![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Va rog mult sa ma ajutati sa rezolv si eu o chestie!
Last Updated: Jun 11 2006 19:56, Started by
decart2000ro
, Jun 11 2006 18:21
·
0

Posted 11 June 2006 - 18:21

Salut!
Am facut si yo' un site(sunt incepator) si nu stiu cum sa fac la contact sa fie trimise parerile spre mailul meu,imi da o eroare cum ca pagina nu exista. Va multumesc |
Posted 11 June 2006 - 19:02

Salut! Am facut si yo' un site(sunt incepator) si nu stiu cum sa fac la contact sa fie trimise parerile spre mailul meu,imi da o eroare cum ca pagina nu exista. Va multumesc fii atent ca nu vreau sa ma faci de ras :P deschizi contact.html si modifici codul <form action="http://situltau.ro/comanda.php" method="post"> cu situl tau actual doar atat. in comanda.php modifici $toaddress='[email protected]'; cu adresa ta de mail si $to = "[email protected]"; la fel mai jos este codul asta in trimite.php schimbi $catre = [email protected] ; bafta multa si pune mana pe carte cand ai timp :P Attached Files |
Posted 11 June 2006 - 19:56

poi daca vrei sa se deschida cu outlook express atuncia dai : <a href=mailto:[email protected]>Trimite parerea Ta </a>
si daca vrei sa fie direct dupa site atuncia : |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users