Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Acasa TV devine televiziune gener...

[Recomandare] Caut scara de 7 m (...

Masinile de spalat AUTOMATE in an...

Procedura Rabla 2024
 "File Explorer" pentru un...

Inel de logodna

Ati auzit de scandalul in care es...

Iaz 12 m3
 Recomandare masina de tuns gazon

Recomandare rulouri/rolete/jaluze...

Zgarda capuse /pureci + hrana

Scula taiere plastic
 Definitie activitate continua

RC09 pentru camera A500s

Dren de fosa langa casa?

Panko lung
 

Sony Vegas Pro/Movie Studio

- - - - -
  • Please log in to reply
6731 replies to this topic

#19
nexland

nexland

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,631
  • Înscris: 15.09.2004

View Postdenis.m, on Oct 26 2005, 15:52, said:

nexland stii cumva de ce nu se mai deschide fereastra de proprietati pentru encoderul mpeg2 Main Concept?

pot folosi numai template-urile lui dar daca apas butonul "custom" nu se intampla nimic

e ok main conceptul din Vegas6 sau sa-l folosesc pe cel separat (1.5)?

am observat ca dupa ce editez materialul DV din camera si il salvez tot ca PAL DV (avi), culorile sunt un pic diferite si calitatea difera. stiam ca nu se alttereaza materialul DV daca-l editezi si-l salvezi tot ca DV ulterior. ce sa fac? sunt paranoic?
Se rezolva astfel; Start->Run,  tastezi regedit->HKEY_LOCAL_MACHINE->SOFTWARE->Sony Media Software->MC MPEG Plug-In->1.0->License; cu acest License marcat, in fereastra din dreapta stergi key1(click dreapta, delete). Acelasi lucru il faci pentru AC-3 Encoder. Succes!
Poti folosi linistit encoderul incorporat, e cam lent(dupa gustul meu) dar calitativ. Daca ai material video(avi) pe care doresti sa-l convertesti in MPEG-2 dar fara sa-l editezi, te sfatuiesc sa folosesti MainConcept MPEG-Encoder 1.5, e mult mai rapid. In ceea ce priveste calitatea alterata, incearca sa fii mai atent la setari si codecurile folosite. Te rog frumos sa nu mai folosesti expresii de genul guru ca-l visez pe Bivolaru...  :)  Sunt un simplu utilizator de software, mai am mult pana ce voi putea afirma ca sunt editor. Numai bine!

#20
serghei

serghei

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 25.08.2004

View Postnexland, on Oct 26 2005, 21:45, said:

Poti folosi linistit encoderul incorporat, e cam lent(dupa gustul meu) dar calitativ. Daca ai material video(avi) pe care doresti sa-l convertesti in MPEG-2 dar fara sa-l editezi, te sfatuiesc sa folosesti MainConcept MPEG-Encoder 1.5, e mult mai rapid. In ceea ce priveste calitatea alterata, incearca sa fii mai atent la setari si codecurile folosite. Te rog frumos sa nu mai folosesti expresii de genul guru ca-l visez pe Bivolaru...  :)  Sunt un simplu utilizator de software, mai am mult pana ce voi putea afirma ca sunt editor. Numai bine!


Daca MainConcept MPEG-Encoder 1.5 e mult mai rapid de ce nu l-or fi integrat astia de la sony in vegas 6?
Ma dispera cit de lent e cel "default". Pt. 1 h & 20' de material avi ii ia 6-8 ore ca sa faca un mpeg2 (7000 CBR) pe un AthlonXP 1700+  :death:

#21
nexland

nexland

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,631
  • Înscris: 15.09.2004
Encoderul incorporat e de la MainConcept. Dureaza cam mult, totusi, la tine. La mine(am P4 la 3Ghz), pentru 1h30' dureaza 3 ore dar depinde mult si de efectele si tranzitiile aplicate. Incearca sa salvezi tot AVi si apoi foloseste encoder-ul stand-alone pentru a obtine MPEG-2. Fa  si tu niste experiente, n-ai ce pierde.

Edited by CristianAdrian, 31 March 2012 - 12:39.
scos citat


#22
serghei

serghei

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 25.08.2004
am facut. cam tot atita dureaza (vreo 4 ore juma sa faca avi-ul si una ora jumatate codare mpeg2 cu CCE... e drept ca in vegas folosesc filtre, atit pe audio, cit si pe video).
Momentan experimentez vegas cu frameserving catre CCE, dar mi-e teama ca tot asa mult o sa ii ia...

Edited by CristianAdrian, 31 March 2012 - 12:40.
scos citat


#23
Night Elf

Night Elf

    El Comandante

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,883
  • Înscris: 22.03.2005
4 ore sa-ti exporte un avi  :surprise:
In Premiere Pro e cel mult raport 1:1 ca sa-ti faca mixdown-ul intr-un avi.  :P
Folosind encoderul Main Concept stand-alone mai ai cam un 1:1, deci maxim 2:1 raportul final.
Daca folosesti Main Concept mpeg Plug-ins-ul in Premiere, ai cam 1,5:1 raportul sa exporti mpg2 direct din timeline.  :naughty:

@Nexland, sigur nu vrei sa treci pe Premiere Pro?
Eu inca mai sper sa reusesc sa te conving.  :D

#24
nexland

nexland

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,631
  • Înscris: 15.09.2004
Va trebui sa fac, cel putin, o incercare mai ales ca am achizitionat Matrox-ul RT.X100 Xtreme Pro.  :peacefingers:

#25
Croconelu

Croconelu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 661
  • Înscris: 02.10.2005

View PostNight Elf, on Nov 8 2005, 08:42, said:

4 ore sa-ti exporte un avi  :surprise:
In Premiere Pro e cel mult raport 1:1 ca sa-ti faca mixdown-ul intr-un avi.  :P
Folosind encoderul Main Concept stand-alone mai ai cam un 1:1, deci maxim 2:1 raportul final.
Daca folosesti Main Concept mpeg Plug-ins-ul in Premiere, ai cam 1,5:1 raportul sa exporti mpg2 direct din timeline.  :naughty:

@Nexland, sigur nu vrei sa treci pe Premiere Pro?
Eu inca mai sper sa reusesc sa te conving.  :D

va salut,
eu acum incerc sa invat acest soft!
premiere pro nu am gasit inca....
la sony vegas nu stiu cum sa fac sa fie efectele ceva mai lungi , mai lente....si cum sa pun sunet de pe cd de ex.
multumesc mult.

#26
Night Elf

Night Elf

    El Comandante

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,883
  • Înscris: 22.03.2005
Beton! Sa-l stapanesti sanatos, sa produci cat mai multi bani cu el si sa-ti fie renderul cat mai scurt  :coolspeak:
Daca ai probleme cu premiere vorbim pe yahoo messenger. Vezi ca-ti trimit yahoo id-ul pe PM.  :)

#27
Ankh

Ankh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,976
  • Înscris: 04.08.2004

View Postnexland, on Nov 8 2005, 12:53, said:

Va trebui sa fac, cel putin, o incercare mai ales ca am achizitionat Matrox-ul RT.X100 Xtreme Pro.  :peacefingers:
....cred ca o sa-ti placa "soft focus"...si corectiile RT....:)

#28
serghei

serghei

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 25.08.2004

View PostNight Elf, on Nov 8 2005, 08:42, said:

4 ore sa-ti exporte un avi  :surprise:
In Premiere Pro e cel mult raport 1:1 ca sa-ti faca mixdown-ul intr-un avi.  :P
Folosind encoderul Main Concept stand-alone mai ai cam un 1:1, deci maxim 2:1 raportul final.
Daca folosesti Main Concept mpeg Plug-ins-ul in Premiere, ai cam 1,5:1 raportul sa exporti mpg2 direct din timeline.  :naughty:

@Nexland, sigur nu vrei sa treci pe Premiere Pro?
Eu inca mai sper sa reusesc sa te conving.  :D

amu, din ce am mai citit si eu pe forumuri, adobe premiere are renume de "lento render". deci nu vad cum ar schimba situatia data. dar, vorba lui nexland, nu am ce pierde....mai incerc odata cu premiere pro

Edited by serghei, 09 November 2005 - 20:48.


#29
Night Elf

Night Elf

    El Comandante

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,883
  • Înscris: 22.03.2005
Nimic mai gresit.
Asta era pana la versiunile Pro, care sunt optimizate pentru win XP si au un engine de render foarte bine facut. Plus ca functia smart render este foarte, foarte bine implementata. Ex: Daca ai randat ceva pe timeline si muti tot acel grup de trak-uri in alta parte pe timeline, renderul sa pastreaza, asta ca sa numai vorbesc ca daca ai un track randat si dupa render te gandesti sa-i mai pui o tranzitie la final (cross disolve de ex. ca sa se inchida usor in negru), nu mai randeaza ca in versiunile precedente tor track-ul ci numai zona unde ai pus tranzitia. Despre viteza de render deja numai zic nimic, fiindca este net superioara fata de majoritatea softurilor.

Viteza de render este unul din motivele pentru care imi place sa lucrez in Premiere Pro.  :)

P.S. Vezi ca am deschis un threat despre Premiere Pro. Poti intreba acolo tot ce te intereseaza despre el daca te decizi sa-l incerci. ;)

#30
sigma

sigma

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 452
  • Înscris: 08.03.2005

Quote

Momentan experimentez vegas cu frameserving catre CCE, dar mi-e teama ca tot asa mult o sa ii ia...
Am incercat si eu sa folosesc sub vegas cinema craft dar nu iese cum trebuie...o fi CCE cel mai tare dar folosit sub premiere..
Ma rezum deci la folosirea vegasului care e acceptabil pt ce ma intereseaza pe mine. Pt alte kestii mai avansate after effects..

#31
serghei

serghei

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 25.08.2004
am pus si Premiere pro si am aflat secretul: timpii expusi de Night Elf sunt valabili daca materialul e DV. In cazul meu materialul e avi, codat cu PicVideo, si timpii de randare sunt aceeasi ca in Vegas....

#32
nexland

nexland

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,631
  • Înscris: 15.09.2004

View Postserghei, on Nov 10 2005, 23:17, said:

am pus si Premiere pro si am aflat secretul: timpii expusi de Night Elf sunt valabili daca materialul e DV. In cazul meu materialul e avi, codat cu PicVideo, si timpii de randare sunt aceeasi ca in Vegas....
B)

#33
Night Elf

Night Elf

    El Comandante

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,883
  • Înscris: 22.03.2005

View Postserghei, on Nov 10 2005, 23:17, said:

am pus si Premiere pro si am aflat secretul: timpii expusi de Night Elf sunt valabili daca materialul e DV. In cazul meu materialul e avi, codat cu PicVideo, si timpii de randare sunt aceeasi ca in Vegas....
Lucreaza cu fisiere DV sau MPG2 si mai vorbim  :P

#34
TRazvan

TRazvan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 343
  • Înscris: 09.12.2004
Am facut si eu o proba cu Premiere + Main Concept si pe un Athlon XP 1600+ un minut de film corectat un pic la luminozitate si la purici mi-a luat 16 minute de render. Filmuletul era DV.

#35
Ankh

Ankh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,976
  • Înscris: 04.08.2004
...foarte normal.....timpii expusi de mine si NightElf nu presupun material cu efecte aplicate gen corectii de culoare sau luma, ci sunt valabile doar pt. material editat!(sti tu...cut,cut,cut...:))...si in cazul tau viteza de procesare va depinde de viteza procesorului(care din pacate lasa de dorit). Pe un P4 la 3 Ghz.....ce ai facut tu la 1 minut de material dureaza cam 3-5 minute sau poti sa-ti ieie un MatroxRTX100 si nu mai dureaza de loc...e RT...:)

Edited by Ankh, 12 November 2005 - 11:12.


#36
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,861
  • Înscris: 01.12.2001

View PostAnkh, on Nov 12 2005, 11:11, said:

sau poti sa-ti ieie un MatroxRTX100
La pretul de $999.00 doar in "profi" se poate discuta de asa ceva. Pt hone user..... :nonobad:

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate