![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Resident Evil
Last Updated: Aug 12 2006 12:53, Started by
marius4ph-tech
, Jun 25 2006 18:41
·
0

Posted 25 June 2006 - 18:41

cine a auzit coloana sonora de la Resident evil, este superba cu cateva exceptii(2 mel din 11)
pe mine m-au impresionat aceste melodii , in special daca ai la ce sa le asculti , sa auzi toate chestiile minore , toate detaliile superb !! ce parere aveti ? sunt singurul sau mai sunt oameni ca mine ![]() |
Posted 07 August 2006 - 22:57

spune-mi si mie numele celor doua piese si cine le canta
|
Posted 12 August 2006 - 12:53

E super OST de la Resident Evil. Printre cele mai bune. Acum nu stiu exact numele dar e o melodie [care nu cred ca apare pe cd] fara versuri, cu o tipa care vocalizeaza pe acolo... Ca gen e muzica simfonica, mi se pare cea mai tare din film.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users