Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Nici hackerii nu mai sunt ce-au f...

Pana unde poate merge o acuza5...

lipsa simtului realitatii in poli...

Arici in curte
 Telefoane achizitionate de pe OLX

Incalzire pardoseala slim (renova...

Probleme echitatie amatori

Scurgere chiuveta -> teava co...
 Trigger Warning (2024)

Pareri cartiere/zone in care ati ...

Care este culoarea normala de soia?

Comertul cu arcuri si arbalete
 Masini pe benzina usor pretabile ...

Am primit facturi dupa ce am renu...

Camere video, supraveghere curte....

Epilator care nu smulge puful
 

Se poate decoda un Nokia 1001 folosind coduri?

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
15 replies to this topic

#1
dobrotescunicol

dobrotescunicol

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,872
  • Înscris: 30.08.2003
Se poate decoda un Nokia 1001 blocat pe Connex, fără să fie folosit cablu de date?

#2
sandy

sandy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 517
  • Înscris: 08.04.2005
Daca vorbesti de Nokia 1101, atunci poate te ajuta atasamentul.

Attached Files



#3
dobrotescunicol

dobrotescunicol

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,872
  • Înscris: 30.08.2003
Mulţumesc frumos. Problema este că la rularea programului acesta nu găsesc opţiunea pentru Nokia 1101. Am găsit pentru alte modele dar nu şi pentru 1101. Mă poţi ajuta să-l folosesc?

#4
sandy

sandy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 517
  • Înscris: 08.04.2005
Pornesti programul, dai click pe Nokia dct2 sau 3 ( nu mai stiu exact, dar daca nu merge cu una, incerci cu cealalta sau te interesezi ce tip e 1101), introduci imei-ul, dai la options, cauti in lista Romania, operatorul si apoi calculate. Urmaresti instructiunile din fisierul .txt si ar trebui sa mearga. Eu am deblocat si un 1100 si un 1101, dar cu o versiune mai veche a acestiu program si a mers. Sper sa mearga si la tine.
Succes si sa ne spui daca ai reusit!

#5
dobrotescunicol

dobrotescunicol

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,872
  • Înscris: 30.08.2003
Nop, nu merge. Precizez că am decodat şi eu 5-6 telefoane folosind programul respectiv însă niciodată 1101. La 1101 nu am reuşit.

#6
Zazie

Zazie

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,741
  • Înscris: 20.09.2003
zi-mi IMEI pe PM si pe ce retea e codat!

#7
sandy

sandy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 517
  • Înscris: 08.04.2005
Cu acesta pe care l-am pus acum mi-a mers mie. Din acea lista alegi 1100a/b in functie de ce RH (18/38/36) scrie langa imei. Softul de la 1100 e la fel cu cel de la 1101, asa ca trebuie sa mearga. Succes si sa ne tii la curent!

Attached Files



#8
dobrotescunicol

dobrotescunicol

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,872
  • Înscris: 30.08.2003

 sandy, on Jun 5 2006, 13:17, said:

Cu acesta pe care l-am pus acum mi-a mers mie. Din acea lista alegi 1100a/b in functie de ce RH (18/38/36) scrie langa imei. Softul de la 1100 e la fel cu cel de la 1101, asa ca trebuie sa mearga. Succes si sa ne tii la curent!
Cu acest program a mers din prima, folosind primul cod generat. Mulțumesc frumos, mulțumesc și lui Zazie pentru inițiativă. Am reușit!

#9
Iubiriță

Iubiriță

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 556
  • Înscris: 13.04.2006
Băieţii, am şi eu un Nokia 1110. Cum îl decodez?

#10
frexxl

frexxl

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,589
  • Înscris: 16.05.2005

 Iubiriță, on Jun 5 2006, 15:46, said:

Băieții, am și eu un Nokia 1110. Cum îl decodez?
foloseste ce a atasat sandy

#11
Iubiriță

Iubiriță

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 556
  • Înscris: 13.04.2006
Nu apare în listă. Ce coordonate să-i aleg?

#12
sandy

sandy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 517
  • Înscris: 08.04.2005

 sandy, on Jun 5 2006, 13:17, said:

Cu acesta pe care l-am pus acum mi-a mers mie. Din acea lista alegi 1100a/b in functie de ce RH (18/38/36) scrie langa imei. Softul de la 1100 e la fel cu cel de la 1101, asa ca trebuie sa mearga. Succes si sa ne tii la curent!
Cum am zis aici. Adica pornesti programul, apesi pe butonul Nokia si alegi din lista telefonul tau respectand ce am zis mai sus. Daca nu te descurci, descarca si prima arhiva ca acolo e si un fisier ext in care se explica cum sa faci. Succes!

#13
vladgsm2005

vladgsm2005

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 12.02.2009
mersi mult program am decodat si eu primul telefon (1101) cu cod ;) B)  :P

#14
giony002

giony002

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 25.02.2009
stie cineva de ce nu mai merge sa bag ultim  #  din cod??

#15
ioshadow

ioshadow

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 09.10.2007
Salut!
Am si eu un Nokia 2630 codat pe Vodafone si as vrea sa il deblochez. Cum pot face?
Mentionez ca am mai decodat telefoane nokia cu mobtool, dar asta vrea sa porneasca si fara cartela in el astfel ca nu am cum sa bag vreun cod inainte de initializarea lui....

#16
Rangerul

Rangerul

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,921
  • Înscris: 25.01.2006
http://forum.softped...p?showforum=355

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate