Distributie filmulete pe CD, cu ce codec si cum?
Last Updated: Jun 23 2003 18:14, Started by
Luc
, Jun 21 2003 21:08
·
0

Posted 21 June 2003 - 21:08

Am urmatoarea problema. Nu stiu sigur daca trebuie sa o pun aici sau la programare, cred ca e mai bine in amandoua locurile sa o vada mai multi ;). Sper sa nu fie vreo problema.
Trebuie sa fac o aplicatie cu MFC care sa redea si niste filmulete de pe CD. Filmuletele le voi primi de la alta persoana. Nu am mai lucrat pana acuma deloc cu multimedia. Intrebarea este cum sa cer sa fie comprimate filmuletele, cu ce codec (din experienta de utilizator stiu ca sunt o multime de probleme cu codecurile :( ). Si cum fac apoi sa ma asigur ca filmele vor fi rulate pe orice calculator? De unde iau codecul necesar si cum pot sa-l instalez in timpul setup-ului aplicatiei? Daca puteti sa ma ajutati va multumesc foarte mult. |
Posted 22 June 2003 - 10:14

Eu zic mpeg-1. Asta e redat de orice windows default, din cate stiu eu. Sunetul sa fie ori mpeg-1, ori mpeg-3.
|
Posted 22 June 2003 - 11:08

Eu zic ca deja toata lumea are DivX 3.11
Poti include pe CD foarte usor si setup-ul. |
Posted 23 June 2003 - 18:14

atunci, asa poti pune si DivX5 ultima ver pe acelasi CD, de ce sa folosesti o versiune depasita....
doar sa faci un autorun si sa zici sa apese omu NEXT NEXT ...FINISH cu incredere, atata tot |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users