![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Original Soundtrack of...
Last Updated: May 25 2022 23:38, Started by
bamselu
, Jul 03 2003 14:15
·
0

Posted 03 July 2003 - 14:15

Tot caut de vreo o ora...si incerc sa aflu cine canta si cum se numesc (titlurile melodiilor le-am gasit ) ...soundtrack-ul de la filmul "28 days later"? Stie careva ceva ? plss...
|
Posted 03 July 2003 - 14:44

1. The Beginning
2. Rage 3. The Church 4. Jim's Parents (Abide With Me) 5. Then There Were Two 6. Tower Block 7. Taxi (Ave Maria) 8. The Tunnel 9. AM180 (By Grandaddy) 10. An Ending (Ascent) (By Brian Eno) 11. No More Films 12. Jim's Dream 13. In Paradisum 14. Frank's Death - Soldiers (Requiem in D Minor) 15. I Promised Them Women 16. The Search For Jim 17. Red Dresses 18. In The House - In A Heartbeat 19. The End 20. Season Song (By Blue States) 21. End Credits ..this is all i could find dude.. |
Posted 03 July 2003 - 15:47

da ...pai cam asta am gasit si eu ...
in principiu vreau sa stiu cine canta "RAGE" thx anyway |
Posted 06 July 2003 - 20:50

ai incercat pe iTunes Music Store? e la apple.com la sectiunea music->Music store..poti sa si downlaodezi (contracost) cdurile prin internet sa ti le si "arzi"..try there
|
Posted 08 August 2003 - 13:40

Tomb Raider 2 : Cradle Of Life
Cine are sau cine stie de unde pot lua coloana sonora a acesrui film. De gasit am gasito dar este WMA si se aude ca un kur. plz help |
Posted 06 November 2003 - 22:44

aveti idee de unde pot sa iau melodiile din filmul Satra ?
|
Posted 07 November 2003 - 00:04

jee man... cred ca tz'i le poate canta orice tzigan...
|
Posted 14 November 2003 - 17:04

...vezi ca a aparut CD'ul la Electrecord acu' cātiva ani... (nu multzi) poate'l mai prinzi ... succes
|
Posted 13 July 2004 - 12:52

Aproape toate filmele de succes care le-am vazut au avut sdtk-uri de milioane...iar sdtk-uri reusite au mai sters putin gustul amar lasat de filmele mai slabe...
Aici apare cererea mea: TOP 3 Soundtrack.... Incercati, chiar va rog....3 (III)...nu mai multe ca va deveni obositor...si daca doriti o descriere mica la fiecare alegere(ce v-a impresionat, cum va face sa va simtiti samd..).... Si sa nu uit....3 ..trei...three...trois...III...ce e mai bun... chair daca v-a placut n sdtk-uri...faceti o preselectie...inainte de a posta ....plzzz PS...Initial am vrut sa postez la Multiplex..dar m-am gandit ...vb despre muzica ..nu? |
|
Posted 13 July 2004 - 13:02

1.Cruel Intentions - Am vazut ca nu a fost bine primit pe imdb...dar unele melodii de pe coloana sonora mi-au creat obsesii...(Craig Armstrong - This Love, Placebo - Every You Every Me)
2.LOTR - Fellowship of the Ring, The ...scena calaretilor care parasesc castelul in cautarea inelului... :yeah baby (mortala scena sunetul si-a spus cuvantul) 3.Fast and Furious - Nu zic ca melodiile vor ramane in istorie ca melodii clasice...dar cand ascult Limp Bizkit ft DMX Redman and Method Man - Rollin' (Urban Assault Vehicle)...deja ma vad intr-o Dacie tunata pe strazile din Romania... ![]() |
Posted 13 July 2004 - 13:07

Shrek
Ali G in the house Dirty Dancing Ordinea nu cnteaza. |
Posted 13 July 2004 - 13:41

Malibu Most Wanted
2Fast 2Furios Titanic Biker Boyz Lord Of The Rings (seria) |
Posted 13 July 2004 - 13:43

sunt sigur ca uit unele importante, anyway:
Lord of the Rings (toata trilogia) Kill Bill (I + II) Black Cat, White Cat + Underground hai ca mi-am mai adus aminte: Trainspotting, Moulin Rouge!, Amelie, Star Wars, Filantropica, Arizona Dream, Requiem for a Dream, Apocalypse Now, Amadeus ![]() |
|
Posted 13 July 2004 - 14:25

1.- Leonard Cohen - Waiting for the miracle -in inceputul filmului Natural Born Killers
2. - In Gone in 60 seconds
4.- toate filmele cu coloana sonora de la Goran Bregovic ...si muuulte multe altele...care deja nu le mai asociez cu filmele din care le-am ascultat prima data. In general sunt multe filme la care mi-a placut soundtrackul full.. dar pe film.. asa ca sa il ascult separat de film mai putin sau doar cateva melodii. |
Posted 13 July 2004 - 15:15

Quote Originally posted by BlindGirl In Gone in 60 seconds[list] Mmmm filmul meu preferat ca sa nu mai zic de soundtrack. :yeah baby |
Posted 13 July 2004 - 15:43

In ordine alfabetica:
A Night At The Roxbury Not Another Teen Movie Matrix, The |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users