HP 640
Last Updated: Jun 10 2006 07:57, Started by
tehnics
, Jun 09 2006 14:40
·
0

Posted 09 June 2006 - 14:40

Am luat de la cineva o imprimanta HP640 ....care avea cartusul uscat..Am facut fel si fel...si pana la urma am reusit sa il desfund (mai ramasesera cativa pixeli morti ...dar in mare mergea ) si apoi ...am incercat sa ii fac refil...si apoi a aparut problema: Dupa refil ...cartusul curgea singur si pana la urma m-am apucat s l-am desfacut..si am OBS ca cartusul era sigilat cu o foita de staniol ..care daca o strapungeai cu seringa..nu mai putea sigila la loc cartusul.
intrebarile: Cartusul este cumva vidat in interior ? ..( ma refer presiunea din cartus sa fie mai mica decat presiunea atmosferica ...pentru ca am obs in partea inferioara..o mica supapa ) si astfel tusul nu curge de la sine. Cum sa sigilez cartusul ca sa nu mai curga..? |
Posted 09 June 2006 - 17:58

Staniolul este de fapt o sita.Daca ai stapuns-o poti sa arunci cartusul...nu mai poti repara sita....Incerca sa inghesui buretele in sita...s-ar putea sa ajute sa nu curga cernela...si umple la jumatate...
|
Posted 10 June 2006 - 07:53

nu ma refer la sita care o are pe capul de scriere...ma refer la staniolul care este pus pe interior la orificiul de incarcare...( adica am desigilat cartusul ....e ca si cum ai strapunge un suc la cutie cu un pai ...ca sa fiu mai explicit ). si de cand am facut refil, curge ca nebunul
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users