![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Dilemă - CRT 24'' Sony Trinitron Widescreen
Last Updated: Jun 26 2006 15:13, Started by
sneaker
, Jun 25 2006 19:45
·
0

Posted 25 June 2006 - 19:45

În contextul unui upgrade major la calculator, iau în considerare și ideea de a schimba monitorul.
momentan am un 19" Eizo FlexScan F730, de care sunt relativ mulțumit, în afară de faptul că e bătrân (și mare.. și greu.. ![]() Problema ar fi că nu ajung banii pentru un TFT calumea - aș vrea peste 1280x1024 dacă tot îl schimb - pentru design și editări diverse (ocazional film). În schimb, îmi surâde treaba asta ![]() ![]() Iar pe de altă parte, l-aș putea păstra pe bunicu', ce încă trage bine.. PS la prețul afișat de "băieți" e posibil să se aplice un mai-mic-sau-mai-mare discount dacă jucăm tare ![]() |
Posted 26 June 2006 - 12:56

Cauta un tft cu matrice MVA/PVA si care are 8 biti pe pixel.Testeaza-l in magazin cu softul tau de editare imagini/design (neaparat cu licenta sau freware/shareware altfel nu te lasa sa-l testezi) si vezi daca culorile sunt suficient de bune. Daca nu gasesti ceva satisfacator ia crt-ul..Daca nu ai ochii sensibili si/sau nu lucrezi multe ore pe zi crt-ul e cea mai buna alegere deocamdata.
|
Posted 26 June 2006 - 15:07

În contextul unui upgrade major la calculator, iau în considerare și ideea de a schimba monitorul. nu ma pricep foarte tare dar cred ca-ti trebuie unul cu contrast de cel putin 1000:1 Samsung 970P, contrast 1000:1, 19inch dar cred ca asta e mult mai bun: Samsung 770P, 1500:1, dar numai cu 17inch amandoua PVA |
Posted 26 June 2006 - 15:09

mersi mult pt. răspunsuri, deocamdată m-am decis să păstrez "bunicul" Eizo încă ceva vreme (upgrade MAJOR
![]() |
Posted 26 June 2006 - 15:13

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users