Problema cu LCD-ul nou cumparat?
Last Updated: Jun 26 2006 16:34, Started by
BMW Driver
, Jun 25 2006 17:30
·
0

Posted 25 June 2006 - 17:30

Am cumparat un monitor LCD Samsung Syncmaster 940 BF de la un magazin online acum 2 luni.
Problema sau mai bine zis intrebarea ce ma framanta este: Oare este normal sa se schimbe luminozitatea monitorului cand misc monitorul ? Adica daca o imping usor spre dreapta se face mai intunecat, daca spre stanga mai luminos, DOAR partea stanga a monitorului? Deci nu imping asa incat sa se deplaseze, numai usor fara sa se miste... Edited by BMW Driver, 25 June 2006 - 17:31. |
Posted 25 June 2006 - 22:52

Monitoarele Lcd isi shimba culorile si luminozitatea in functie de unghiul de privire...
|
Posted 26 June 2006 - 08:52

DOAR partea stanga a monitorului? Deci nu imping asa incat sa se deplaseze, numai usor fara sa se miste... bai fratilor, nu mai radeti de bietul om si mai bine cititi mai cu atentie.. zice ca nu misca monitorul.. doar apasa pe marginea monitorului.. fara sa se deplaseze in vreun fel.. poate ai ceva contacte imperfecte.. chiar nu ma pricep la monitoare, numai ca parerea mea ar fi sa te duci cu el la garantie.. sigur e vreo problema la lipirea sticlei propriu zise pe cadrul de plsatic al monitorului.. |
Posted 26 June 2006 - 10:06

panelul lcd (sticla) nu e lipit de masca de plastic. probabil i se stinge vreo lampa. atunci ar fi motiv de garantie.
|
Posted 26 June 2006 - 16:34

poate ai ceva contacte imperfecte.. chiar nu ma pricep la monitoare, numai ca parerea mea ar fi sa te duci cu el la garantie.. sigur e vreo problema la lipirea sticlei propriu zise pe cadrul de plsatic al monitorului.. Asta a zis si un prieten care a vazut cum face monitorul, ca e sigur ceva la contacte.... |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users