Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Vreau o masina electrica de tocat...

Cum ajunge remorca de tir inapoi ...

Alt "Utilizator nou" pe T...

ULBS INFORMATICA
 Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata

Am nevoie de poze cu un curcubeu

Whisky for Mac
 Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...
 BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim
 

Receivere Satelit - HELP!

- - - - -
  • Please log in to reply
180 replies to this topic

#55
first_zipper

first_zipper

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 06.12.2004
multumesc  , am sa citesc mai atent

#56
serdici

serdici

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 28.05.2004
Daca reglez inainte, contrast si altele, cand intra in RGB revine la setarile initiale. Nu are nici un efect reglarea inainte. De asta cred ca e din receiver, pentru daca am conectat un DVD sau video pe acelasi cablu, merge ok, nu pot regla la fel contrast si culoare, dar se vede bine, sunt bine proportionate.

#57
first_zipper

first_zipper

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 06.12.2004
din pacate nu reusesc .
Este buna schema de cablu null modem , postata in imaginea de mai sus?
sau cea de la http://www.hardwareb...lmodem9to9.html

#58
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,161
  • Înscris: 05.05.2003
Sunt bune ambele scheme... practic, e suficient 2-3, 3-2, 5-5

Dar tu procedezi corect cand incerci transfer de date?
Adica tii apasat CH DOWN in timp ce introduci receiverul in priza?
Altfel degeaba pornesti (in PC) orice aplicatie... procesul nu va fi initiat de receiver

#59
sarateanu2004a

sarateanu2004a

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 265
  • Înscris: 09.09.2004
Salut,

Unde pot sa gasesc soft pentru un Humax F1 shi un Humax F1CI

Am gasit undeva pe www.humax-zone.net dar cand vreau sa bag sw-ul in aparat afisaza un mesaj de genul E-Hn pe display-ul receptorului.

#60
danu2000

danu2000

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 26.02.2004
Salutare la toti.Ma aflu in Moldova linga Capitala.vreau sa-mi procur un sistem SAT TV.Cine imi poate spune cum mai bine sa organizez toata chestia aceasta.
Vreau maximalul posibil de canale TV rusesti + rominesti.(Numaidecit ЕМК1 pentru a visiona Formula 1)
Mam gindit sa-mi pun un asa sistem :
1.Farfuria de 0.6 + converter +cartela oficial NTV+
si desigur reciver.
2. A doua farfurie ma gindesc la un multifid cu 3 sau 4 capuri (cred ca mai degraba totusi 3) pe Hotbird,Sirius,Amos... etc.Cum ar fi mai bine sa combin a 2 farfurie,la ce satelite sa le indrept?

Cine ma poate ajuta cu ceva informatii despre acest Reciver
http://www.allsat.bi...on_5000_pvr.htm

Traduc (Reciver cu HDD de 40Gb sau 120 Gb, port USB2 , 2 sloturi CI , decoder teletext,si emulator de codirovci ;)))

Se spune ca e de tipul analogul lui Dreambox 7000s

Va multumesc pentru raspunsuri

VA rog sa ma ajutati cu informatia asupra acetui reciver si daca fac totul drept formarea a farfuriei cu 3 capuri.

Cum este acest reciver in comparatie cu Samsung 9601 care la fel are HDD de 40 . are 2 tiunere dar nu are iesire la PC.

#61
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,161
  • Înscris: 05.05.2003
Salut!
Parerea mea... decat sa investesti in ''3 capuri'' mai bine bagi banii intr-un pozitioner + actuator iar ca antena pentru satelitii de genul: Astra, Hotbird, Sirius, Amos, etc. ai nevoie de ceva cu mult mai mare decat 0.6M... pentru satelitii rusesti/NTV+, situati pe orbita estica, probabil iti e de ajuns, dar pentru satelitii europeni nu prea... adica nu vei prinde toate transponderele.
Optim, ar fi o antena cu diametru de 1.7-1.9M dar chiar si cu asta ''scapa'' cateva frecvente, pe satelitii mentionati mai sus.

#62
danu2000

danu2000

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 26.02.2004

r@zvan, on Apr 6 2005, 20:33, said:

Salut!
Parerea mea... decat sa investesti in ''3 capuri'' mai bine bagi banii intr-un pozitioner + actuator iar ca antena pentru satelitii de genul: Astra, Hotbird, Sirius, Amos, etc. ai nevoie de ceva cu mult mai mare decat 0.6M... pentru satelitii rusesti/NTV+, situati pe orbita estica, probabil iti e de ajuns, dar pentru satelitii europeni nu prea... adica nu vei prinde toate transponderele.
Optim, ar fi o antena cu diametru de 1.7-1.9M dar chiar si cu asta ''scapa'' cateva frecvente, pe satelitii mentionati mai sus.

<{POST_SNAPBACK}>



Pai eu pentru a doua farfurie de 0.9 sau 1.1 ma gindesc sa pun 3 capuri la Hotbird si inca 2 satelite dar inca nu stiu care.Sau cu ajutorul caror 3 satelite voi avea mai multe programe de vizualizare.

Cum este reciverul @Sky Box ??? Vad ca are iesire USB2 pentru scriere pe PC. E asa ?? e posbil ?? Are ceva probleme acest reciver???

#63
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,161
  • Înscris: 05.05.2003
Nu stiu chiar nimic despre acel receiver... poate stie cineva si iti raspunde

Astra > Hotbird > Sirius   ar fi cea mai indicata combinatie, dar repet, antena e mica si nu vei receptiona chiar tot de la acesti sateliti

Daca vrei ceva combinat, adica romani, bulgari, ucrainieni, unguri poti opta pentru:
AMOS 4'W > THOR/INTELSAT 1'W > SIRIUS 5'E

#64
danu2000

danu2000

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 26.02.2004

r@zvan, on Apr 7 2005, 17:08, said:

Nu stiu chiar nimic despre acel receiver... poate stie cineva si iti raspunde

Astra > Hotbird > Sirius   ar fi cea mai indicata combinatie, dar repet, antena e mica si nu vei receptiona chiar tot de la acesti sateliti

Daca vrei ceva combinat, adica romani, bulgari, ucrainieni, unguri poti opta pentru:
AMOS 4'W > THOR/INTELSAT 1'W > SIRIUS 5'E

<{POST_SNAPBACK}>



Ar fi deajuns o farfurie de 1.1 m???
Mar interesa din RO ЕМК1 (pentru Formula 1), PROTV (nu INT), ACASA, PRIMA TV si principalul HBO

#65
LR

LR

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 1,706
  • Înscris: 27.02.2002
www.humaxdigital.com

Edited by LR, 11 April 2005 - 14:50.


#66
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,161
  • Înscris: 05.05.2003
ProTV, Acasa, HBO numai daca iti iei KIT DigiTV (cu abonament lunar)
EMK1?? nu cunosc...
1.1M e acceptabil

#67
camarad

camarad

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 12.04.2005
Salut . Nu l-am atins sau ceva de genul asta, in timp ce ii faceam o transfuzie cu un patch... Loaderul urca frumos paciu Ibiza 3,50 si exact cand l-a incarcat pe tot, datcomu meu 1000 a intrat in colaps, s-a blocat total, nu mai am acces la meniu ca sa pot relua vreo operatiune, asta din cauza ca nu mai transmite nici o imagine in Tv. Am incercat totusi si din situatia asta sa intru in contact cu el, dar loaderul nu-l mai vede si da vina pe portul "com" cum ca nu ar fi in regula...insa e acelasi care s-a facut si prima transmisie fatala.
Mersi daca stie cineva ceva, cumva....

#68
LR

LR

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 1,706
  • Înscris: 27.02.2002
daca zici ca este mort... probabil ca l-ai patch-uit cu un patch care nu era pt. modelul tau sau cel mai probabil era un fake. In acest caz nu se mai poate rezolva la nivel de amator din cauza ca va trebui folosita o interfata J-TAG, daca CPU-ul receiverului permite acest lucru, sau daca nu permite atunci este nevoie de dezlipirea flash-ului si programarea acestuia intr-un programator extern si mai apoi relipirea lui pe placa receiver-ului. Din aceasta cauza sfatul meu este sa te adresezi unui service specializat.

#69
sarateanu2004a

sarateanu2004a

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 265
  • Înscris: 09.09.2004
Salutare forumisti,

Cine are idee de unde pot gasi firmware pentru un reciver FTA TELETECH
DSR7000D.

Va multumesc anticipat.

#70
Kuli

Kuli

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 22.04.2005
Am instalat din greseala  Nederlandse 8100 firmware.BIN pe un Strong 8000 si nu mai porneste deloc. Daca ma poate ajuta cineva cu o solutie si cu un firmware.
Va multumesc mult.

#71
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,161
  • Înscris: 05.05.2003
Vezi la http://www.croteam-sat.org in sectiunea Strong... din ce stiu, sunt multe modele de Strong acolo

#72
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Ajutor!!!!! :worthy:

Receptor digital din familia  H/W: 12.01. A5 2M8M 4053 No Micom (tip kaon)vezi aici dupa incarcare bootloader bl 6.1.20 (avea 6.1.9) - atentie nu firmware -
, a decedat. Nu se mai aprinde nici un led, nimik?!?!?!? Ce-i de facut? Cine poate sa ma ajute, rog pm. Poate r@zvan, onyx, tylk, etc. Platesc reparatia.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate