Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Manual reparatie opel astra H

Multa lume depresiva

Firma colectare deseuri gratuit?

Doresc consultant pt avizare SRL ...
 citire contor energie electrica

Decontare concedii mediale

Global dimming Samsung QLED 65Q80C

Incalzirea in pardoseala se poate...
 Amenda vigneta Austria

Lumina ciudata la becul led din b...

Sistemul de dezvațamant

cum citim contor energie termica ...
 Cablu USB cu intrerupator

Cablu FPC 30pini 15mm

Aplicatie media player TV Samsung...

Un crafter din 2014? 2l . masina...

Cel mai ieftin - inreg. domenii RO

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

Ares

Ares

Active Member

• Grup: Members
Salutare!
Ma intereseaza sa inregistrez un domeniu .ro si as vrea sa stiu pe unde-l gasesc mai ieftin... La piatza, super-market, hyper-maket, etc :-)
Am gasit la ROL cu 45$ si la PCH cu 38$ (fara TVA ambele).
Care-i faza, cum de vand unii mai ieftin si altii mai scump? Se poate mai jos de 38$?
Multzam anticipat...

MadMax

MadMax

Pike hunter

• Grup: Senior Members
Sofasoft
Eu de la ei am luat domeniul cu 36$ + TVA

La "tata lor" acasa, domeniile .ro costa undeva pe la 50-60$, dar in pretul acesta, se incaseaza taxa ptr. "intretinere" (DNS-uri, etc). Daca o firma se "angajeaza" sa intretina domeniul pe care il inregistreaza, poate obtine un pret mai mic. Apoi intervine si adaosul comercial al fiecaruia...

Iti urez bafta!

Twinsen

Twinsen

Member

Intre timp cei de la sofasoft s-au magarit. au crecut pretul la 38 euro +TVA
Nasol :(

Nyana

Nyana

Moderator

http://dns.bumerang.ro/

Bogdan123

Bogdan123

Junior Member

Cred ca fh.ro sunt cei mai buni. Eu am domeniu de aproape un an si nu am avut nici o problema.

alterego

alterego

Member

Cu domeniul bine-nteles ca nu prea ai probleme :) Ma intreb insa daca ceea ce se discuta aici nu suna a reclama :( ? Incercati direct la RNC pt un domeniu sigur... sau la o firma unde platesti doar gazduirea si domeniul il primesti moka cat timp stai la ei. Nu dau nume pt ca imi suna a reclama :) Dar as sugera moderatorilor sa initieze un TopTread pe diverse teme, una dintre ele fiind si cea care se discuta ici :)

evilone

evilone

Senior Member

Inregistrarea oricum tot la RNC ajunge alterego. Odata ce domeniul a fost inregistrat, chiar daca a fost inregistrat prin intermediari, este la fel de sigur ca si la RNC. Diferenta este ca dai mai putini bani, si ca intermediarul isi baga putin coada in informatiile WHOIS. Mai exact baga un "Registered via ..." sau ceva de genu.

Courage

Courage

Founder

Noi folosim de un an www.paginaweb.ro - 38$ + TVA

Sunt discutii sa bage taxe anuale pt domeniile .ro ~ 15$/an :@

evilone

evilone

Senior Member

$15 pe an e putin. Multe domenii de tara sunt pe la $50 pe an. In felul asta s-ar mai elibera din domeniile inregistrate aiurea si nefolosite.

alterego

alterego

Member

In Spania domeniile tip (.es) se platesc anual si au valori cuprinse intre 90-220 €. Romania pt moment e un paradis din acest punct de vedere :)

alterego

alterego

Member

Ce parere aveti despre chestia de mai jos ? Este oferta de la European Domain Centre :(

Domain information  

ro - Romania
Special requirements: No
Estimated time for registration: 14 Days
Registration period: 1 year
Min. characters 1
Max. characters 26

Registration
Period Price
  1   250
Renewal
Period Price
  1   175

Only the total price for the first registration period will be charged upon registration. Price for coming years is subject to change.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate