

Sănătate și multe mulțumiri !

#4786
peter the bullet

peter the bullet

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 20.07.2007

View Postm-larry, on 28th April 2011, 22:40, said:

M-am intors de doua zile din Thassos ...........Am reusit sa trec Bulgaria in 4 ore pe traseul Svilengrad-Harmanli-Simeonovgrad-Stara Zagora-Gurkovo-Veliko Tarnovo- Biala-Russe.Am prins un drum foarte liber si am ajuns la vama la 20,30.

Salut m-larry !
Anul trecut am ales si eu varianta prin Simeonovgrad dar podul din oras era in reparatie. Am folosit o ruta ocolitoare spre Harmanli dar calitatea drumului pe aceasta portiune (20-25 km) a lasat mult de dorit. Poti confirma faptul ca s-a terminat reparatia la podul din Simeonovgrad ?

#4787
m-larry

m-larry

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 178
  • Înscris: 06.01.2011

View Postpeter the bullet, on 29th April 2011, 08:22, said:

Salut m-larry !
Anul trecut am ales si eu varianta prin Simeonovgrad dar podul din oras era in reparatie. Am folosit o ruta ocolitoare spre Harmanli dar calitatea drumului pe aceasta portiune (20-25 km) a lasat mult de dorit. Poti confirma faptul ca s-a terminat reparatia la podul din Simeonovgrad ?
Inca era in lucru,dar era aproape gata.Poate in doua saptamani il termina.Oricum mai este un pod ingust pe care se trece bine si este foarte aproape de cel nou,practic drumul pe care mergi prin orasel te duce direct pe acest pod,si apoi la primul giratoriu mergi inainte si apoi faci stanga si ajungi exact in drumul de Stara Zagora,daca vii dinspre Harmanli.Pentru podul cel nou ar trebui sa faci stanga,inainte de cel vechi si sa mergi inca vreo jumatate de km.Daca podul o sa fie gata,drumul care vine de la Stara Zagora va merge direct pe el.
Pe traseul pe care am venit singura portiune cu drum stricat a fost aici la Simeonovgrad.
O zi buna.


View PostOvidiuNS, on 29th April 2011, 00:20, said:

Bravo, îmi pare bine că a fost ok. E prima relatare despre cele 2 trasee pe anul 2011. Foarte util.
A trecut deja o iarnă, așa că pot fi diferențe față de 2010. Gropițele evitabile sunt pe la Dimitrovgrad sau prin alte părți ?

Sănătate și multe mulțumiri !
Gropitele alea erau inainte de Preseka si doar cateva zeci de metri.
In rest drum bun si cu peisaje frumoase.
O zi frumoasa.

#4788
paultt

paultt

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,766
  • Înscris: 05.08.2007

View PostErrik_son, on 23rd April 2011, 00:20, said:

Pe Google Earth si Google maps - vedere Earth a aparut marcata trecerea intre Zlatograd si Thermes.
Deocamdata nu se poate folosi pentru rutare. Este insa o chestie scurta de timp pana va fi inclusa si trecerea frontierei, a.i. vom planifica traseul dintr-o bucata din parcare pana pe plaja din Grecia. Cu ajutorul si experienta colegilor de forum bineinteles, altfel inteligenta artificiala singura ne duce in pustiu.
Attachment bg_gr.PNG

PCTF-ul dintre Zlatograd si Thermes apare pe hartile tuturor softurilor GPS. Nu vad nici un motiv sa folosesti Google Maps, care oricum face rutari jalnice. Oricum, in foarte multe posturi este detaliat drumul foarte bine, fiind practic imposibil sa nu te descurci chiar cu o harta clasica, tiparita.  :D

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate