Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dilema soluție canalizare - ...

IDA TV devine Sens TV

Bradut furat.

Fetita 3 ani adoarme tarziu
 In Romania inflația este de ...

numarare mail yahoo

ambreiajul nou prinde tot mai sus

Spații mari in Word
 Impozite și contribuții...

Cum isi poate face acte o persoan...

La multi ani @Yoda!

La multi ani @karax!
 La multi ani @OvidiuNS!

Valabilitate asigurare mașin...

Legare lampa exterioara lipsa imp...

Gard intre vecini

Port PS/2 Mouse idiot?

- - - - -
  • Please log in to reply
No replies to this topic

StGermain

StGermain

RL 118

• Grup: Senior Members
Din anul 2000 sau 2001 (nu mai stiu exact) folosesc acelasi mouse, un no-name cu 5 butoane (including scroll-ul care se putea apasa). Bun, ma inteleg extrem de bine cu el, este optic cu cablu. Acum doua zile de odata nu se mai misca promterul pe ecran. Imi zic ca si-a trait traiul (chiar daca nu l-am lovit niciodata nici cu totul, si nici in vreunul din butoane si chiar daca led-ul se aprindea normal) si ca ar terbui sa imi iau altul. Bun, caut ieri toata ziua un Mouse cu 5 butoane (chiar ma invatasem cu cele doua butoane in plus de pe laterale, folosindu-le ca double click respectiv close application (e incredibil de comod sa nu te mai duci pana la X-ul din colt)).
Gasesc, si pentru ca nu ma lasa inima sa dau 115 lei pe un astfel de mouse Microsoft, imi cumpar unul cu 4 butoane (doar una din laterale), la 88. Il folosesc aseara, astazi o bucata de zi, ca acum seara DINTR-O DATA SA SE INTAMPLE ACEEASI CHESTIE, ANUME SA SE BLOCHEZE SAGETUTA DEFINITIV si butoanele la fel, toate. Sa innebunesc!!! Dau un restart-> nimic. Mut mouse-ul asta pe USB (era intepat in PS2 datorita unui adaptor) si vad ca merge. Si totusi? O fi bagand prea mult curent PS2-ul meu in mouse? Am placa asta de baza din decembrie si nu au fost probleme, acel mouse anterior il am din 2001, etc. Aveti vreo parere? Cu mouse-ul asta nu as dori sa raman pe USB pentru ca am doar 4 sloturi si tot de 4 am nevoie fara mouse.

Multumiri anticipate.  :worthy:

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate