![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Liceul Meu!
Last Updated: Aug 22 2020 13:57, Started by
Syncron
, Jun 22 2006 12:25
·
0

Posted 23 June 2006 - 20:08

CN 'Stefan cel Mare' Targu Neamt;
Unii profesori au fost super de treaba, altii mai putin (de exemplu, am avut cel mai senil diriginte - un mosneag, nici macar nu a mai venit la curs festiv/banchet; tot timpul a fost impotriva noastra, ne-a facut in toate felurile, etc. <tin minte ca am luat o bucata de la el.. ![]() Acum, in ultimul an au fost niste conflicte urate pe la liceu, si s-au schimbat mentalitatile elevilor/profesorilor (s-a schimbat directorul, si acum e seriozitate mai mare in liceu) in rest, numai de bine (mie imi pare rau acum ca am terminat) |
Posted 23 June 2006 - 20:20

Posted 23 June 2006 - 21:37

Am fost in Stefan Odobleja ala a primarului ''care este'' .Profesori nasoi da daca vroiai sa chiulesti te oprea paznicu si te plimba pe la directoare dar calea cea mai scurta de a chiulii era sarirea unui gard de 1.8 metri.
|
Posted 25 June 2006 - 12:05

Invatz in CN "Cantemir-Voda" bucureesti
e destul de bine...are unele chestii care nu-mi convin...da in rest merge are unele reguli de iti vine sa te dai cu capul de peretzi |
Posted 25 June 2006 - 12:15

Sava. Cand am intrat eu se numea inca Balcescu. Mate-fizica.
(Bucuresti, evident) |
Posted 26 June 2006 - 12:02

CN mihai viteazu ... ala de pe pache
![]() atmosfera ok, profesori ok, diriga care iti motiveaza absentele ok... naspa ca nu ne lasa sa iesim din liceu in pauze ![]() dar bravul nostru guvern al elevilor zice ca de la anu o sa remediem asta ![]() |
Posted 26 June 2006 - 12:18

Liceul de Informatică Braşov (mai nou Colegiul Naţional de Informatică „Grigore Moisil”). În clasa a IX-a şi-a X-a – atmosferă relaxată, profesori buni etc. În clasa a XI-a şi-a XII-a majorate, baruri, munte etc; atmosferă relaxată, dar mai rar în incinta liceului.
|
Posted 26 June 2006 - 21:59

Invat in CNL "Alexandru Odobescu". Atmosfera e destul de calma (chiar daca e langa un cartier periculos). Fata de liceele celalte bune din Pitesti, nu suntem situati in centru (deci lipseste atmosfera din timpul pauzelor prin baruri si terase ![]() La voi cum e / a fost? Si pe unde ati invatat? si eu tot de aici chiulesc si imi place ![]() |
|
Posted 27 June 2006 - 00:33

naspa ca nu ne lasa sa iesim din liceu in pauze ![]() dar bravul nostru guvern al elevilor zice ca de la anu o sa remediem asta ![]() .. nasol eu nu am avut parte de asa ceva dar daca stau bine sa ma gandesc ...cred ca exista o explicatie si pentru asta ![]() cand a venit Tepelea la putere ( eu eram in a 10 -a ) primul lucru pe care l-a facut a fost sa interzica fumatul , normal ca ne-am adaptat , era un plop imens in curte care ii impiedica pe profesori sa vada prea multe ( pe vremea aia cancelaria era la 2 ) ..asa ca ne ascundeam cu totii in spatele lui ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 27 June 2006 - 13:06

Lic Teoretic "Grigore Moisil" Bucuresti
Am terminat anu asta. St in plin BAc acuma. |
Posted 28 June 2006 - 21:20

.. nasol eu nu am avut parte de asa ceva dar daca stau bine sa ma gandesc ...cred ca exista o explicatie si pentru asta ![]() cand a venit Tepelea la putere ( eu eram in a 10 -a ) primul lucru pe care l-a facut a fost sa interzica fumatul , normal ca ne-am adaptat , era un plop imens in curte care ii impiedica pe profesori sa vada prea multe ( pe vremea aia cancelaria era la 2 ) ..asa ca ne ascundeam cu totii in spatele lui ![]() ![]() ![]() ![]() deci nu sunt singurul 'fan' tepelea... acum a inceput sa umble prin fata portii in pauze [si nu numai] ca sa fie sigura ca paznicul nu lasa pe nimeni sa iasa ![]() eu am vazut-o doar de vreo 3-4 ori ![]() Edited by martzafoi_, 28 June 2006 - 21:22. |
Posted 28 June 2006 - 22:02

CN mihai viteazu ... ala de pe pache ![]() atmosfera ok, profesori ok, diriga care iti motiveaza absentele ok... naspa ca nu ne lasa sa iesim din liceu in pauze ![]() dar bravul nostru guvern al elevilor zice ca de la anu o sa remediem asta ![]() ![]() |
Posted 28 June 2006 - 22:18

Si-n Hasdeu era bine: fumat in curte, HB-ul de pe Agricultori aproape, Misu si Anita (asa se numea barul ala de vizavi?) la fel...
|
|
Posted 28 June 2006 - 22:28

Posted 28 June 2006 - 22:32

cnc al.i cuza ...... focsani .... pizzerie f aproape, club de biliard aproape .... reguli putine, profesori de treaba .... viata buna
|
Posted 28 June 2006 - 23:20

Liceul de informatica Petrosani
Ce sa zic, imi pare extrem de rau ca s-a terminat...am avut niste colegi cu care am fost foarte unit atat la distarctie cat si la scoala. am avut noroc de un diriginte care a avut intotdeauna grija de noi, in sensul ca ne punea vorbe bune la ceilalti profi, ne motiva absente.. ![]() Va salut, tre' sa dorm, ca maine am proba la engleza ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users