SVCD cu AC3
Last Updated: Jun 25 2003 13:30, Started by
Fane
, Jun 24 2003 20:30
·
0

Posted 24 June 2003 - 20:30

M-ar interesa sa fac SVCD din DVD-uri, dar daca s-ar putea sa pastrez sonorul AC3. A mai incercat sa faca cineva asa ceva? Ma gandeam sa incerc sa-l multiplexez cu Vdub mpeg2 ac3. Oare ramane compatibil cu playerele standalone?
Astept orice sfaturi care credeti ca m-ar ajuta. |
Posted 24 June 2003 - 21:55

Nu stiu daca tot tu sau altcineva a mai pus intrebarea asta pe forumul de video. Dupa cum am spus si acolo, nu toate DVD-urile stiu de AC3 pentru SVCD.
Fa un SVCD ca aici: http://www.softnews....&threadid=11653 numai ca la audio setezi AC3. Du-te cu el in magazin si cumpara modelul care poate sa il citeasca. Nu stiu nume de asemenea DVD-uri. Tot acolo (si la un thread recent) am zis ca deja au aparut DVD-uri care citesc si divx-uri, asa ca nu mai are sens sa encodezi in SVCD, pentru ca mai pierzi si ceva calitate. Acele DVD-uri "stiu" de AC 3 pentru divx-uri. enjoy, Mtz |
Posted 25 June 2003 - 13:30

DVD2SVCD la audio iti permite sa setezi doar mpeg 5.1 care din cate stiu eu nu este chiar AC3 (s-ar putea sa gresesc), oricum DVD-payerul meu care stie, normal, de AC3 nu vede corect mpeg 5.1 la SVCD-uri si-l reda doar stereo, problema care am observat-o si la alte DVD playere. Unul singur mergea pe toate 5 canalele dar acu nu pot sa-ti spun ce reda el pe 5 canalele ca boxele erau puse gramada si nu am avut ocazia sa vad daca el reda 5 canale independente. Ma interesa AC3 veritabil pe care sa-l extrag direct de pe DVD, sa nu-l modific, si ulterior sa-l multiplexez cu video-ul. Crezi ca merge? Io vreau sa fac un SVCD cu sonor pe 5.1 care sa mearga pe DVD payer-ul meu, eventual sa fie compatibil cu cat mai multe DVD player-e, nu sa cumpar payer. Oricum merci pt raspuns.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users