![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Liceul Meu!
Last Updated: Aug 22 2020 13:57, Started by
Syncron
, Jun 22 2006 12:25
·
0

Posted 22 June 2006 - 12:25

Invat in CNL "Alexandru Odobescu".
Atmosfera e destul de calma (chiar daca e langa un cartier periculos). Fata de liceele celalte bune din Pitesti, nu suntem situati in centru (deci lipseste atmosfera din timpul pauzelor prin baruri si terase ![]() La voi cum e / a fost? Si pe unde ati invatat? |
Posted 22 June 2006 - 12:28

Posted 22 June 2006 - 12:30

"I.L.Caragiale"
![]() In pofida tuturor zvonurilor, era si este probabil si acum, genul de liceu in care daca voiai sa inveti, invatai (profesori foarte buni, mai ales de matematica si de limbi straine), dar daca voiai sa te distrezi aveai cu cine si unde. Se organizau des spectacole si schimburi de experienta cu strainii. In plus, un liceu central, aveai la 2 statii piata Romana, aveai parculete, baruri. ![]() Elevi- de toate natiile si de toate "buzunarele". Mie mi-a placut. |
Posted 22 June 2006 - 12:35

Posted 22 June 2006 - 13:28

Posted 22 June 2006 - 13:31

|
Posted 22 June 2006 - 14:16

Liceul de arte plastice N Tonitza. a fost super OK. atmosfera mai mult decat relaxanta, profi de treaba....
|
Posted 22 June 2006 - 19:21

CN "Ferdinand I", Bacau
acum termin a 12 si dau bacu'... am avut noroc ca am avut parte de colegi super.. ei erau 20 care facusera generala impreuna la acelasi colegiu si in plus fata de ei am mai venit intr'a 9 inca 10. am fost foarte uniti, si asta cred ca a fost cheia.. ca profesori am avut aproape numai inspectori si directori.. dar a fost super asa ![]() intamplarea a facut ca parintii tuturor celor din clasa sa fie persoane.. "importante" ![]() o sa'mi fie dor.. atatea zile de panarama.. zile de ruleta... de snooker.. de terase.. de fotbal.. de campionate la basket.. ![]() ![]() mai multe informatii + poze dupa bac ![]() |
Posted 22 June 2006 - 20:38

Epurica, on Jun 22 2006, 13:30, said: "I.L.Caragiale" ![]() In pofida tuturor zvonurilor, era si este probabil si acum, genul de liceu in care daca voiai sa inveti, invatai (profesori foarte buni, mai ales de matematica si de limbi straine), dar daca voiai sa te distrezi aveai cu cine si unde. Se organizau des spectacole si schimburi de experienta cu strainii. In plus, un liceu central, aveai la 2 statii piata Romana, aveai parculete, baruri. ![]() Elevi- de toate natiile si de toate "buzunarele". Mie mi-a placut. same here ![]() ![]() |
Posted 22 June 2006 - 21:45

colegiul economic "maria teiuleanu"
inca nu-mi dau seama daca imi place sau nu ... |
|
Posted 22 June 2006 - 23:21

Posted 23 June 2006 - 17:48

liceul garabet ibraileanu,iasi
inca invat,mai am 2 ani si scap(11 si 12) oricum,e bine,inchisoare moderna,are termopan,camere video ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users