![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Aplicatii, jocuri, tools for SPV C500 & C600
Last Updated: Jan 10 2007 14:13, Started by
Tyby
, Jun 15 2006 23:26
·
0

Posted 03 August 2006 - 09:16

Mesaj pt Tyby Automatic Keylock il am si eu.. caci despre el cred ca ziceai, dar nu pot sa`l instalez.. cica nu e permis de catre dispozitiv. A reusit cineva sa`l instaleze? PS: "Butonu` rosu" l-am descoperit de pe vremea cand aparuse C500, deci nimic nou.. din moment ce a fost recomandat, evident ca a reusit "cineva" sa-l instaleze ... Dar pentru asta (si pentru majoritatea aplicatiilor) trebuie decertificat telefonul ... Cauta pe topicul cu SPV C600 mai multe info ... |
Posted 15 August 2006 - 00:17

va rog spuneti-mi si mie..se poate radio fm pe SPV c 600? sunt un mare ascultator al radioului..pls ajutati-ma. 10x ppl
|
Posted 15 August 2006 - 12:33

din cate stiu eu, NU... in afara de radio on-line (pe GPRS / EDGE) - desi nu cred ca e o optiune viabila - nu ai alta solutie ... Telefonul nu are hardware dedicat pentru asa ceva...
|
Posted 18 August 2006 - 14:18

Buna..ma numesc Mirabela si sunt o noua posesoare de SPV C600 dar nu prea stiu sa ma descurc cu el desi am citit manualul lui...
In primul rand nu stiu cum imi pot descarca pozele din telefon pe calculator(imi arata ca le copiaza dar dupa ce se termina nu e nici o poza pe hard) ...Credeti ca e din cauza cardului de memorie(pentru ca atunci cand incerc sa fac ce scrie in carte ca sa sincronizez media playerul imi zica e prea mic cardul)??are doar 32 mb... A doua chestie care ma enerveaza e ca nu pot vedea imaginile format .gif (pozele alea animate care imi plac mult)...imi trebuie un program special????am incercat cu media player si cu PVplayer programele lui si nu merge.... Cu ce vedeti filmuletele cu PVP PLAYER sau cu MEDIA PLAYER?Si ce format suporta playerul telefonului?Ca eu am pus pe tel un film mic format avi si nu mi l-a redat:( Cu ce player se pot vedea filmele .avi daca se poate si cu subtitrare(punetil aici sa-l dau si eu jos) Cam atat pentru inceput... Astept raspunsuri...Multumesc.. |
Posted 18 August 2006 - 21:53

Buna..ma numesc Mirabela si sunt o noua posesoare de SPV C600 dar nu prea stiu sa ma descurc cu el desi am citit manualul lui... In primul rand nu stiu cum imi pot descarca pozele din telefon pe calculator(imi arata ca le copiaza dar dupa ce se termina nu e nici o poza pe hard) ...Credeti ca e din cauza cardului de memorie(pentru ca atunci cand incerc sa fac ce scrie in carte ca sa sincronizez media playerul imi zica e prea mic cardul)??are doar 32 mb... A doua chestie care ma enerveaza e ca nu pot vedea imaginile format .gif (pozele alea animate care imi plac mult)...imi trebuie un program special????am incercat cu media player si cu PVplayer programele lui si nu merge.... Cu ce vedeti filmuletele cu PVP PLAYER sau cu MEDIA PLAYER?Si ce format suporta playerul telefonului?Ca eu am pus pe tel un film mic format avi si nu mi l-a redat:( Cu ce player se pot vedea filmele .avi daca se poate si cu subtitrare(punetil aici sa-l dau si eu jos) Cam atat pentru inceput... Astept raspunsuri...Multumesc.. Citeste ce scrie aici si vei afla tot ce vrei despre telefonul tau ... Edited by freshness, 18 August 2006 - 21:53. |
Posted 09 October 2006 - 11:40

ghighimeule, citeste regulamentul referitor la warez & stuff!
Post deleted! |
Posted 19 October 2006 - 13:18

Salutare la toi. Pt. pasionati de filme in mediul mobil, va recomand un program cu care putei comprima fisierele video cu tot cu subtitrare pt. SPC C600 (si nu numai). De aici il puteti lua: http://download.ppcc...oder_0.3.60.exe Astept parerile voastre pe forum. ![]() ![]() ![]() ![]() Doar ca trebuie sa-mi iau un card mai mare de 256 ca nu am memorie de ajuns. De 1GB o merge??? Am folosit prg. si la niste filmari facute cu o camera digitala Canon pe care DVD-ul meu nu le vedea si a mers impecabil in format homescreen. Mii de multumiri. ![]() |
Posted 03 November 2006 - 09:41

Salutare tuturor.Am un spv c-600 si as vrea sa stiu daca il pot folosii pe post de telecomanda,daca exista vreun soft.Multumesc
Salutare tuturor.Am un spv c-600 si nu stiu daca il pot folosii pe post de telecomanda.Daca exista vreun program pt asa ceva sau pt filme sa le poti vedea pe tot ecranul .Multumesc Eu am reusit sa mi-l decodez acasa cu un cablu de date cumparat de orange. |
Posted 03 November 2006 - 11:17

Salutare tuturor.Am un spv c-600 si as vrea sa stiu daca il pot folosii pe post de telecomanda,daca exista vreun soft.Multumesc Salutare tuturor.Am un spv c-600 si nu stiu daca il pot folosii pe post de telecomanda.Daca exista vreun program pt asa ceva sau pt filme sa le poti vedea pe tot ecranul .Multumesc Eu am reusit sa mi-l decodez acasa cu un cablu de date cumparat de orange. iarta-ma, dar ce e cu acel cablu de date?! Nu ai primit unul in pachet cu telefonul?! ![]() |
Posted 03 November 2006 - 12:52

Pentru posesorii de C500 : exista vreo posibilitate sa pot folosi functia search in contacts pentru mai multe caractere? Ceva de genul : caut gogu in agenda si sa apas a+g
|
|
Posted 03 November 2006 - 20:18

nu am telu de nou l-am cumparat de la cineva si nu avea cablu de date
|
Posted 10 January 2007 - 14:13

wordpad Cum fac cu acest program sa vad fisierele word ca nu le pot deschide sau nu se pot deschide fisiere wor.. Am si eu nevoie de un program care vede fisiere word, un player bun care incarca filmele .avi si subtitrarile (nu am reusit sa dau jos tcm player) .. si vreau sa stiu daca spv c 600 se poate face pda.. adica daca exista program sa navighezi cu telefonul la fel cum o faci cu un pda sa bagi adresa destinatie si sa vezi pe telefon drumul cel mai scurt, cel mai rapid, etc.. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users