Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

avarie usoara

Rotoare, statoare și alte ge...

Achizitie logan nou (ce cutie, ce...
 La multi ani @micutu82!

Olivia Newton-John va ramane prin...

Refuz comanda rapida ?!

Certion - proiecte la mare ș...
 Pe Windows 10 am dat o scanare a ...

Nedumerire Bticino Living Now Sma...

personal cloud? Cum si ce?

Efect advers brahiterapie
 Recomandare laptop gaming

One plus 9 Pro sau Realme GT2 Pro

Cum scap de buruieni ?

Router HG8143A5 limiteaza viteza ...
 

Subtitrare selectabila pe divX, rapid !

- - - - -
  • Please log in to reply
339 replies to this topic

#1
adivin

adivin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 243
  • Înscris: 25.04.2004
Descoperirea nu e a mea, citeste aici, dar mi s-a parut ca ar tebui sa fie mai bine popularizata pentru ca rezultatele sunt excelente si rapide (chiar mai putin de 5 minute!!!)
Se aplica doar pt playerele care citesc divx 6, adica fis cu extensia .divx
eu nici n-am modificat extensia cum scrie in acel post si totul a mers f. bine...
Pentru cei ce au asemenea playere e o treaba simpla ca inainte de ardere pe CD sa treaca filmul prin acest program si numai in 3-4 minute vor avea subtitrarea mare, cu outline si cat de jos doresc
pentru exemplificare pun si o poza
PS: eu am Elite PV390X 140 RON

Attached Files


Edited by adivin, 06 June 2006 - 19:58.


#2
sabian

sabian

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,649
  • Înscris: 06.07.2003

View Postadivin, on Jun 6 2006, 20:55, said:

Descoperirea nu e a mea, citeste aici, dar mi s-a parut ca ar tebui sa fie mai bine popularizata pentru ca rezultatele sunt excelente si rapide (chiar mai putin de 5 minute!!!)
Se aplica doar pt playerele care citesc divx 6, adica fis cu extensia .divx
eu nici n-am modificat extensia cum scrie in acel post si totul a mers f. bine...
Pentru cei ce au asemenea playere e o treaba simpla ca inainte de ardere pe CD sa treaca filmul prin acest program si numai in 3-4 minute vor avea subtitrarea mare, cu outline si cat de jos doresc
pentru exemplificare pun si o poza
PS: eu am Elite PV390X 140 RON

Si inca n-ai pus berea la rece?  :P

#3
adivin

adivin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 243
  • Înscris: 25.04.2004

View Postsabian, on Jun 6 2006, 21:14, said:

Si inca n-ai pus berea la rece?  :P
Ba da, o meriti...

#4
Thurston

Thurston

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 271
  • Înscris: 03.10.2005
Superb programul dar nu stiu de ce totusi imi decaleaza subtitrarea .... o ia ba inainte , ba ramane in urma.... nu pica niciodata pe frame...(calculatorul e destul de puternic) in rest super.... si merge si pe DVD standalone de parca asi pune DVD nu divx....

Edited by Thurston, 07 June 2006 - 08:54.


#5
Thurston

Thurston

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 271
  • Înscris: 03.10.2005
Superrrrrrrrrrrr .... am reusit si e foarte bine cum iese.... chiar spui ca e subtitrare de DVD !!!!!! Dar totusi pe ce trebuie sa-i dau sa am diacritice in romana ca la language i-am pus pe romana si nu m-i le recunoaste..... tz sh  .... si altele imi da tot caractere necunoscute......

#6
jordao

jordao

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 222
  • Înscris: 18.11.2005
Trebuie sa am instalat divx 6 pe calculator?

#7
adivin

adivin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 243
  • Înscris: 25.04.2004

View PostThurston, on Jun 7 2006, 13:14, said:

Superrrrrrrrrrrr .... am reusit si e foarte bine cum iese.... chiar spui ca e subtitrare de DVD !!!!!! Dar totusi pe ce trebuie sa-i dau sa am diacritice in romana ca la language i-am pus pe romana si nu m-i le recunoaste..... tz sh  .... si altele imi da tot caractere necunoscute......
La "Font Charset" alegi EASTEUROPEAN

View Postjordao, on Jun 7 2006, 13:41, said:

Trebuie sa am instalat divx 6 pe calculator?
Nu, daca faci filmul pentru DVD standalone
il faci, il arzi pe CD si-l probezi direct pe player

#8
Manu72

Manu72

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 115
  • Înscris: 05.05.2006
Am incercat si eu, si sunt nedumerit: imi iese intr-adevar un avisub.divx cu vreo 2 Mb mai mare decat avi-ul initial, care merge direct cu extensia divx pe dvd standalone, dar NU VAD SUBTITRAREA! Am incercat sa o activez din meniu, e acolo, o activez, dar tot nu se vede! Trebuia oare sa ard pe dvd si fisierul ala temp99 pe care mi-l creeaza?... Oricum, am lucrat in graba in pauza de masa, mai sap diseara...

#9
Thurston

Thurston

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 271
  • Înscris: 03.10.2005
Subtitrarea e pe film si e selectabila ... ca pe DVD... Mie mi-a cerut sa instalez DivX 6  ca sa vad filmele, iar divixul 6 are si un plaier care merge f usor si bine....
  Pe CD ari doar fisierul ala care ti l-a facut programul. dar vezi ca tre sa setezi overburn la nero ca sa incapa pe un CD
   Aici gasesti si codecul de divx 6 http://www.trustfm.n...wareAviSub.html

Edited by Thurston, 07 June 2006 - 13:34.


#10
Manu72

Manu72

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 115
  • Înscris: 05.05.2006
Eu am ars-o pe un dvd+r de 4,7, deci nu am problema asta... Si la mine e selectabila subtitrarea, apare sub numele "1", dar nu merge, chiar daca o selectez, adica nu imi apare pe film... Divx 6 nu il am instalat in calculator, dar nici nu vreau sa vad filmul pe calculator, ci pe un dvd-recorder Grundig GDR5530, care oricum stie divx6, pentru ca filmul se vede fara probleme chiar direct cu extensia divx... dar nu am subtitrare. Observasem ca AviSub mi-a creat simultan si un folder numit "temp99", unde sunt salvate toate subtitrarile individual in format .bmp, plus mai sunt niste fisiere pe acolo, printre care si niste .exe, si ma gandeam ca poate e nevoie sa fie arse si astea cu filmul prelucrat pe dvd...

#11
nexland

nexland

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,631
  • Înscris: 15.09.2004

View PostManu72, on Jun 7 2006, 14:11, said:

Am incercat si eu, si sunt nedumerit: imi iese intr-adevar un avisub.divx cu vreo 2 Mb mai mare decat avi-ul initial, care merge direct cu extensia divx pe dvd standalone, dar NU VAD SUBTITRAREA! Am incercat sa o activez din meniu, e acolo, o activez, dar tot nu se vede! Trebuia oare sa ard pe dvd si fisierul ala temp99 pe care mi-l creeaza?... Oricum, am lucrat in graba in pauza de masa, mai sap diseara...
Atentie, nu orice player stand-alone e capabil sa redea acest tip de subtitrari; de exemplu Denver 188, Yamada 6600, Silva-Schneider(nu mai stiu exact modelul, 404 parca) nu afiseaza subtitrarea...

Edited by nexland, 07 June 2006 - 13:51.


#12
Manu72

Manu72

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 115
  • Înscris: 05.05.2006

View Postnexland, on Jun 7 2006, 13:49, said:

Atentie, nu orice player stand-alone e capabil sa redea acest tip de subtitrari; de exemplu Denver 188, Yamada 6600, Silva-Schneider(nu mai stiu exact modelul, 404 parca) nu afiseaza subtitrarea...
Ar fi mare pacat, speram sa rezolv astfel problema unor decalaje de subtitrare... Dar oricum, ciudat e ca imi apare subtitrarea in lista de la meniul de "Subtitles" al dvd-recorderului, dar nu se vede, chiar activata...

#13
nexland

nexland

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,631
  • Înscris: 15.09.2004

View PostManu72, on Jun 7 2006, 14:59, said:

Ar fi mare pacat, speram sa rezolv astfel problema unor decalaje de subtitrare... Dar oricum, ciudat e ca imi apare subtitrarea in lista de la meniul de "Subtitles" al dvd-recorderului, dar nu se vede, chiar activata...
Acelasi lucru se intampla si pe playerele enumerate mai sus. Regretabil, am prieteni care au aceste modele si am sperat ca astfel sa le rezolv problemele legate de afisarea subtitrarilor dar, din pacate, nu s-a putut.

#14
jordao

jordao

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 222
  • Înscris: 18.11.2005
seems that DivxMux Cannot handle this avi...sorry     =   ma ajuta cineva , nu-mi dau seama care e problema , mesajul acesta i-mi apare  :confuzzled:

#15
Zazie

Zazie

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,741
  • Înscris: 20.09.2003
super...abia astept sa incerc si eu pe un Wunders  :naughty:

Edited by Zazie, 07 June 2006 - 17:09.


#16
Thurston

Thurston

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 271
  • Înscris: 03.10.2005
Asemenea Jordao  am si eu aceeasi problema cu unele filme... in rest toate bune si frumoase..... Filmele cu subtitrarile aste a se vad SUPER....

   Asteptam poate vine cineva cu o solutie la Seems that DivxMux Cannot handle this avi...sorry ...... poate stie cineva o rezolvare.....


   Eu am DVD Allview 4011 Profi si modelul asta stie DivX6 cu tot cu subtitrare.. Oricum de acum inainte toate filmele o sa le fac in formatul asta pt ca merita si scap de subtitrarea aia mica si fara margini care ma facea sa nu inteleg nimic daca era pe un fundal alb.....
   Nu e nevoie de ars pe disc nici un alt fisier din temp sau din alta parte... doar fisierul video care l-a facut AviSub.... in el e inserata si subtitrarea.. Aceasta daca nu apare inseamna ca e din cauza playerului

#17
Manu72

Manu72

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 115
  • Înscris: 05.05.2006
nexland, revin cu vesti: se pare ca totusi nu e de la aparat! Aseara am avut timp sa ma joc cu vreo cateva filme cu softul respectiv, si stupoare: dupa 3 incercari nereusite, la al patrulea a iesit supeerb!!! Practic am intalnit 3 cazuri distincte, functie de film:
1. "seems that DivxMux Cannot handle this avi...sorry" - no comment;
2. Se creeaza noul fisier, se vede subtitrarea in meniul DVD-recorderului, dar desi e activata, nu apare pe ecran!
3: In sfarsit, cazul cel mai bun, adica se creeaza fisierul divx, si subtitrarea meeerge!
Deci deduc de aici ca nu e de la recorderul meu, din moment ce cel putin la un film a mers! Si eu care, descurajat, stersesem deja AviSub-ul. O sa il iau din nou si incerc cu toate filmele pe care le am! Oare ajuta daca imi instalez in calculator si divX6?...
Intre timp poate gaseste cineva, cum spunea si jordao, o solutie pentru "seems..."

Edited by Manu72, 08 June 2006 - 08:50.


#18
Thurston

Thurston

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 271
  • Înscris: 03.10.2005
Nu stiu cat  te ajuta doar ca daca il instalezi ai si un player care merge cu divx6 si macar poti face o proba la film inainte sa il arzi pe cd.... vezi mai sus linkul catre codec....


   Hai nici un cunoscator in problema <Seems that DivxMux Cannot handle this avi...sorry> ?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate