![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
proiector lg rd-jt20 cu ati mobility x1600
Last Updated: Jun 08 2006 09:46, Started by
sir_vorador
, Jun 08 2006 09:46
·
0

Posted 08 June 2006 - 09:46

salutare,
am dat peste o problema ciudata de curand am luat un laptop cu ati mobility x1600 si trebuie sa leg proiectorul (din titlu) la laptop... laptopul are iesire pt al 2-lea monitor doar dvi, n-ar fi asta o problema, dar proiectorul are doar cablu vga cu adaptorul dvi->vga in ati control center detecteaza modelul de proiector dar proiectorul nu "gaseste" semnalul sa-mi afiseze imaginea un monitor tft pus pe laptop prin acelasi adaptor functioneaza corect la fel proiectorul pus pe un desktop cu placa video nvidia tot prin adaptor dvi->vga functioneaza deci diferenta ar fi de ati-nvidia "ca sa mearga" proiectorul si nu inteleg de ce intrebarea mea e daca s-a mai lovit cineva de o problema asemanatoare si cum a rezolvat-o sau... alternativ ati-ul are un tv-out pe svideo si proiectorul un input pe svideo dar rezolutia si calitatea sunt mult prea slabe sa poata fi folosit asa ce as putea face sa imbunatatesc calitatea pe svideo? un soft aditional pe langa driverul ati? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users