Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Alerte Google

Problema neintuitiva de matematica

La multi ani @_RBT_!

La multi ani Romania!
 La multi ani Forumului Softpedia&...

Nu pot instala aplicatii de la su...

TV-ul nu detecteaza Cl +

Cimentare definitiva
 Dacia Duster 3 vs precedentele ve...

Cilindree mica versus cilindree m...

Cum pot sa evit delay-ul de 60 mi...

display nu se stinge programat
 De ce saliveaza motanul cand cala...

Recomandare prelungire cablu inst...

Greutate brad 100-130cm din leroy...

Problema Centrala Arca Poket - se...

Filmulete facute cu aparatu de fotografiat digital.

- - - - -
  • Please log in to reply
2 replies to this topic

sonyc

sonyc

New Member

• Grup: Members
Pentru inceput ... e vorba de Sony CyberShoot DSC P32 3.2Mega pixeli care face si mpg-uri. In ciuda faptului ca am un styck de 128MB la o rezolutie maxima 640(VGA) nu filmeaza numai 6 minute. Acum nu ca m-ar deranja dar ocupa spatiu enorm pe HDD.
In fine ... ideea e ca caut un program care sa imi "arhiveze" filmele adica sa nu mai ocupe atat de mult spatiu si totodata daca se poate sa le si regizez adica sa fac un clip din toate.

arty

arty

Senior Member

• Grup: Banned
cauta programe de editare video nelineara.

Adobe Premiere, Canopus Explode, Video Vegas etc...

dar pt filmuletze.. itzi recomand (cu caldura) o videocamera DV

sonyc

sonyc

New Member

• Grup: Members
O video camera DV e deja in plan :) si la fel ca multe altele sta la coada pe lista achizitilor viitoare. Momentan ma multumesc cu sony-u meu :P

Multumesc mult pentru sfat , o sa caut programelele si o sa-mi dau de lucru ca deja am strans destule filmulete.

10q again man !

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate