![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Recreeaza contul la restart
Last Updated: Jun 17 2006 09:47, Started by
Nexus11
, Jun 16 2006 21:08
·
0

Posted 16 June 2006 - 21:08

Nu stiu daca e de securitate dar un amic de-al meu si-a pus acum cateva luni win media center cu sp2 ..i-am instalat nod32 pe el.. setat bine dupa manual (nodul) .Acum are o problema cu calculatorul, cand da restart la pc si apoi selecteaza useru,sta foarte mult pana intra in windows si ii apare ca si cum si-ar face un user nou si s-ar aplica setarile pentru prima oara. In plus tot ce pune pe desktop icon i se sterge dupa ce a dat restartu.Am scanat cu nod cu ad-ware nimic. Ma puteti ajuta ?? cumva
|
Posted 17 June 2006 - 09:47

Nu stiu daca e de securitate dar un amic de-al meu si-a pus acum cateva luni win media center cu sp2 ..i-am instalat nod32 pe el.. setat bine dupa manual (nodul) .Acum are o problema cu calculatorul, cand da restart la pc si apoi selecteaza useru,sta foarte mult pana intra in windows si ii apare ca si cum si-ar face un user nou si s-ar aplica setarile pentru prima oara. In plus tot ce pune pe desktop icon i se sterge dupa ce a dat restartu.Am scanat cu nod cu ad-ware nimic. Ma puteti ajuta ?? cumva |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users