![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Intrebare WinDVR 3.0
Last Updated: Aug 02 2003 07:24, Started by
dekro
, Jul 01 2003 22:10
·
0

Posted 01 July 2003 - 22:10

Salutare,oameni buni!
Am si eu o intrebare: Am TV Tuner Terratec Cinergy 600 TV.Cu softul lui,programele de tv se vad bine(80%). Dar de curind am instalat WinDVR 3,si am avut placuta surpriza sa observ faptul ca programele se vedeau sticla.Dar ca bucuria sa-mi fie intrerupta,programele se vad sacadat.Merg 3-4 secunde,se intrerup 2-3sec si tot asa. Este cumva din codec-uri sau din setarile WinDVR. Va multumesc anticipat. |
Posted 02 July 2003 - 00:46

pai cel mai simplu ar fi sa testezi si cu o alta versiune de WINDVR, sa zicem ver 2, sigur gasesti pe undeva un demo.
la mine pe un tunner ATI tv wonder , cu prog mai sus amintit, se vedea cel mai bine(si mai bine decat softul original !), ver 3 nici nu stiam ca a aparut ! mersi! |
Posted 02 July 2003 - 15:45

Da si tu niste detalii despre configuratia calculatorului.
Daca nu te duce procesorul? Fa si tu o proba cu DScaler si vezi daca si cu asta face la fel. Cel putin asta e free si toata lumea il lauda (inclusiv eu). enjoy, Mtz |
Posted 02 July 2003 - 19:22

AMD XP 1800+
ASUS A7V333 512 DDR PC333 Leadtek GeForce 2MX400 TV-Out Cu orice alt program care le-am testat,nu face asa ceva.Si am uitat sa spun ceva:Pe CD-ul lui cu drivere are si WinDVR 2.0 retail. |
Posted 05 July 2003 - 03:07

cel mai probabil codec-uri.... ai instalat, cumva, nimo complet, sau alte magarii din astea?
|
Posted 12 July 2003 - 00:18

Stau si ma gandesc, care dreaq, o fi legatura intre codecuri si un Tvtuner (in problema de mai sus)... o fi de la caldura asta.. ca eu nu pricep...
enjoy, Mtz |
Posted 12 July 2003 - 09:00

pai este, Mtz, pt. ca tuner-ul foloseste filtre direct shaw (si nu numai)instalate de el, sau incluse in sist. de operare. Care sunt rescrise de codecuri daca le instalezi neatent... de aici conflicte de versiune, etc...
|
|
Posted 12 July 2003 - 15:56

in caz ca nu ai incerct e un soft pt tunnere facut de un roman CHRISTV ii spune, cu el eu mi-am rezolvat toate problemele de incopatibilitate, + ca mai e si mic si vede toate canalele de pe cablu , incearca-l
|
Posted 14 July 2003 - 01:25

In legatura cu dat jos Ace Mega Codec Pack,l-am dezinstalat dar degeaba.Tot asa face.
Cu programul ChrisTV l-am testat,dar nu are claritatea lui WinDVR. Sper sa mai existe si alta solutie.Oricum in curind o sa instalez XP-ul din nou,si atunci nu o sa mai instalez nici un pachet de codec-uri,sa vedem daca atunci mai face. Va multumesc frumos pentru sfaturi,si inca mai astept solutii salvatoare |
Posted 14 July 2003 - 09:26

Salut dekro
Am un calculator aproape identic cu al tau (mai mult ram) si un tuner la fel. Am folosit si eu Win Dvr 3. La mine merge bine dar problema e ca dupa aprox 10 min tipa ca nu e licentiat si singurul buton care mai merge e cel care-l inchide ... Eu am XP, cu codec ffdshow care mi e mi se pare f bun (este si f mic) Zi mi si mie te rog unde gasesc WinDvr full 3. Eu acum folosesc WinDvr 2 care a gost pe CD tuner. Numai bine |
Posted 14 July 2003 - 21:22

>codec ffdshow
ffdshow e un filtru, numai pentru decodare, nici vorba de compresie - deci nu este un codec vedeti ca se confunda notiuni de baza !! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users